Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Reen Rahim Tetap Seksi, Dah Lali Dengan Kecaman

13-8-2020 04:04 PM| Komen: 44

Lapan tahun jadi pelakon, Reen Rahim dah lali dengan kecaman netizen.

Mana tidaknya dia sering dikutuk kerana berpakaian seksi dan mencolok mata.



Namun bagi Reen, dia selesa menjadi dirinya sendiri.

Pelakon ini juga bertindak menutup ruangan komen di Instagram jika perlu.

Foto: IG
"Saya sudah tiada perasaan apabila diasak netizen. Jadi, saya ambil langkah menutup ruangan komen untuk gambar tertentu daripada membiarkan komen negatif.

"Jujurnya, saya tak pernah kisah dengan komen dan kecaman. Cuma, saya tak mahu memeningkan kepala untuk hal tidak perlu. Ini cara hidup saya. Tiada guna membiarkan komen negatif menerjah dalam hidup.

"Cuma, tak semua ada kekuatan untuk menepis komen negatif. Bagaimana perasaan keluarga dan peminat yang sayangkan saya. Jadi, saya tak mahu komen buruk mengganggu emosi mereka," katanya kepada Berita Harian. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : Abby Abadi Buat Pembedahan Ikat Perut, Dah Turun 5kg!

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote Joysparta 25-9-2020 04:59 PM
biaq p la,,,yg retis2 dah berhijrah pun seksi meksi jugak sebelum tu...

dah sarong hijab...org pun lupa la kesah ko pernah seksi namatey dulu...

lebih penting pengakhiran yg baik katanya,,,

Lain-lain Komen

Quote cikdilla 13-8-2020 04:07 PM
Ade ke org nak kecam dia
Quote Kurex 13-8-2020 04:07 PM
Masih relevan ke
Quote husna_amal 13-8-2020 04:13 PM
Berani buat jadi berani tanggung. Semoga berbahagia hendaknya.
Quote EvieWanKenobi 13-8-2020 04:19 PM
kalau tak menyeksi nanti orang tak kenal..
Quote BurungBiru 13-8-2020 04:25 PM
mudah mudahan dan masuk 40an nanti datang lah cahaya keinsofan macam kak ZB
Quote Awanku 13-8-2020 04:25 PM
"Cuma, tak semua ada kekuatan untuk menepis komen negatif. Bagaimana perasaan keluarga dan peminat yang sayangkan saya. Jadi, saya tak mahu komen buruk mengganggu emosi mereka,"

Sayang nyaa setelah post baru pikir perasaan keluarga dan peminat
Quote justchu 13-8-2020 04:39 PM
ada pulak ya peminat nak bersusah payah bersedih2 kalau artis kena kecam ya

yg tuan punya badan aman2 saja
Quote CiliPadiSedap 13-8-2020 04:46 PM
dia seksi cmne pun tetap nampak tiang tnb
Quote YomiuriLandMae 13-8-2020 04:46 PM
bila tgk dia ni iols teringat citer jodoh dkt astrok dulu.. hero dia dazrin nak carik bakal wife pstu ada pertandingan or something.. heroin dia scha.. pstu ada reen rahim, amyra rosli dgn janna nick.. tiga2 ni baru debut still whorryusss kot masa tu..
Quote kaoru44 13-8-2020 04:46 PM
Masih muda kn..tunjuk la selagi boleh..
Quote lavendernovella 13-8-2020 04:48 PM
Dia ni bakat ok gak, cuma takder aura tu buat jadi tak diingati.
Quote rafidah2405 13-8-2020 04:59 PM
Kawan adik akak ni.. Adalah jumpa dia.. Oklah, hormat org.. cuma ada mcm bimbo sket
Quote blue^panther 13-8-2020 05:03 PM
Kalau x seksi orang pon x kenal, ok la tu masih muda lagi....kalau dah ganyut macam, jasmin hamid tu nmpak buang tebiat kalau nk seksi....
Quote mieymiey 13-8-2020 05:09 PM
Bagaimana perasaan keluarga

Ko biar betik sister?
Quote TomyamPuteh 13-8-2020 05:18 PM
rafidah2405 replied at 13-8-2020 04:59 PM
Kawan adik akak ni.. Adalah jumpa dia.. Oklah, hormat org.. cuma ada mcm bimbo sket

Lawa dia irl kan... X putih, x gelap. Sedang2 elok gitu. Tinggi pon blh thn.
Quote rafidah2405 13-8-2020 05:29 PM
Kecik je orgnya.. X tinggi sgt, adik akak tinggi lg.. Tp xdelah nmpk diva bila dgn kenkawan dia.. X lah putih sgt, gelap pun tidak.. Kulit mix Pakistan
Quote Belibis 13-8-2020 05:36 PM
Maknanya kalau tak seksi tu jadi orang lain? Ke caner
Quote pearl.silver 13-8-2020 06:09 PM
Klu x sexy x laku ye dokk..

Kt tv1 dok ulang citer lama
Si reen ni berlakon pakai tudung
Masuk hosp, pakai bj hosp tu siap pakai handsock kau..
Alimah sgt..
In realiti.....
Quote suatumasa 13-8-2020 06:14 PM
muka dia mcm muka makcik lopak yg Dewi Remaja dulu2 tu...sapa ke nama ntah..

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top