Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Barisan Pelakon Hebat Tanah Air Bergambar Bersama Sebatang Kayu."

11-8-2020 12:54 PM|Oleh: Saiful| Komen: 150

Baru-baru ini Remy Ishak ada memuat naik gambar dirinya bersama pelakon-pelakon heabt tanah air.

Antaranya Hairul Azreen, Shaheizy Sam, Alif Satar dan Bront Palarae.

Difahamkan mereka adalah barisan pelakon yang membintangi filem Bakara yang bakal menjalani penggambaran Jun tahun hadapan.

Ia mengisahkan tentang perjuangan sebenar anggota 19 RAMD Mekanis menyelamatkan anggota Renjer dan Delta US di Pasar Bakara Somalia pada 3 dan 4 Oktober 1994.

Nampaknya rami yang teruja bila tengok hero-hero ini berlakon.

Namun di Twitter ada pula yang kurang senang dengan salah seorang aktornya.

Seorang netizen menulis, "Barisan pelakon hebat tanah air bergambar bersama sebatang kayu."

Siapa agaknya kayu yang dimaksudkan ya?

Melihat di ruangan komen, ramai pula yang kata Hairul Azreen. Alamak! 




Apa kata anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
4
Lawak
4
Bosan
3
0
0
Komen: 150
Komen

Previous : Memey Suhaiza Nak Tambah Tiga Anak Lagi

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote yogamat 14-8-2020 03:49 PM
i will never tengok cerita yg kayu ni berlakon... semua nya serba tak kena... tak best langsung i wonder why la ambik dia berlakon

Lain-lain Komen

Quote bondeh 11-8-2020 12:58 PM
Sekali ada kekrul dgn Alif satar. Potong ahhhh....
Quote dua_chzy 11-8-2020 01:01 PM
Bodo laaaar ingatkan kayu betul! {:hero
Quote Mawar91 11-8-2020 01:04 PM
Menangis org tu dikayukan..haha
Quote asmara_me 11-8-2020 01:04 PM
baca tajuk terus tahu kayu tu sape haha.
Quote nazzse 11-8-2020 01:05 PM
Iols nak tengok bront je {:love
Quote KBW2 11-8-2020 01:06 PM
Haha

Suruh ganti dengan Beto, LOL!


Quote WanXX 11-8-2020 01:09 PM
dorang kan berbatang sebatang kayu...
Quote shysari 11-8-2020 01:10 PM
Kayu tu utk stunt2 ok lah tp berdialog hurm..
Quote miemiecha 11-8-2020 01:12 PM
so kekrul jd kayu ape dlm cite ni?? mek membayangkan kinder yg ade org jd pokok.. kuo muka ayun2 dahan tu..

hahahahah kekrul seperti itukah??
maaf nk tnya, alip satar tu scene nyanyi lagu negaraku ke?? berdiri tegak nyanyi lagu, end scene alip...
Quote alien88 11-8-2020 01:13 PM
haha, dah agk mesti kayu tu kekrul
harap heols dpt improve acting heols
kalau x, sia2 ja dpt berlakon dgn bront, bang remy
Quote rotijohanz 11-8-2020 01:13 PM
tak phm aku rmai org dk puja alip satar sampai trending kt twitter......
mcm kn best sgt si alip tu belakon......
kalau remy beto bront tu logik la dh bpuluh filem blakon.....
alip who?
si herul pun ok lg sbb byk dh blakon filem aksi.....
alip?
Quote aemon 11-8-2020 01:14 PM
puas aku cari gmbr bamtah..igtkan bamtah..rupanya kekrul
Quote gadget 11-8-2020 01:17 PM
hebat??????





Quote shysari 11-8-2020 01:17 PM
Aliff rupanya aku ingatkan Shah Jazel..
Go Remy n Bront yg lain sorry kena usaha lagi
Quote dauswq 11-8-2020 01:20 PM
taraf pelakon hebat ikut turutan

bront palarae>shahezy sam>remy ishak> alif satar>kekrul

dr segi achievements, remy ishak, alif satar & kekrul belum capai apa yg diperoleh shahezy sam & bront.
Quote Sazida 11-8-2020 01:40 PM
Alif satar tu elok digantikan dgn julripingg.
Quote doubleA 11-8-2020 01:50 PM
Kekrul ke kayu? Iols rasa dia ok jah cerita askar2, alip tu kurang sesuai walaupun heols fit
Quote kerz 11-8-2020 01:50 PM
Remy dan bront dah sesuai la karakter dan suara pun jantan nak jd tentera...yg lagi 3 makhluk tu suara kepit je...suara alif satar mmg tak matang2 lg ke...cam suara budak2 boyband...dgr je lagu dia kat radio terus iols tuka cenel
Quote prettyuglybabe 11-8-2020 01:52 PM
semak samun kat muka tu tolong tebas setara dengan askar tulen ye..

Lihat semua komen(150)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top