Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Amelina Tengah Angau Bercinta Dengan Ahli Perniagaan

8-8-2020 11:22 AM|Oleh: Saiful| Komen: 71

Amelina, 46 mengakui yang kini hatinya sudah dimiliki seorang jejaka yang berstatus ahli perniagaan,

Ratu Dangdut ni kata hubungan cinta yang terjalin itu sudah mendapat restu daripada enam orang anaknya.

Foto: IG
"Hubungan kami dalam peringkat saling kenal mengenali antara satu sama lain. Fasa 'sweet' orang kata.

"Saya selesa bersamanya kerana dia bukan seorang yang sombong dan tidak kuat cemburu.

"Anak-anak saya pula boleh menerima kehadirannya," katanya kepada BH Online.



Namun dia tiada perancangan untuk menamatkan zaman solo pada tahun ini.

"Saya serahkan soal jodoh pada takdir Tuhan. Semuanya dalam perancangan tetapi bukanlah tahun ini," tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 71
Komen

Previous : Lia Natalia Diekori Individu Misteri

Next       : Tunggu Kakak Ruhainies Kahwin Dulu, Mr E Dah Sedia Kahwin Tahun Ini?

Komen Terbaru

Quote misz_sanggul 11-8-2020 04:54 PM
Edited by misz_sanggul at 11-8-2020 04:55 PM
lasagna replied at 11-8-2020 12:41 PM
serious arr?? idok ler iols prasan part ni dedulu.. adehhhhh...

ala tu coverline je pasei de spende lelaki ttgl..
rse nyaris x kna tgkp kut..die bg alasn period suke pkai spende laki..
tringt plak aksi2 die dgn iwan ktika itu mmg daring habis..
btw die je satu2nye artis de kilang kuar syampu,bedak,x smpt dipasarkan kut dh die hilangkan diri ttbe


Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 8-8-2020 11:24 AM
Ternyata hanya Ruminah Sidek saje yg sudi memilih Peneroka Felda.
Quote KIM.K 8-8-2020 11:39 AM
RatuDunia94 replied at 8-8-2020 11:24 AM
Ternyata hanya Ruminah Sidek saje yg sudi memilih Peneroka Felda.

Kalau tak pedih tak sah rukun melahar bonda ratu
Quote putericahaya999 8-8-2020 12:37 PM
Harap laki tu bukan anak ikan bukan jenis nk menumpang
Quote dodolpandai 8-8-2020 12:50 PM
botox botox botox

sungguh asyiknya berbotox

Quote barfi 8-8-2020 01:10 PM
Teringat kisah raja emma dan ahli perniagaan di London hehe
Quote Tukul.Besi 8-8-2020 01:43 PM
Comeback yang tak menjadi. Jual cerita peribadi jah. Next!
Quote shysari 8-8-2020 01:56 PM
Ye ye lah kak long
Kurang sensasi ceritanya
Sila cuba dan cuba lagi
Quote Noraniza_Iblis 8-8-2020 02:34 PM
reporter ni kalau tebiu makjan..
tkde soklan lain..skit2 jodoh..kahwin..
kaklong ni dh taraf acikk dh pun...
ko sibuk nk tnya bile nk kawin apoooo


Quote diss69 8-8-2020 02:38 PM
Kesah benar ke nk up story je k long..
Quote Minami2013 8-8-2020 03:03 PM
Sejak kesah ahli kumpulan elite mengaku bersetongkol dgn wartawan create kisah putus tunang dlm paper semata utk ada story, mmg i tak percaya kisah cintan cintun artis sendu dgn 'lelaki bayangan' ni..
Quote Mawar91 8-8-2020 03:21 PM
Minami2013 replied at 8-8-2020 03:03 PM
Sejak kesah ahli kumpulan elite mengaku bersetongkol dgn wartawan create kisah putus tunang dlm pape ...


Wahh..meols x pernah denga plak..member kumpulan elite yg mne satu ni
Quote stania83 8-8-2020 03:22 PM
Watpe pilih anli perniagaan baik pilih perkeja gomen gred tinggi
Quote slyfynx 8-8-2020 05:01 PM
So kene sujud syukur ke?
Cerita untuk up kan dirisbb dah beku.
Nexttttt
Quote Noraniza_Iblis 8-8-2020 05:04 PM
cube laa sheols jd classy mcm mummy mas idayu tu..
xde keluar tv sgt.. tkde pun keluar story2 sendu..
tp job masyukk kt sini dgn tanah leluhurr
Quote rosannazmia 8-8-2020 05:10 PM
Kalu retis korea sebolehnya nak suruh status dating, n reputs depa payah naw nak korek dr depa..
Quote kuchenta_81 8-8-2020 05:23 PM
Ahli perniagaan? Bisnes apa? Time covid ni banyak bisnes slow kecuali bisnes mask, sanitizer, makanan hehe
Quote acikbrown 8-8-2020 05:34 PM
Agak agak 80% ahli perniagaan kat Malaysia ni kawin retis yek....
Jgn bapak hayam sudahhhh..... tu pun ahli perniagaan jugakkkkk
Quote YomiuriLandMae 8-8-2020 05:41 PM
boring yach gosip cmni..
Quote Minami2013 8-8-2020 05:56 PM
Mawar91 replied at 8-8-2020 07:21 AM
Wahh..meols x pernah denga plak..member kumpulan elite yg mne satu ni

Fiza elite.. tak jadi kahwin july 2013, pas tu kahwin adam september 2013. Mase interview kat radio die terus terang bgtau pakat dgn reporter utk up story. Sbb sendu. Sekali bertemu jodoh ngan adam. Terkedu dj mase tu.. tapi buat2 cool.

Lihat semua komen(71)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top