Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Aku Mengandung Anak Kau,"-Majlis Kahwin Habis Kecoh!

6-8-2020 03:06 PM Komen: 30
Sebuah majlis perkahwinan kecoh apabila menerima kehadiran tetamu wanita tidak diundang.

Dipetik dari Harian Metro, kejadian yang berlaku di Michigan, Amerika Syarikat itu menggemparkan mereka yang berada dis itu kerana wanita berkenaan mendakwa pengantin lelaki telah menyebabkan dirinya hamil.

Video yang tular di TikTok itu menyaksikan wanita tersebut tiba-tiba sahaja datang melulu ke arah pasangan pengantin dari arah belakang semasa mempelai sedang melafazkan ikrar perkahwinan.

Wanita tersebut menjerit kepada pengantin lelaki yang dikenali sebagai Anthony.

"Anthony! Kamu berpura-pura tidak mengenali saya? Adakah kamu tidak mengambil ubat hari ini?

"Anthony, saya tahu kamu dengar! Kamu berpura-pura tidak mengenali saya. Saya mengandungkan anak kamu," katanya.

Seorang budak perempuan kemudiannya membaling bunga ke arah wanita tersebut.

"Baik kamu tinggalkan majlis perkahwinan ibu saya. Apa masalah kamu?"

Keadaan dilihat bertambah tegang dan setakat ini video tersebut meraih 1.8 juta tontonan dan 44,000 komen. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
1
0
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 11-8-2020 10:55 AM
bedahmenjuyah replied at 11-8-2020 02:20 AM
Mmg ada ke movie ni? Geli ah

Bukan movie tp short film.. pengarahnya dpt inspirasi dr filem panas karya Osman Ali berjudul Bukak Api. Video comolot tu lah lakonan first remy ishak yach.. heols last minit gantikan Arja Lee utk watak Daniel tu..

Lain-lain Komen

Quote kucingitam 6-8-2020 03:14 PM
ariana rose versi america
Quote noor2 6-8-2020 03:17 PM
Covid2 ni pun majlis kawin tetap berlangsung. ....
Quote husna_amal 6-8-2020 04:03 PM
So dramatis sangat.
Quote MadameOnion 6-8-2020 04:11 PM
bergasaklah korang
Quote xtahumenahu 6-8-2020 04:13 PM
betul ke?ke lakonan semata2
Quote coolie83 6-8-2020 04:14 PM
wow kerlas metro..
Quote Artemesiaa 6-8-2020 04:17 PM
Betul2 tunggu the right time untuk malukan jantan tu ha hadap ler
Quote haryatie 6-8-2020 04:19 PM
jahanam majlis  
ingat kat malaysia
Quote sukacactus 6-8-2020 04:30 PM
kucingitam replied at 6-8-2020 03:14 PM
ariana rose versi america

Hahaha...aku pun teringat tekya tp lupa apa nama dramanya td
Quote tumpanglalu74 6-8-2020 04:31 PM
La..  Ingatkan mulayoo.

Potong stim la..
Quote ellez 6-8-2020 04:53 PM
Dulu2 suka baca novel evelyn rose..
Quote Dwdrum 6-8-2020 04:55 PM
Jika di indon mungkin that lady kahwin sekali
Quote gadget 6-8-2020 05:08 PM
aku ingatkan dalam film aje ada adengan cenggini...realiti pun ada jugak ye...
Quote azimodin 6-8-2020 10:34 PM
Duhai kekasih hati~katakan lah pada ku
Doa ku kasih.. Kita berdua di pintu syurga
(dibaca.. Eh, dinyanyikan dengan ad-lib)
Quote SR4tahun 6-8-2020 10:37 PM
mana gmbr keith foo versi blm tu?
Quote luluaurora 6-8-2020 10:39 PM
halahhhhhhhhh
Quote Kerexxx 6-8-2020 11:46 PM
gadget replied at 6-8-2020 05:08 PM
aku ingatkan dalam film aje ada adengan cenggini...realiti pun ada jugak ye...


I ada tgk movie sekerat. Pengantin tu iatu lelaki nak kahwin dgn pompuan tu. Then tiba2 skandal dia yakni lelaki , datang... heret pengantin lelaki tu keluar. Semua tercengang2.  

Agak2 kalau lah u kna mcm tu. Skandal u tarik keluar tp sama jantina dgn u, what will u do?
Quote dani-rox 7-8-2020 12:25 AM


tengok reaksi kedua2 pengantin yg buat bodow, akak yakin dia org tahu dan kenal tetamu yg tidak diundang ittew. memandangkan dunia nih wujud pompuan sanggup kutip jantan kabaret, so tak menghairankan majelis tetap diteruskan
Quote dani-rox 7-8-2020 12:31 AM
Ada part two rupa2nya



See... pengantin pompuan tunjuk kemenangan dia dpt kawen dgn si jantan kabaret dgn tinggikan suara tatkala wedding vow. Para tetamu pulak masih terkesima dan dah hilang hormat dgn kedua2 pengantin. Sorg pun takda mood dah nak raikan dia org

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top