Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Anak Minta Fasha Sandha Berhenti Berlakon

30-7-2020 01:04 PM| Komen: 60

Foto: IG
Anak sulung Fasha Sandha, Putra Rayfal meminta agar dirinya berhenti daripada menjadi selebriti.

Katanya dia kasihan melihat Fasha terpaksa melayan peminat yang ingin bergambar.


Di Instagram, isteri Aidil Aziz ini berkongsi rakaman Ryafal meluahkan rasa kurang selesa melihat Fasha yang terpaksa berdiri kerana mahu bergambar dengan peminat.

"Rupa-rupanya dah lama dia simpan perasaan ini, baru nak luahkan. Lakonan merupakan minat saya sayang," tulis Fasha.



Sementara itu, Fasha mengakui yang dia rindu nak kembali ke set penggambaran.

"Hampir sembilan bulan berehat dari set penggambara, adakalanya rindu nak masuk set balik." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 60
Komen

Previous : Paling Cikai Nak 500k Followers Baru Dapat Offer, Bront Palarae Nak Campak Mana?

Next       : Hidayah Kecewa, Ali Puteh Tak Beritahu Letak Batu Nisan Di Pusara Abam

Komen Terbaru

Quote lasagna 7-8-2020 08:47 AM
seriously mcm dah lama plak dia ni preggy. trlebih bulan ke acaner?
kaka fazz pun dah besor perut, yg mak buyung ni jer tak brsalin2 lagi.

Lain-lain Komen

Quote KBW2 30-7-2020 01:05 PM
Ya, mungkin dengan ketiadaan Fasha, bolehlah acik Khiriah ambil alih.
Quote Kancilkering 30-7-2020 01:18 PM
Edited by Kancilkering at 30-7-2020 01:38 PM

dia ni penganti liza abdullah aka mak leha,  jasmin hamid, mak limah balik rumah...mana leh berenti berlakon
Quote Perawankota 30-7-2020 01:19 PM
Fasha ni blh x pakai tudung elok2 sikt.. Mcm makcik2 bila dia pakai.. Dia bknya x cantik
Quote idril 30-7-2020 01:21 PM
bila nak bersalin nya ni fasha, rasa mcm lama bebenor kamu mengandung
Quote SuriNate 30-7-2020 01:25 PM
Lama ya Fasha mengandung, dari September 2019 sekarang dah nak masuk August, bulan February hari tu dah nampak sarat. Semoga melahirkan bayi yang comel l{:run
Quote KIM.K 30-7-2020 01:41 PM
Iols lebih suka fasha yg tak bertudung dulu. Wangi jaga penampilan
Kadang org berubah pakai tudung terus jadi selekeh. Tudung bukan alasan nampak tak siap
Quote Mekpah 30-7-2020 02:24 PM
Nmpak tua dan selekeh.. Lepas beranak nanti semoga fasha cantik kembali..
Quote guesswho09 30-7-2020 02:30 PM
Oh fasha dah bertudung ka?
Quote limaupurut20 30-7-2020 02:53 PM
nak kerja apa kalau tak berlakon..tu je bakat sheols ada. cuba bertudung tu sememeh sikit kak pasha
Quote Salazarhere 30-7-2020 03:29 PM
kenapa banyak artist bila pakai tudung terus jadi rupa makcik2?
Quote biskut_milo 30-7-2020 03:54 PM
Tak beranak lagi  ke? Bila due date dia ni?
Quote kiah_mai_pulak 30-7-2020 03:57 PM
oooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote YomiuriLandMae 30-7-2020 04:19 PM
suka dia berlakon dlm drama chinta dkt tv3 dulu..
Quote LadyCarefree 30-7-2020 04:38 PM
Xberlakon, dia nk cari duit jual nasi campur kah?
Quote ariellin 30-7-2020 04:39 PM
Napa lah tak jaga penampilan.. terus nmpak berlemuih
Quote SR4tahun 30-7-2020 04:41 PM
org paling lama mengandung dlm malaysia
Quote SR4tahun 30-7-2020 04:42 PM
Salazarhere replied at 30-7-2020 03:29 PM
kenapa banyak artist bila pakai tudung terus jadi rupa makcik2?

skrg list paling atas utk ni is ernie.
Quote giyomi 30-7-2020 05:52 PM
Edited by giyomi at 30-7-2020 05:54 PM

dl(klu x silap akak), anak tnya bila nak kawen terus kawen, ni anak da kata jgn berlakon so tunggu apa lg, silalah ek.

btw, happy bersalin semoga sihat2 selalu
Quote SR4tahun 30-7-2020 05:54 PM
anak dia belajar tadika singapore mana ni? singlish sgt bunyinyeee. byk tgk phua chu kang ke time preknen dak ni? syukorr dak ni xde rupa family jejai ye. family jejai muka marhaen sgt esp tang mata. fuhh

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top