Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dada Eina Azman Ditegur Nampak Pelik

29-7-2020 02:43 PM| Komen: 170

Baru-baru ini gambar yang dimuat naik Datin Eina Azman di Instagram menjadi perhatian ramai.

Ada netizen yang menegur gara-gara bentuk dada pelakon tersebut yang kelihatan pelik, seolah-olah disunting untuk nampak besar.


"Saya seorang saja ke rasa baju ini nampak macam pelik."

"Maaf kenapa kat bahagian dada pelik sikit datin," antara komen yang ditinggalkan.



Tidak berdiam diri, pelakon ini membalasnya dengan meminta agar netizen tidak berfikiran negatif.

Katanya dia tak sunting pun tapi mungkin nampak berbeza disebabkan sisi kemera dan rekaan baju tersebut.

Foto: IG
"Eh, suka ya dapat free dosa. Dah banyak pahala sangat ke tu? Kesian hidup asyik nak fikir negatif dan cakap fitnah."

Alahai macam-macam!-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 169
Komen

Previous : "Bila Anda Patah Hati Nanti..." Aepul Roza Kesal Radio Tempatan Dikuasai TikTok

Next       : Dah Kaya, Shuib Elak Digoda Oleh Wanita 'Gold Digger'

Komen Terbaru

Quote viva_gerl 8-8-2020 11:29 AM
mungkinkah datin eina senduk akan berhijrah tak lama lagi? pics kat langkawi semua sheolls pakai baju long sleeve tutup2x yacccchhhh

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 29-7-2020 02:50 PM
I nmpak biasa je
Tp lntak dia la nk buat breast surgery ke ape
Hb kne rampas kang, hb gemuk x hensem, kaya, anak dua. Fetish alya tu..
Quote MistrezHermanaz 29-7-2020 02:51 PM
oucchh knp muka dia sgt plastik nowadays..dh mcm bukan org dh..elok je hitam manis dulu
Quote kaseh80 29-7-2020 02:52 PM
Nape nampak labuh teks?
Quote coco 29-7-2020 02:53 PM
kalau safiey kata dia 90% tak asli... hat ni 89%....sikit je lagi...go eina go....

nanti bila dah capai 100% tak asli... dia akan cakap "it's dooonnneeeee....."
Quote cikkuntum 29-7-2020 02:53 PM
muka die nampak mcm lain dri dlu...macam ye...
Quote Nenasketum 29-7-2020 02:59 PM
Fake sangat kapel ni. Saper keje dekat club si laki nampak ler pompuan muda duk masuk club lepas lunch hour, si bini sengal pun slalu ada. Seswatu sangat.
Quote bintangct 29-7-2020 03:08 PM
coco replied at 29-7-2020 02:53 PM
kalau safiey kata dia 90% tak asli... hat ni 89%....sikit je lagi...go eina go....

nanti bila da ...

hahahahah its done.. semua fake sgt dh dia ni
Quote Klassie 29-7-2020 03:08 PM
Maksudnya?
Quote Lailerthee 29-7-2020 03:08 PM
Tapi mmg pelik besar betul dada dia
Quote bulanbulat 29-7-2020 03:11 PM
Edit sampai hilang tekstur and curvature muka. Pilih filter senonoh sikit datin oi
Quote Mizuahana 29-7-2020 03:15 PM
Nenasketum replied at 29-7-2020 02:59 PM
Fake sangat kapel ni. Saper keje dekat club si laki nampak ler pompuan muda duk masuk club lepas lun ...

Apekah itu? Spill the tea sikit...
Quote cikpisang 29-7-2020 03:17 PM
Dia ni kan dah putih pastu pakai filter 18 lapis plk. Irl dia tak putih mcm dlm ig tu pun tp still putih pelik la
Quote kiah_mai_pulak 29-7-2020 03:18 PM
kaseh80 replied at 29-7-2020 02:52 PM
Nape nampak labuh teks?

selalu duk mnggelabah teksssss kot. hahahhaa
Quote dewi_rina 29-7-2020 03:19 PM
Dia ni memang suka edit bagi nampak panjang, nampak besar
Alih-alih sentap
Quote coco 29-7-2020 03:21 PM
bulanbulat replied at 29-7-2020 03:11 PM
Edit sampai hilang tekstur and curvature muka. Pilih filter senonoh sikit datin oi

dia mmg alter muka dia.  bibir dia bagi tebal sikit,  hidung tengok hujung hidung dia dah jatuh and mata pun dah pelik,   dagu bentuk muka semua dah jadi mcm alien.

lepas tu guna filter and claim make up buat dia nampak lain.   OMG.
Quote siputpepel 29-7-2020 03:26 PM
Baju tu design pelik
Quote naina 29-7-2020 03:30 PM
memang pelik pon muka dia skng. seram dan tak cantik. lepas tu asikla filter berlapis2. dh kaya cantik putih mayat mekap tebal pon still insecure
Quote Normabaru 29-7-2020 03:30 PM
coco: kalau safiey kata dia 90% tak asli... hat ni 89%....sikit je lagi...go eina go.... nanti bila dah capai 100% tak asli... dia akan cakap "it's dooonn ...



Babi la komen ni.. Kaka gelak xhengat smbil terimagine sore serak2 ayam serama jantan sheols.. U sure dia ni bkn ponen?
Quote husna_amal 29-7-2020 03:45 PM
Dari dulu nampak pelik sikit macam bentuk mangga. Ni bukan saje nak kutuk ciptaan tuhan.

Lihat semua komen(170)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top