Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Rita Nadira Putus Cinta Dengan Adik Elfira Loy

29-7-2020 01:06 PM|Oleh: Saiful| Komen: 74

Rita Nadira mengesahkan sudah putus cinta dengan adik Elfira Loy iaitu Ezzrin Loy.

"Saya kini solo. Sejak tahun lalu, kami berdua ambil keputusan untuk memberikan fokus dengan kerja masing-masing," katanya kepada Harian Metro.


Walaupun dah berpisah, mereka berdua masih berkwan baik dan tak ada apa-apa masalah pun.

Tambahan pula pengurus Rita adalah ibu Ezzrin sendiri.

Foto: IG
"Saya dan Ezzrin masih menjalinkan hubungan baik. Kami okay, masih berkawan dan tak gaduh pun. Apatah lagi ibunya adalah pengurus saya.

"Sekarang, dia fokus pada kerja dan begitu juga saya. Kami memutuskan untuk memberikan tumpuan sepenuhnya terhadap karier."

Foto: IG
Perkembangan dalam dunia seni, Rita memegang watak utama dalam drama bersiri Juliet.

Pelakon ini juga bersedia melangkah jauh dalam bidang lakonan dan berdepan dengan onak duri anak seni.



"Sebenarnya kalau kita sendiri sudah ceburi bidang ini, kita kena berani. Kalau tak, kenapa masuk bidang ini? Menjadi saya mudah iaitu ikut saja aturan ditetapkan. Saya tidak atur hidup dengan menetapkan nak menjadi itu dan ini.

"Bagi saya buat silap itu biasa. Tapi, orang nasihatkan saya supaya berhati-hati supaya tidak buat silap. Paling penting jaga diri, personaliti dan sikap. Dengan cara itu orang boleh hormat kita." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 74
Komen

Previous : Rapper Siqma Digelar The New Malique?

Next       : "Bila Anda Patah Hati Nanti..." Aepul Roza Kesal Radio Tempatan Dikuasai TikTok

Komen Terbaru

Quote supermum 5-8-2020 12:23 PM
First tgk gambar dia ni aku rasa dia jelita. Ada aura Bella Hadid gitu

Lain-lain Komen

Quote miemiecha 29-7-2020 01:14 PM
Soklan mek, ezzrin ke dia yg oakai heels masa keluar dating??
ke konsep somi rendah rejeki murah

aaggiitiewww..
oh xde jodoh..
xpelah, nasib ezzrin kne bg hntaran, klu chuols, mau mak dia suh selit note50 per page qoran
Quote salimrock 29-7-2020 01:16 PM
baka kening lebat juga ni
Quote Zaien 29-7-2020 01:16 PM
tinggi ey rita ni...
Quote EvieWanKenobi 29-7-2020 01:20 PM
penting ka untuk tau?
Quote Kurex 29-7-2020 01:22 PM
Terkejut sebab ingatkan rita rudaini
Quote KIM.K 29-7-2020 01:23 PM
Masculine look
Quote RatuDunia94 29-7-2020 01:27 PM
Muka pompuan ni mcm muka gabungan Faralyna Idris, Risteena, Linda Hashim, Zahirah Mcwilson, Frederika Cull.. digabungkan menjadi satu.
Quote djzara81 29-7-2020 01:27 PM
Sebagai bakal jadi MIL 10++ yrs to come, aku reject kalo bakal menantu pompuan aku dok posing terkangkang.
Quote loladaily 29-7-2020 01:33 PM
Kurex: Terkejut sebab ingatkan rita rudaini

Meols pn ingat ritarud
Quote doubleA 29-7-2020 01:34 PM
Whoreyussss adik elbuli je iols kenal
Quote prettyuglybabe 29-7-2020 01:39 PM
who rrrr yusss?
Quote makadek 29-7-2020 01:50 PM
djzara81 replied at 29-7-2020 01:27 PM
Sebagai bakal jadi MIL 10++ yrs to come, aku reject kalo bakal menantu pompuan aku dok posing terkan ...

Oh iolls tgk terkangkang camtu pn rasa tk best tp kalau nk jd menantu pn ok je..yg penting hormat iolss ...
Quote Themilo 29-7-2020 01:55 PM
Kurex replied at 29-7-2020 05:22 AM
Terkejut sebab ingatkan rita rudaini

uols jadi orang ketiga kan??
Quote SR4tahun 29-7-2020 01:55 PM
Kurex replied at 29-7-2020 01:22 PM
Terkejut sebab ingatkan rita rudaini

boleh jadi je sbb jejan muda kan
Quote minguk 29-7-2020 01:58 PM
siapa ni??????????????
Quote Kurex 29-7-2020 02:04 PM
Themilo replied at 29-7-2020 01:55 PM
uols jadi orang ketiga kan??

Iols jadi org ke 3 demi kehendak ezzren
Quote Kurex 29-7-2020 02:06 PM
Btw... Who are youssss
Quote fuyupoktek 29-7-2020 02:07 PM
Seksa ya budak ni tp cantik
Quote asmara_me 29-7-2020 02:26 PM
mesti clash sebab kena suruh pakai tudung kan. kalau dulu laki kena hafal surah, perempuan mesti kena berlitup. tiber

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top