Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

The Ellen Show Disiasat WarnerMedia Sebab Buli Staf?

28-7-2020 05:39 PM| Komen: 74

WarnerMedia melancarkan siasatan ke atas Ellen DeGeneres Show selepas didakwa bekas pekerja 'mengamalkan dasar rasis' dan 'intimidasi'.

Memetik Daily Star, siasatan dilancarkan selepas menerima banyak aduan daripada kakitangan program bual bicara Amerika Syarikat itu yang mendakwa mereka dianiaya.


Kredit foto: Variety

Pihak atasan syarikat penerbitan antarabangsa, Warner Bros dan Telepictures dilaporkan menghantar memorandum kepada pekerjanya untuk menjelaskan mengenai siasatan berkenaan.

Menurut penjelasan dalam memo itu, staf WarnerMedia akan ditemu bual bagi membincangkan pengalaman mereka.

Ia berikutan laporan BuzzFeed baru-baru ini, yang mendakwa berlaku dasar rasisme dan intimidasi dalam program berkenaan, lapor majalah Variety

Laporan itu menyatakan 10 bekas pekerja mendedahkan bahawa mereka menerima layanan buruk sepanjang bekerja dengan penerbit dan pihak atasan program berkenaan.

Antaranya mendakwa dua kakitangan kulit hitam diejek penerbit kerana 'mereka kelihatan hampir serupa'.

Walaupun tidak terbabit dengan insiden itu, pengacaranya, Ellen didesak supaya bertanggungjawab atas apa yang berlaku di set penggambaran. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 74
Komen

Previous : Nia Ramadhani Tak Risau Diduakan Suami

Next       : Simon Cowell Patah Belakang Jatuh Basikal

Amirul Affendi Buntu Stesen TV Letak Syarat 500k Pengikut IG, Takkan Nak Beli?
Comelnya Kek Korea Viral, Murah Pula Tu
Kambing Ditahan Polis Gara-Gara Tak Pakai Pelitup Muka
Keputusan Kes SRC RM42 Juta - Najib Razak Didapati Bersalah
Alya Iman Bercinta Dengan Lelaki Anak Dua
Kajian: Ramai Lelaki Tak Puas Hati Dengan Saiz Alat Sulit Sendiri
Aishah Cabar Diri Menyanyi Pakai Topeng, Tetap Mantap!
Jatuh Air Mata Jantan, Aeril Terkenang Awal Perkahwinan Mampu Bagi Cincin RM50 Je
Melampau, Neeta Bengang Dibandingkan Dengan Pavithra
"Kenapa Pakaikan Baju Lelaki?"-Ramai Keliru Jantina Anak Ardell Dan Nadzmi Adhwa
Makcik Mengamuk-"Mana Ada Perdana Menteri Bela Nasib Rakyat Macam DS Najib!"
Dipaksa Cium Kaki Rakan Sekolah Sebab Mekap Berlebihan
Angkara Nafsu, Maut Lepas Bersetubuh Dalam Kereta Atas Feri
Netizen Belum Maafkan Nubhan Tunjal Kepala Isteri
"Polis Patut Awal-awal Dah..." - Michael Ang, Hans Bersuara Isu Kluster Najib
"Orang Islam Tak Mungkin Lupa Sejarah Melainkan YB Sendiri Hilang Sejarah" - Adi Putra
Nelayan Lakukan Seks Ganas, Kurung Isteri Dipenjara 15 Tahun Dan Sebatan
"Bila Anda Patah Hati Nanti..." Aepul Roza Kesal Radio Tempatan Dikuasai TikTok
Bunuh Teman Lelaki Sebelum Lakukan Seks Dan Mengahwini Bapa Kandung
Tak Sempat Bagi Ibu Makan - Lelaki Dirempuh, Diseret Dan Dibelasah Rakan Sampai Mati
The Ellen Show Disiasat WarnerMedia Sebab Buli Staf?
Miura Haruma Ditemui Tergantung Dalam Bilik
The Rock Kalahkan Ronaldo Untuk Selebriti Paling Bernilai Instagram
Simon Cowell Patah Belakang Jatuh Basikal
Guna Patung Dewa Sebagai Props, Blackpink Dikecam Hina Agama Hindu
"Saya Takkan Pernah Buat Macam Tu" - Ansel Elgort Nafi Rogol Gadis 17 Tahun

Komen Terbaru

Quote awexgaban7 9-8-2020 10:00 AM

Lain-lain Komen

Quote Kurex 28-7-2020 05:52 PM
Bila la nak habis kes blm ni
Quote Maria_Juana 28-7-2020 06:17 PM
Kess pizzagate cam mane?
Quote miszclassique 28-7-2020 06:24 PM
Kalau cakap takleh beza, hampir serupa pun kira racist ke?? Sbb kalau tgk kpop group tu i selalu ckp macammana la fans diorang ni boleh kenal muka sorang2 sebab tgk sama je even dah tgk banyak kali pun still takleh ingat lagi who is who... The same jgk kawan2 Chinese i takleh beza malay yg pakai tudung sbb dorang cakap nampak sama je
Quote Knowlee 28-7-2020 06:51 PM
Kurex: Bila la nak habis kes blm ni


Kes apa tu?
Quote dua_chzy 28-7-2020 07:11 PM
Cash dah sampai ke lesbian kertu pembuli jahat mulut attitude longkang ke laut ini?
Quote rospinki 28-7-2020 07:15 PM
sapalah minat kat penkit kertu ni..membuli org je kejanya. adan huke nti masuk lokaup
Quote evlinne 28-7-2020 07:41 PM
miszclassique replied at 28-7-2020 06:24 PM
Kalau cakap takleh beza, hampir serupa pun kira racist ke?? Sbb kalau tgk kpop group tu i selalu ckp ...

Amoi ramai cakap camni kan
Muka pompuan malay sama je sume sbb pakai tudung katanya
Klau free hair bleh la kenal mana sbb rambut lain2
Quote evlinne 28-7-2020 07:45 PM
Ramai dedahkan ellen ni fake
Kalau bgi hadiah baucer ke apa kat kanak2, sume bukan dari duit dia pun
Dah la suka menganjing guests. Rude sgttt
Mentang2 tu your talk show, suka potong cakap guest
Sama je spesis dgn jimmy fallon fake tu

Aiols rasa yg ok conan o'brien dgn james corden sbb dorang x try hard pun
Quote Orix 28-7-2020 08:26 PM
miszclassique: Kalau cakap takleh beza, hampir serupa pun kira racist ke?? Sbb kalau tgk kpop group tu i selalu ckp macammana la fans diorang ni boleh kenal muka sor ...


Sama lah jugak kalau ummah kokesen warnakan kulit jd hitam yg hitam ni rs terhina. Bila yg hitam warnakan kulit jd putih mcm cite white chicks tu xde pulak omputeh rs terhina. Kt malaysia pn ada. Pelakon yg bw watak dayang senandung kena kecam sbb warnakan kulit hitam utk jayakan watak... sikit2 nk terhina
Quote miszclassique 28-7-2020 08:39 PM
evlinne replied at 28-7-2020 07:41 PM
Amoi ramai cakap camni kan
Muka pompuan malay sama je sume sbb pakai tudung katanya  
Klau  ...

Yes tapi i tak terasa pun sebab i pun 2x5 je takleh beza muka sepet2 ni hehe
Quote noor2 28-7-2020 08:48 PM
Suka tengok Lisa jarmon ni ...RIP....


Quote noor2 28-7-2020 08:53 PM
Quote mialunar 28-7-2020 09:21 PM
X suka ellen ni.. Lesbo pastu mcm fake.. Lagi suka oprah.. Boleh nangis plus ketawa nengok
Quote sleepandream 28-7-2020 11:28 PM
kalau compare ellen dgn oprah, iols akan stick tengok oprah...
ellen ni kekadang annoying and hyper tak tentu pasal...
tapi heshe punya jokes still menghiburkan iols la...

pasal racist ni iols rasa pekeje tu saja cari point nak dpt duit tepi jah...
Quote salamon 29-7-2020 01:23 AM
xsangka dia ni les
Quote supernaturalee 29-7-2020 07:05 AM
Orix replied at 28-7-2020 08:26 PM
Sama lah jugak kalau ummah kokesen warnakan kulit jd hitam yg hitam ni rs terhina. Bila yg hitam ...

Robert downey jr. Ok je dlm tropic thunder
Siap dpt pencalonan oscar lg
Quote Fafaa 29-7-2020 07:39 AM
evlinne replied at 28-7-2020 07:45 PM
Ramai dedahkan ellen ni fake
Kalau bgi hadiah baucer ke apa kat kanak2, sume bukan dari duit dia p ...

Setujukk.. Tak suka cara dia interview org.. Sinis sgt w'pun joke jahh tp npk la dia buat muka aritu.. Terkesima guest tu i tengok tapi bolayan je sbb audiens pon ketawa sama.. Mcm bodo je.. Moga cancel cepat2..
Quote rosli_nurizzati 29-7-2020 08:27 AM
bagusla.. bukan black worker ja kena.. white worker pun kena... ellen ni dgn guest pun rude.. kecuali guest2 yg high profile or geng pizzagate dia.. start boikot ellen ni bila george clooney dok warning2 malaysia and brunei sbb isu gay and hudud..... mcm la dia tu siapa ja.. bajet presiden sgt.. tak sedaq diri dia tu cuma pelakon ja..
Quote nia_salina 29-7-2020 08:37 AM
evlinne: Ramai dedahkan ellen ni fake Kalau bgi hadiah baucer ke apa kat kanak2, sume bukan dari duit dia pun Dah la suka menganjing guests. Rude sgttt Mentang ...


iols stop tgk ellen lama dh. padahal dulu suka gila tgktalk show dia.since dia suka malukan guest,cara ckp rude.. n she think she better than evryone.tgkjela game show dia

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top