Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kajian: Ramai Lelaki Tak Puas Hati Dengan Saiz Alat Sulit Sendiri

28-7-2020 12:13 PM Komen: 66
Hanya 55 peratus lelaki sahaja yang berpuas hati dengan saiz alat sulit mereka.

Daily Star melaporkan, peratusan ini adalah hasil dari kajian Universiti California.

Menurut kajian yang diketuai oleh Edward Choi itu, separuh daripada responden kajian didapati tidak berpuas hati walaupun majoriti kaum hawa tidak kisah akan hal tersebut.

"Bagaimanapun, 85 pertaus pasangan meraka mengakui tidak gusar tentang hal itu," katanya.

Tambah Choi lagi, video lucah menjadi pendorong lelaki berasa kurang yakin dengan diri mereka sendiri.

Gambar Hiasan
Dia juga turut meluahkan perasaan bimbang jika ada yang mengambil jalan mudah dengan menggunakan alat dan ubat-ubatan yang merbahaya.

"Mereka berkemungkinan akan mencari alternatif merbahaya dan guna rawatan yang dijumpai di internet.

"Ada banyak laporan pesakit suntik bahan terlarang untuk membesarkan saiz alat sulit,"tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 66
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote lurve82 30-7-2020 09:19 PM
Besar2 pjg2 nk bwk pegi mana?

Lain-lain Komen

Quote PristineOne 28-7-2020 01:10 PM
Kajian dilakukan dan diketuai oleh Edward Choi? Why Mr Choi??  Leluhur cina?      
Quote KIM.K 28-7-2020 01:32 PM
Aww..its not too big of a deal
Iols mengusik ja pun (dalam serius)
Rupanya ramai geng micropenis tersakiti tau
Quote RatuDunia94 28-7-2020 01:35 PM
Ko bandingkan cinonet ko dgn BBC Brazzer memang lah..
Quote mdhelmi 28-7-2020 02:54 PM
apa motif survey ni dibuat
Quote husna_amal 28-7-2020 03:04 PM
Kalau buat kajian kat Malaysia agaknya berapa peratus kah yang tak puas hati ni.
Quote dua_chzy 28-7-2020 03:04 PM
Pompuan pun ramai tak puas hati dengan kopek sendiri.

Manusia.
Quote ellez 28-7-2020 03:08 PM
Haishh..kebanyakan lelaki tak sedar diri penisnya kecik pendek pastu nak salahkan kaum bini punya longgar..
Ni ada laa lelaki2 bercakap camni..geli hati dgr..
Sebbaik la laki.iols punya cukup zat
Quote mikasa 28-7-2020 03:09 PM
Yes...tak puas hati...it too big
Quote green~tea 28-7-2020 03:10 PM
KIM.K replied at 28-7-2020 01:32 PM
Aww..its not too big of a deal
Iols mengusik ja pun (dalam serius)
Rupanya ramai geng micropenis t ...

Hahahahahha.. boleh laaa dipersilakan masuk thread i bukak utk handle masalah micropenis ni
Quote salamon 28-7-2020 03:13 PM
dua_chzy replied at 28-7-2020 03:04 PM
Pompuan pun ramai tak puas hati dengan kopek sendiri.

Manusia.

bukan setakat kopek je, poen sdiri pon xpuah hati..brape ramai daa yg obses beli jamu ketat sendat ni
Quote dua_chzy 28-7-2020 03:14 PM
salamon replied at 28-7-2020 03:13 PM
bukan setakat kopek je, poen sdiri pon xpuah hati..brape ramai daa yg obses beli jamu ketat sendat ...

Ehbetuldaaaaaa

Manusia kan. Ada ja tak puas.
Quote totokreturn. 28-7-2020 05:36 PM
jgn la sapu dgn minyak itu minyak ini, bleh pecah urat urat peliaq tu
Quote pooh~key 28-7-2020 11:48 PM
Kalau dah namanya leluhur kurek tu, totaplah 3 inci setengah je level2 kau dekkkkk.....
Quote batusembilan 29-7-2020 12:13 AM
setakat ni ok je. bersyukur dgn apa yg ada.
Quote Mrperfect2 29-7-2020 01:33 PM
green~tea replied at 28-7-2020 03:10 PM
Hahahahahha.. boleh laaa dipersilakan masuk thread i bukak utk handle masalah micropenis ni

nanti buka thread untuk makro pulak ye... ramai jejaka makro nak komen ni..
Quote Mrperfect2 29-7-2020 01:35 PM
green~tea replied at 28-7-2020 03:10 PM
Hahahahahha.. boleh laaa dipersilakan masuk thread i bukak utk handle masalah micropenis ni

nanti buka thread makro pulak ye... ramai jejaka makro nak komen ni...
Quote nenekglamer 29-7-2020 02:58 PM
Amik steroid boleh besarkan. Ada testimoni hihi
Quote Bedah.Cun 29-7-2020 03:09 PM
Totet jantan malaya neh majoriti memang tecit pon
Quote green~tea 29-7-2020 04:23 PM
nenekglamer replied at 29-7-2020 02:58 PM
Amik steroid boleh besarkan. Ada testimoni hihi

terbalik you ni.. steroid bila diambil semasa dewasa utk mensadokan body, makin kecil penisnya nnti... bleh google effect steroid kalo ambil utk tujuan buat badan

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top