Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Isteri Nak Bersalin Mengamuk, Perempuan Simpanan Suami Di Hospital Sama Untuk Lahirkan Anak

27-7-2020 03:17 PM Komen: 37
Proses melahirkan anak adalah satu momen paling berharga bagi kaum wanita.

Namun malang bagi seorang wanita apabila mengetahui tentang kecurangan suaminya semasa sedang bertarung nyawa melahirkan zuriat.

Mirror UK melaporkan, pasangan rahsia suami wanita tersebut turut berada di hospital yang sama untuk melahirkan bayi.

Situasi tegang itu dirakamkan secara sembunyi oleh seorang jururawat.

Foto: Mirror UK
Dalam video tersebut, kedengaran suara wanita berkenaan mengamuk selepas mengetahui skandal suaminya.

Walaupun apa yang diperkatakan tidak jelas namun wajah jururawat tersebut 'menceritakan' segala-galanya.

Video tersebut dikongsikan di reddit dengan kapsyen, "Apabila ibu bersalin mendapati pasangan suaminya juga di sini untuk bersalin" mendapat tontonan tinggi dan dibanjiri dengan komen. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
4
0
0
Komen: 37
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sambaldurian 1-8-2020 11:49 PM
missyL replied at 1-8-2020 11:14 PM
Hahaha. Iols ok, je ngn spoiler.
Heroin nye yg anak terbuang tu kn. Meaning yg x dilayan tu kan.  ...

heroin dia yg anak skandal dibela isteri boipren tu. anak skandal tu wlupun hidup pindah randah dikejar ahlong, mak (isteri boipren skandal) mmg sayang manja (yela dh ingat anak sendiri)( so dua2 mak sayang). yg antagonis, anak isteri boipren dibela skandal (wlupun kaya, sbb skandal jumpa laki kaya baik, skandal(si mak) x sayang. jd 'mean girl' pun sbb kurang kasih sayang mak wlupun diulit kemewahan. sbb tu drama tu nama reversal of fate, si skandal ingat bila tukar baby dia, baby dia dpt dijaga baik dgn ayah kandung (boipren skandal), sekali boipren (ayah budak2 tu) pulak yg malang dikejar ahlong. yg heroin tu pun dicintai oleh bekas tunang antagonis, dgn abg tiri antagonis. giteww.

Lain-lain Komen

Quote groundfloor 27-7-2020 03:18 PM
Mana video?
Quote rosasen 27-7-2020 03:23 PM
fuhhh sama tarikh...
Quote Suchi 27-7-2020 03:26 PM
Amboi suaminyaa cemana leh serentak ni mesti ada yg terawal 2 minggu la ni kan.

Sakitnya hati tgh sakit nak beranok dapat tau skandal laki pun nak beranak jugaa
Rasanya leh hilang rasa sakit tu sbb bengang sangat hihihi
Quote Kurex 27-7-2020 03:36 PM
Takde video ke atau hp kurex tak dapat detect
Quote Normabaru 27-7-2020 03:58 PM
Ni plot twist drama sangat hokayyy
Quote MontanaHannah 27-7-2020 04:01 PM
Tak berbaloi  mempertahankan jantan tak guna .
Quote gummiebear 27-7-2020 04:19 PM
Ciskek nyaaa
Quote chinta89 27-7-2020 04:20 PM
kejinya lakiiiiiiiiiiiiii
Quote shark_eow7 27-7-2020 06:06 PM
mana vdeonya..
Quote Artemesiaa 27-7-2020 06:09 PM
Mesti pening jugak misi nak kawal keadaan
Quote RatuDunia94 27-7-2020 06:20 PM
Ambai suaminya dapat twin lain mak gituuuu
Quote faraway1 27-7-2020 06:26 PM
Siannya.

1st Birthday mana satu nanti bapaknya datang.. Satu tidak
Quote underground 27-7-2020 07:09 PM
9 months earlier...

lepas celup skandal, balik rumah bini pulak ajak berjimak.
Quote putericahaya999 27-7-2020 07:12 PM
Satu hari climax dua kali
Menjadi pulak tu
Hebak
Quote Rara77 27-7-2020 07:22 PM
Tiada yang mustahil di dunia ini
Quote Nenasketum 27-7-2020 07:27 PM
Tenang2 yer nak bersalin. Bertarung nyawa tuh, yang dah pernah jer faham.
Lepas selamat, sue his a** off bagi dia tinggal spender jerk.
Quote sukacactus 27-7-2020 09:36 PM
Dah jimat masa si laki tu
Xpayah bertunggu tangga kat spital byk kali
Quote Amigurumi 27-7-2020 10:37 PM
https://www.reddit.com/r/trashy/comments/hwqah0/guy_gets_his_wife_and_mistress_pregnant_at_the/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

Korang try ni boleh tak? Penuh dgn carutan je
Quote husna_amal 28-7-2020 09:41 AM
Harap anak diorang dapat jadi adik beradik yang baik.

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top