Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Dasar Anak Bab*" - Intan Sarah Berang Terima Komen Lucah Lepas Kongsi Video Recovery

Oleh: LilRose|27-7-2020 12:59 PM Komen: 19
Pemain futsal negara, Intan Serah kesal apabila menerima beberapa mesej lucah di Instagram.


Kredit foto: IG



Intan yang juga Instafamous dalam ciapannya di Twitter memaklumkan sudah menyekat akaun individu terbabit.



"Dekat bio siap tulis nama Allah, tapi otak macam tak ada agama," tulisnya.


Kredit foto: Twitter

Difahamkan, Intan menerima komen negatif dan berbaur lucah selepas memuat naik satu video recovery. Dia kemudian menjelaskan berbuat demikian untuk menghilangkan rasa sejuk. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
3
0
2
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ~boolean 29-7-2020 06:09 PM
kalau video macam ni pun boleh 'mengundang'
ternyatalah jantan malaysia memang haprak...tengok macam ni pun boleh fikir kotor..

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 27-7-2020 01:14 PM
Sejuk natang ni negative celcius. Anak raja dubai tu atlet ada cryo room
Selalu nampak diorg berjalan dalam cryo room tu sebab terlampau sejuk. Takleh duduk saja
Takperlu bogel pun
Quote Artemesiaa 27-7-2020 01:18 PM
Sendiri yang upload video macam tu pasti ianya mengundang perhatian hadap jer ler komen yang diberikan
Quote sally03tomato 27-7-2020 01:34 PM
Artemesiaa: Sendiri yang upload video macam tu pasti ianya mengundang perhatian hadap jer ler komen yang diberikan

video tu mengundang ape.. tgk dia duduk dalam cyro je...
Quote lattehazelnut 27-7-2020 01:46 PM
Block je la...
Quote Kurex 27-7-2020 02:15 PM
Sebab tu ig ni utk org tunjuk bakat photography.. bukan jual diri..
Quote rosasen 27-7-2020 02:16 PM
dia ni mmg fun
Quote RatuDunia94 27-7-2020 02:27 PM
Apa nk diharap jantan melayu.. celik mata seksss.. tutup mata pun masih pikir pasal seks.
Quote dua_chzy 27-7-2020 02:32 PM
RatuDunia94: Apa nk diharap jantan melayu.. celik mata seksss.. tutup mata pun masih pikir pasal seks.


Ntah2 otw gi akhirat pun masih fikir pasal bidadari telanjang?
Quote shaiy 27-7-2020 05:40 PM
ni kalau anak aku lempang ja tak cakap banyak.. sendiri undang hencapan lepastu nak meroyan..
Quote ninja9 27-7-2020 07:47 PM
Artemesiaa replied at 27-7-2020 01:18 PM
Sendiri yang upload video macam tu pasti ianya mengundang perhatian hadap jer ler komen yang diberik ...

takkan lah dia masih tak tahu atau naif sangat pasal respon netizen... .. klu nak blok blok sajalajh

Quote fifie_olin 28-7-2020 07:41 AM
jntn ni sume benda kat mata dia benda lucah2 jek
Quote rookiecake 28-7-2020 07:45 AM
Kurex replied at 27-7-2020 02:15 PM
Sebab tu ig ni utk org tunjuk bakat photography.. bukan jual diri..


Macam mana dia jual diri pulak?
Quote adeqbun 28-7-2020 09:10 AM
laki ni semua benda nak dipandang lucah..pervert sungguh..baideway ko block je la dik..xyah bising2..
Quote husna_amal 28-7-2020 09:29 AM
Macam tak tahu je kalau letak video macam ni boleh mengundang komen2 tak baik.
Quote meow_tompok 28-7-2020 10:36 AM
mcm menarik je... 800 calories dlm masa 3 min
@Sarah82 ... jom carik menatang ni

Quote sarah82 28-7-2020 10:39 AM
meow_tompok replied at 28-7-2020 10:36 AM
mcm menarik je... 800 calories dlm masa 3 min
@Sarah82 ... jom carik menatang ni

Hahaha.. Mesti mahai.. Pakai ni sebulan.. Boleh kurus bykkkkkkkk
Quote haryatie 28-7-2020 12:55 PM
letak gambar mcm ni mmg la mengundang
da tentu la imaginasi dia org terlebih lebih
Quote annehuda 29-7-2020 03:07 PM
biasa je gambar ni. bukannye gambar die pakai bikini pun
Quote ~boolean 29-7-2020 06:09 PM
kalau video macam ni pun boleh 'mengundang'
ternyatalah jantan malaysia memang haprak...tengok macam ni pun boleh fikir kotor..

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top