Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sugu Pavithra 'Ucap Selamat Tinggal' Pada YouTube

27-7-2020 12:29 PM Komen: 222
Pasangan YouTuber sensasi S Pavithra dan M Sugu memaklumkan mereka tidak mahu lagi ada kaitan dengan YouTube, sekali gus menjawab teka-teki selepas kesemua video masakan di saluran YouTube mereka dipadam.

Menurut laporan Sinar Harian, Sugu, 29, berkata, mereka tidak mahu lagi terlibat dengan sebarang perkara yang boleh meraih perhatian.


Kreit foto: YouTube

Kami buat itu (padam video) kerana tak nak sebarang kaitan dengan YouTube itu lagi. Biar kami satu keluarga biasa sahaja.

Ramai YouTuber masakan dan yang hebat-hebat dan bagus ada tetapi kenapa kami jadi tumpuan. Biar kami beri perhatian pada keluarga, katanya.

Katanya, mereka masih belum memikirkan perancangan masa depan.

Sementara itu, Ibu Sugu, G Rajeswari, 55, mengakui bimbang dengan keadaan anak dan menantunya dan berharap hubungan mereka mengharungi cabaran bersama terutama sejak dilanda pelbagai kejadian kebelakangan ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 222
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote giyomi 30-7-2020 06:28 PM
heran gak manusia, tak kira lar bangsa apa dlm kesusahan, tp adakah patut kita yg ada akal fikiran gelak ketawa dgn permasalahan mereka. wuteva lar mentality low class camne. dlm hal ni akak tak ikuti chanel depa and akak gak takder lar nak gelakkan mereka, what goes around comes around.

Lain-lain Komen

Quote renko 27-7-2020 08:37 AM
Estet dah memanggil2 balik tu..hahahaha mesti tuan rumah yg dia sewa tu menyesal sebab sewakan rumah ke dorg ni
Quote Abam_Leh 27-7-2020 08:39 AM
Tak pe lah nak good bye punnnn


Duit hasil channel youtube sebelum ni pun dah banyak tu,


Quote Abam_Leh 27-7-2020 08:40 AM
Leh wat modal ternak lembu  


Quote Atata 27-7-2020 08:48 AM
Haha aammaaa apaaa aduii kenapala jadi mcmni.. content yg baik, resepi baik, channel dia jadi tempat berkumpul semua masyarakat, sedikit sebanyak merapatkn jurang kaum, semua dlm tu bersatu hati as malaysian, positive vibes sgt. Tiba2 jd gni. huhuhu
Quote putericahaya999 27-7-2020 08:48 AM
babai sugu
Babai pavithra
Betul ramai lagi masak sedap
Quote TravellingBear 27-7-2020 08:51 AM
orang pendek akal camni ler. diuji kesenangan sikit dah jadi gelabah. Sugu marah sangat pasal pavi bg adik dia duit. ayooo... sedekh kan makin murah kan rezeki. rezeki bukan dtg dgn nilai RM je....tak caya tanya uncle kentang.
Quote ally9970 27-7-2020 08:55 AM
Buat video sama2, nama pun video masakan pasangan, bila recognition sorang2...
Quote gujiwa 27-7-2020 09:00 AM
lantak korang la...
hahahahaha...
Quote ekselen 27-7-2020 09:02 AM
Mungkin terpaksa buat utk kebaikan keluarga diorg...its ok. Bumi ni luas, rezeki boleh dicari dimana2 asalkan ada usaha. Lgpun mungkin sbb terlalu byk limelight privacy pun dah xde...ada je org yg suka hidup low profile sbb xnak terlalu amik risiko bila dedahkan hal2 berkaitan keluarga...kita hormat je la keputusan beliau, family tu lg penting dr limelight segala...
Quote domestobot 27-7-2020 09:11 AM
Abam_Leh replied at 27-7-2020 08:39 AM
Tak pe lah nak good bye punnnn

Duit hasil channel youtube sebelum ni pun dah banyak tu,

entah2 dah habis duit Youtube untuk ikat jamin Sugu. bukan sekadar back to square one, dapat malu lagi.
Quote Tinot7 27-7-2020 09:13 AM
all da best kome
Quote watie79 27-7-2020 09:13 AM
naik sekelip mata, suram sekelip mata.....dah kata dulu jangan berhenti estet, akal cetek tak pikir panjang
Quote Mina2215 27-7-2020 09:14 AM
Kalau betul la Sugu marah sebab Pavi bagi adik dia duit, yang ilang 10k utk bayar ikat jamin tu pun sama jgk ruginya
Quote KIM.K 27-7-2020 09:14 AM
Couple ni agak tak stable dan selalu buat sesyuatu yg volatile
Quote Abam_Leh 27-7-2020 09:16 AM
domestobot replied at 27-7-2020 01:11 AM
entah2 dah habis duit Youtube untuk ikat jamin Sugu. bukan sekadar back to square one, dapat malu  ...

Ikat jamin baru rm1k  


Dia ada banyak2 rm lagi hasil youtube tu


Quote eLiaD 27-7-2020 09:16 AM
Edited by eLiaD at 27-7-2020 09:18 AM

kt tiktok aritu ade nmpk pasangan yindia yg pomot channel masak ala ii sugu tp pas terok kne kutuk nga tiktokers sbb cam meniru trus xnmpk dah kahkahkah
Quote underground 27-7-2020 09:19 AM
KIM.K replied at 27-7-2020 09:14 AM
Couple ni agak tak stable dan selalu buat sesyuatu yg volatile

arak dan mabuk punca segalanya.

so, don't drink while youtubing.
Quote domestobot 27-7-2020 09:20 AM
Abam_Leh replied at 27-7-2020 09:16 AM
Ikat jamin baru rm1k  

Dia ada banyak2 rm lagi hasil youtube tu

ingatkan mahal lagi ikat jamin. takpe lah asalkan couple tu bahagia sudah, kita pun sekadar penonton channel je.
Quote Abam_Leh 27-7-2020 09:23 AM
domestobot replied at 27-7-2020 01:20 AM
ingatkan mahal lagi ikat jamin. takpe lah asalkan couple tu bahagia sudah, kita pun sekadar penont ...

Asal dia bahagia khenzzz


Lihat semua komen(222)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top