Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bangga Canang Hidup Mewah, Hasil Bercinta Dengan Lelaki Tua Kaya

27-7-2020 11:12 AM Komen: 73
Seorang gadis yang dikenali sebagai Alyssa Renee Gutierrez,22 tidak segan memaparkan gaya hidup mewahnya hasil percintaannya dengan seorang lelaki tua.

Daily Star melaporkan, dia selalu menayang pelbagai koleksi beg tangan mewah seperti Cartier dan Gucci serta percutian di atas kapal layar menrusi aplikasi TikTok.

Foto: Daily Star
Bukan itu sahaja dia juga sentiasa mencanang dan menyatakan, "Ini yang anda akan dapat bila bercinta dengan lelaki yang jauh lebih tua."

Gaya hidup mewah itu diperolehi dari seorang lelaki kaya yang berusia 53 tahun.

Foto: Daily Star
Baru-baru ini Alyssa yang berasal dari Las Vegas sempat menyambut ulang tahun percintaan yang kedua bersama lelaki tersebut.

Tulisnya, "Layan diriku seperti ratu, buat aku terasa cantik setiap hari. Saya sayang kamu dan cinta toada sempadan." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 73
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 2-8-2020 05:50 PM
Jorja replied at 31-7-2020 03:36 PM
Kahwin dgn lelaki Kaya memang 1 tindakan bijak.. tapi pastikn kita ada duit sendiri gak baru la bala ...

adoii tersembur air iolsss hokkeh walaupun iols tak lulus bpn

Lain-lain Komen

Quote rosmahisham 27-7-2020 11:20 AM
Edited by rosmahisham at 27-7-2020 11:31 AM

53 tahun x tua sgt bg aku..baya2 somi aku je..klu baya2 somi ade skandal dgn bdk2 baya ni mmg x geli sgt la..yg pompuan tu pon blh la jatuh cinta lg..klu yg dh kendur perut boroi 70++ tu mmg npk birah tu nk ngikis..tp omputih ni npk kertu pdhal baru 53  kot
Quote ina_na 27-7-2020 11:25 AM
Sbb laki tu kaya je.. Kalo x dia kepit gan org lain pulak.. Ala biasa la skrg ni kan.. Jln mudah tuk kaya
Quote sukacactus 27-7-2020 11:26 AM
Ok je rupa atuk tu even 53
Asalkan x caras laki org, go ahead
Quote jahcomel 27-7-2020 11:30 AM
bagus dik pikir mase depan gitu...kalu dpt y sebaya tp sengkek xde guna dik...
Quote kucing_gebu 27-7-2020 11:30 AM
53 tahun bagi lelaki xle kertu sgt..masih sedap mata memandang..nak pulak yg jenis pandai jaga penampilan
Quote Meiizu 27-7-2020 11:33 AM
laki ni hagakk elok laaa...dari thread sebelah umo 30 gaya 20yrs older tapi gamakk ada pompuan sondol.geli lemak berselirat
Quote Artemesiaa 27-7-2020 11:35 AM
Bukan perkara baru pun dah berpuluh tahun ramai dah melakukannya hanya dulu kurang dapat liputan
Quote shysari 27-7-2020 11:38 AM
Biarpun 53 thn tp beza giler ngan yg sebelah 31 thn tu
Quote meow_tompok 27-7-2020 11:42 AM
53 ni agak berupa, beza betul dgn laki acik penny

Quote sharlenetexas 27-7-2020 11:43 AM
Hensem skit dari the most stylish boy in town
Quote Kurex 27-7-2020 11:52 AM
zaman sekarang orang nak yg stabil je... tapi aku lain, aku cari hati yg tulus ikhlas, kedua berupa, ketiga berharta
Quote damsel_fiji 27-7-2020 11:53 AM
okla tu sis..pakcik tu pon xde la nampak ganyut sgt..segak lagi gituh
Quote RatuDunia94 27-7-2020 11:53 AM
Alaaa kalau suka sama suka n dua2 single lantak deols lah.. apa hak masyarakat pon nk judge lifestyle sheols.. win-win situation.. yg laki dapat puki muda.. yg pompuan dapat duit..
melainkan kalau jantan tu dh beranak bini.. itu layak dikecam..
Quote CatMiow 27-7-2020 12:07 PM
Ok la kot,  segak lagi pakcik ni.  Dah dianpun sanggup kapel orng tua.
Quote baghal_bortuqal 27-7-2020 12:07 PM
rosmahisham replied at 27-7-2020 11:20 AM
53 tahun x tua sgt bg aku..baya2 somi aku je..klu baya2 somi ade skandal dgn bdk2 baya ni mmg x geli ...

takde la tua.

ingatkan kertu umor 70 ke apa.
Quote lasagnaklcc 27-7-2020 12:08 PM
Rupa segak mcm ni okay je. Kalau nampak mcm bapak dgn anak tu lain cite.
Quote ramaramu 27-7-2020 12:09 PM
kalau 53 rupe ini memang la sapa sapa pun masih ok.. rupa ada poket tebal..
Quote Covid19 27-7-2020 12:15 PM
Bestnya..
Quote AbukRokok 27-7-2020 12:18 PM
biar xhensem
janji kaya

saya doktor datuk nabil khan
pakar peleburan anda

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top