Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nia Ramadhani Tak Risau Diduakan Suami

27-7-2020 11:06 AM|Oleh: LilRose| Komen: 40

Dalam satu video yang tersebar di laman sosial, pelakon Nia Ramadhani kelihatan selamba dan tidak risau apabila Ardi Bakrie seolah-olah memberi bayangan ingin menambambah isteri.

Katanya seperti dipetik dari Liputan6, dia percaya bahawa suaminya itu tidak akan tergoda dengan wanita lain dan tidak akan menduakannya.


Kredit foto: IG

"Kita sebagai wanita perlu percaya pada diri. Sebagai seorang isteri, kita perlu yakin pada diri sendiri. Tak perlu fikir soal wanita lain," katanya.

Nia juga percaya bahawa Ardi hanya bergurau dengannya.

Penuh yakin diri, Nia mendakwa dia sudah cukup sempurna buat suaminya.

"Jika suami tidak melayan saat dihampiri wanita lain, tidak akan berlaku apa-apa. Jadi, tidak perlu risau seperti orang lain.

"Kalau lelaki sudah percayakan kita, dia tidak akan mahu digoda wanita lain," ujarnya. 


Kredit foto: IG

Difahamkan, pasangan itu dikurniakan tiga cahaya mata selepas berkahwin pada 1 April 2010. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 40
Komen

Previous : Priyanka Chopra, Deepika Padukone Mungkin Disiasat Polis Sebab Tipu Jumlah Pengikut IG?

Next       : The Ellen Show Disiasat WarnerMedia Sebab Buli Staf?

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 28-9-2020 07:38 PM
perempuan cantik  keuntungannya akan dapat lelaki kaya , ataupun dapat kahwin awal jadi surirumah


perempuan bijak pula , pandai  mengatur kehidupan.


kaya,berjaya tak sangkut dengan siapa pun,sendiri usaha sendiri bangga.


Lain-lain Komen

Quote chinta89 27-7-2020 11:37 AM
cantik btl Nia ni.
Quote RatuDunia94 27-7-2020 11:57 AM
Cantiknya Nia.. pandai sheols cr laki.. walopun x berupa.. tp kayaaaaa..
Quote kaoru44 27-7-2020 11:57 AM
Ow..tu suaminya..i xprnh tgok..
Quote syakuntala 27-7-2020 12:02 PM
sblm kawen dl suami dia pnh digossipkan dengan manohara
Quote apedehal 27-7-2020 12:10 PM
Konfidennya sis...ada kunci apa2 lah tu..heuheu
Quote cmf_premierleag 27-7-2020 12:11 PM
nia ni cerdik
ardi nk kawen baru, pegi la kawen baru
sbb nia punyai 2 ANAK LELAKI ya
yg sulung tu girl
nia flip hair jah..dah ada 2 anak lelaki..dia nak kesah apaaa
Quote helicornia 27-7-2020 12:17 PM
laki kayoo..ada private jet. harus la ramai menghimpit.sedangkan kt sini kaya wpun tkde private jet, gemuk pun ada je nak menghimpit
Quote husna_amal 27-7-2020 12:19 PM
Laki dia berharta dan mampu takpe lah. Kalau dia halang pastu cerai dia pula yang rugi besar.
Quote helicornia 27-7-2020 12:19 PM
[quote]cmf_premierleag: nia ni cerdikardi nk kawen baru, pegi la kawen barusbb nia punyai 2 ANAK LELAKI yayg sulung tu girlnia flip hair jah..dah ada 2 anak lelaki..dia nak k ...[/quote
hidup dia mewah gile sistur. mmg goyang kaki aje jadi tai tai besar. sampai dia tak tau nak buat apa sbb sume org uruskan. lantak le agaknya laki nak kawin lain asalkan hidup dia tak terjejas
Quote curiokills 27-7-2020 12:23 PM
konfiden! bila dah jadi nanti baru tau...
Quote Annehamid 27-7-2020 12:24 PM
Cantik dia wpun kaya suami banyak issue. Sampai tak jadi bertanding pilpres. Kes pt sidoarjo tu sampai sekarang tak settle
Quote umbut 27-7-2020 12:40 PM
Laki dian pun kaya..untunglah...
Quote momomikomiki 27-7-2020 01:56 PM
mungkin jugak suami dia sudah ada pasangan..
itu cakap bagi confident sendiri saja...
alahai kaya gitu harus lah dihimpit perempuan non-stop...
apa kisah kan nia....enjoy saja duit laki..
Quote lattehazelnut 27-7-2020 02:09 PM
apedehal: Konfidennya sis...ada kunci apa2 lah tu..heuheu

Gambar last tu mcm seseorg yg baru bg nasi kangkang utk suami..
Quote cmf_premierleag 27-7-2020 02:38 PM
helicornia replied at 27-7-2020 12:19 PM
[quote]cmf_premierleag: nia ni cerdikardi nk kawen baru, pegi la kawen barusbb nia punyai 2 ANAK LEL ...

mmg pun
few yrs ago dia saja2 bukak bisnes...roti mama nia..ada byk outlet ya di jakarta sana
pastu dia buat mcm main2 jah
ye le...kaya nak mampos kan...kalo rugi pun kesah hapaaaa
Quote cmf_premierleag 27-7-2020 02:39 PM
dgn ada 2 anak lelaki, nia boleh terus terusan jd nyonya arisan tai tai smpi mati
pemegang kunci faraid udah dua org keluar dr rahim nia
Quote NekNgah 27-7-2020 03:35 PM
Indonesian, kalau kaya, kaya sangat-sangat.  
Quote sue_liah 27-7-2020 04:26 PM
kiranya wanita terbahagia la ni
Quote Zaien 27-7-2020 04:48 PM
untung nia pilih lelaki kaya.. tapi jgn over confident yachhh

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top