Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Sesiapa Pun Akan Pilih Duit" - Reaksi Azza Elite Isu Video Gold Digger

27-7-2020 10:38 AM|Oleh: LilRose| Komen: 44

Masih ingat dengan video tular gadis meninggalkan kekasihnya selepas ditawarkan sejumlah wang?


Kredit foto: IG

Video experimen sosial yang mencuri perhatian banyak pihak itu turut mendapat perhatian penyanyi dan pelakon Azza Elite.

Menerusi hantaran di Isntagramnya, Azza menyifatkan perbuatan prank itu sebagai menganiaya wanita.

"Sesiapa pun akan pilih duit dalam situasi sekarang ini kecuali kalian kaya dan ada perniagaan sendiri," tulisnya.


Kredit foto: IG

Azza yang terkilan dengan video sedemikian meminta semua pihak menghormati wanita dalam apa jua keadaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
3
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : Perjuang Nasib Sahabat Teraniaya, Bekas Pembantu Aliff Syukri Tak Kisah Dihina

Next       : Amirul Affendi Buntu Stesen TV Letak Syarat 500k Pengikut IG, Takkan Nak Beli?

Komen Terbaru

Quote T541 10-8-2020 12:52 PM
Lambt nya feedback kak azza

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 27-7-2020 10:46 AM
Bagi kaka..

Prank gitu bukan kayu pengukur yang bagus pon
Normabaru pejadah buat gitu..

Tuhan kan dah ajar solat istikharah.. Kenapa nk rely the success @ failure of rs based on one event?

Plus people change and become better / worst overtime.. So useless je nk prank2 bagai

#twocents
#normabaru
#niattakhalalkancara
Quote Normabaru 27-7-2020 10:48 AM
Btw mek azza.. Xsemua org akan pilih duit..dont generalize..

Sama macam sex.. Xsemua laki nak sleep around although dah horny..

Everyone has choices in life..
Quote addved 27-7-2020 10:49 AM
Please woman, not everone is like you. Pfttt sesiapon akan pilih duit my arse.
Quote Isfa76 27-7-2020 10:50 AM
Edited by Isfa76 at 27-7-2020 10:59 AM

Kalau saya pun pilih duit bila dah jobless.. takde istilah gold digger, setia curang bagai sbb belum tentu bf tu adalah jodoh yang telah ditetapkan.. Kalau setakat bf, gf tu bukanlah hubungan yang sah nak kena setia bagai.. selagi tak kahwin kita ada hak untuk memilih... sbb tu tak payah bercouple bagai nak rak... end up dgn org lain gak ko berjodohan.. lebih baik berkawan biasa2 saja..
Quote husna_amal 27-7-2020 11:09 AM
Tak perlu react sangat video2 viral macam tu. Entah2 lakonan semata je.
Quote chinta89 27-7-2020 11:20 AM
yg pembekap2 tu mesti prmpuan.. prmpuan mesti nk back up prmpuan.

cuba kalau yg kena tu jantan, mesti korang kata jantan tu x leh wat suami. kan? plus gOdaan bukan dibagi duit je, prmpuan tu plk heret masuk bilik nk ehem2.. mesti korang menyirap kata lelaki tu x kuat iman, pantang digoda prmpuan cantik bla bla bla....

Quote bambimo 27-7-2020 11:23 AM
Tp if I were that girl I akan pelik..
Xkan la semua benda berlaku dgn cepat..
U duduk2 ttiba ada stranger simply tnya u boleh nyanyi ke tak, then ajak u ke studio xkenal lama then bg u duit... Kan time frame tu xlogik cepat sgt..
Quote bambimo 27-7-2020 11:27 AM
Tp if I were that girl I akan pelik..
Xkan la semua benda berlaku dgn cepat..
U duduk2 ttiba ada stranger simply tnya u boleh nyanyi ke tak, then ajak u ke studio xkenal lama then bg u duit... Kan time frame tu xlogik cepat sgt..
Quote orkidorkido 27-7-2020 11:44 AM
Not everyone akan pilih duit alrite!
Quote alesandra 27-7-2020 11:51 AM
heiii  pompuan ..ckp tu elok2sikit... jgn generalize semua pompauan mcm tu.pompuan murahan dan bodoh mcm ko lah org pandang semua perempuan serendah itu
Quote AbukRokok 27-7-2020 11:54 AM
saya xkan pilih duit sbb sya mmg dah ada 20k
duit boleh cari.... but a person is hard
Quote AbukRokok 27-7-2020 11:56 AM
tapi klu mcm iman alya... ada byk choice
Quote RatuDunia94 27-7-2020 12:00 PM
X boleh generalize semua org akan choose money over love.. dan kita juga x boleh nk judge org yg pilih duit..
Quote cha-cha 27-7-2020 12:18 PM
Oh, aku benar2 tertinggal keretapi kali ni. Ingatkan pasal si alya tu.
Quote umbut 27-7-2020 12:22 PM
Takat bf je... bukan laki pun... tolak duit,bf tinggalkan... habuk pun x dapat.. nak uji kesetiaan konon...phuiiii
Quote curiokills 27-7-2020 12:25 PM
soal nye sekarang orang2 yg layan video2 macam tu yg bongok!
Quote Cassieopeia 27-7-2020 05:21 PM
bengong laki yg buat video tu.. ko dh kwn lame tp xpercaya. istiqarah xnak
Quote SR4tahun 27-7-2020 05:55 PM
chip content hahahaha bodonye la budak2 elite ni yeee kesiann
Quote jerukkedondong 27-7-2020 06:09 PM
Ye Azza..kerana duit juga dulu  kau kawin dgn Ehsan mantan Camelia tu kannnnnn...tapi berpisah jugakkk..
Kawin plk dgn ex crew AA yg muda belia dari dirimu itewwww...
Moga kekal bahagia Azza till jannatul firdaus

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top