Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Shuib Dedah Ada Kawan Kurang Senang Dengan Kehidupannya

27-7-2020 10:19 AM| Komen: 116

Jika sebelum ini Shuib Sepahtu dedah ramai cuba mensabotaj perniagaannya, terkini dia akui ramai pihak termasuk rakan kurang senang dengan kehidupan dan kejayaannya.




Kredit foto: IG Shuib

"Tak semua orang suka kalau kita berjaya. Kawan kita pun tak semua yang suka. Tapi itulah hukum alam, adat dalam berbisnes.

“Bila kita berada di bawah orang mencucuk-cucuk, bila kita berada di atas, ada yang nak jolok-jolok, nak suruh jatuh," katanya kepada Astro Gempak.

Difahamkan, Shuib sebelum ini memuat naik hantaran berbaur rasa kecewa terhadap seseorang di Insta Story.

Bagaimanapun, dia katanya tidak memilih untuk memendam rasa kerana bukan jenis yang suka bergaduh.



"Biarlah Allah buat kerja, kita rileks sahaja sebab lambat laun orang itu akan sedar yang dia tak patut buat begitu,” katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
5
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
3
0
0
Komen: 116
Komen

Previous : Gaya Tudung Pelik Ernie Zakrie Jadi Perhatian

Next       : Zul Ariffin Tangguh Kahwin, Mujur Teman Wanita Memahami

Komen Terbaru

Quote Sazida 1-8-2020 09:51 PM
Menguap aku baca. Sekor pasal kawan2 selalu mesej pinjam duit. Yg ni psl kawan xsuke pulak. Ehhhh mmg korang ni takde benda lain yg lagi berfaedah ke nk kongsi?? Asyiklah gmbr dgn kereta manjang.

Lain-lain Komen

Quote limaubali007 26-7-2020 10:58 PM
Edited by limaubali007 at 27-7-2020 04:51 PM

Halaahh.. ngengada la shuib ni.. Fokus bisnes diam2 takleh ke? brand baru merangkak belum gah mendonia lagi dah tuduh orang dengki.. Kosserr!!..
Quote slyfynx 26-7-2020 11:26 PM
Pfftttttt...
Dengkinye saye
Quote kaseh80 26-7-2020 11:33 PM
La tak abih abih pasal org dengki

Quote nazzse 26-7-2020 11:42 PM
Koserrrr nak dengki dgn laki bini ni
Quote MontanaHannah 26-7-2020 11:46 PM
                    Jgn cakap saja
Quote kuzaime 26-7-2020 11:46 PM
Iyalah datokk shuib
Quote YomiuriLandMae 27-7-2020 01:22 AM
Dah2 la tu.. focus je la dgn plan kau nak bukak 100 cawangan tu.. MOVE FORWARD!
Quote Perawankota 27-7-2020 01:32 AM
Aku sokong je org nk ber business.. Tp klu kedai desserts mcmni takut tak lama lah sebab bermusim.. Harap x jadi mcm tutti fruti
Quote kiah_mai_pulak 27-7-2020 06:45 AM
yihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Quote meah_kelabu 27-7-2020 07:57 AM
biase2 je rase desserts dia ya ditekak meols
aiskrim pon standert hagen dasz tau tp sdap lagi eskrem mekdi marhain sehinggit kalo pakai apps tu
menang tang madu jah tapi kenot affort la eskerm smpai 13 hengget. mmg skali je la beli
Quote adeqbun 27-7-2020 09:07 AM
buat je la ape2 nk bg ko kaye soeb oiiii...tp xyah la perasan sgt org dengki..org x dengki rsnye..org menyampah
Quote acikbrown 27-7-2020 09:39 AM
wah boleh la acik hantar resume jadi manager cawangan yg ke 100......
Quote Lailerthee 27-7-2020 09:57 AM
Dia dgn jep masih ok ke? Tny je
Quote BicaraHatiku 27-7-2020 10:15 AM
Perawankota replied at 27-7-2020 01:32 AM
Aku sokong je org nk ber business.. Tp klu kedai desserts mcmni takut tak lama lah sebab bermusim..  ...

Iols ingat lagi kedai donut Indon kat Pavi...dulu kedai besar giler skrg separuh je.. meja x sampai sepuluh.

Quote ShikinIsa 27-7-2020 10:22 AM
Semoga dimurahkan rezeki
Quote Normabaru 27-7-2020 10:37 AM
Yelaaa shuib...
Semorang xsenang dgn ko.. Semorang jaki..

Delusional ko dh sama level mcm forumer kertu dlm ni.. Hahaha

Apepun u are what u think,what u feel and what u see~
Quote Boomibulat 27-7-2020 10:54 AM
Semoga Dato' Suib dan Datin Sarah tabah menghadapi dugaan..
Quote Maria_Juana 27-7-2020 11:04 AM
Ada aku kezzzah?{:nose
Quote prizadane 27-7-2020 11:07 AM
bosannya story kau Ib. asyik la nak up pasal diri sendiri

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top