Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Youtuber Pavithra Digelar 'Bella Astillah Cawangan Sungai Siput'

26-7-2020 12:07 PM|Oleh: Saiful| Komen: 52

Foto: IG
Susulan kontroversi yang melanda Youtuber Pavithra baru-baru ini, nama Bella Astilla terpalit sama.

Di media sosial, warganet melabelkan Pavithra sebagai 'Bella Astillah 2.0' dan 'Bella Astillah cawangan Sungai Siput' kerana bertindak memaafkan suami walaupun hatinya disakiti.

Mengulas mengenainya, Bella kata warganet tak sepatutnya menghakimi seseorang atas apa yang berlaku dalam hal rumah tangga.

"Korang sibuk betul pasal Pavithra dan samakan dia dengan kita kononnya, dia Bella Astillah 2.0. Hanya kerana dia memilih untuk maafkan suami dia? Anda nak dia buat keputusan yang macam mana? Bercerai terus? Tak payah fikir pasal anak-anak? Pasal rumah tangga? Pasal keluarga?" tulisnya melalui Twitter.





Tambah isteri kepada Aliff Aziz ini lagi, setiap keputusan yang perlu dibuat oleh pasangan bukanlah perkara yang bileh diambil mudah.

"Bukan senang nak buat keputusan. Perkahwinan bukan macam main masak-masak dan membabitkan keluarga. Anda, nak mereka bercerai? Lepas tu, baru anda nak bersorak? Tak faham apa yang warganet nak.


"Bila orang bergaduh, suruh fikir tentang kebaikan pasangan dan anak-anak, tapi bila orang berbaik pula, suruh bercerai?" tambahnya.

Sementara itu Bella juga sempat berseloroh dengan menulis,

"Dan saya gembira kerana sekarang, 'Bella Astillah' dah mula ada cawangan." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
1
0
Komen: 52
Komen

Previous : "Macam Muka Pondan Tua" -Dekorasi Kek Ruhainies Jadi Bahan Lawak

Next       : El Isaac Yamani, Nama Anak Jamal Abdillah Dipertikai

Komen Terbaru

Quote 123Peaah 3-8-2020 01:59 PM

Lain-lain Komen

Quote VespaSilbe 26-7-2020 12:13 PM
Siyes ar.. tengah dalam pantang
Karang meroyan... Jaga la mental hg deq Bella oiiii
Tutup sat  la IG
Rehat cukup2
Quote Normabaru 26-7-2020 12:20 PM
Aiyoohhh laki dia bkn menjalang..
Kaki mabuk je..
And dorg bukan haram pon nk mabok


Netz mmg gila lahhhh!!!
Quote Normabaru 26-7-2020 12:23 PM
Oh btw dik bella.. Hidung mu kembang sungguh. Dh supo acik sabahan yang biashe2 tu.. Xperlula ajet kiut.. Coz u r not

Bluerghhhh
Quote aemon 26-7-2020 12:26 PM
sape cakap dia macam selena gomez mata dia kero kot
Quote KIM.K 26-7-2020 12:39 PM
Kan akak dah pesan. Bella Astilah Sg Siput terus. Pavi jg drama queen sangat, ko menjemput mulut celaka netizen. Diorg akan bahan cara ko memasak

Aku setuju sgt bella dgn aliff berbaik. Aliff aziz already somebody sblm bella. Attire AA masa bujang bagus takda gaya rempit or badboy
Lelaki elok macamana pun kalau kena fitnah yg dia tak buat, boleh bertukar rempit. Tu pressure



Quote YomiuriLandMae 26-7-2020 12:44 PM
YT sugu pavithra dah delete all videos.. sayangnya..
Quote seemylevel? 26-7-2020 01:08 PM
sib baik bkn batu caves kn @Maideen.

Quote sonatalady 26-7-2020 01:10 PM
Biar ajelah dorang life dorang.apa dorang suka nak buat.
Maybe dorang pn x sangka jadi begini.
Sibuk nak tau itu ini pasal life dorang.
Quote RatuDunia94 26-7-2020 01:10 PM
YomiuriLandMae: YT sugu pavithra dah delete all videos.. sayangnya..


Populariti yang mendadak memakan diri sendiri..

Quote SuriNate 26-7-2020 03:17 PM
Kat twitter Ba bukan main laki triggered. Kes SP no domestic violence tua bukan kes curang, we are dealing with lives nie.. Semua dh tahu keganasan rumah tangga pengakhiran die camne...sampai bawa sabit, dahlah ada anak kecik. Dulu stay area puak nie ade ke patut dia baling tong gas dari tingkat 6 apartment adoi.
Quote imransulaiman 26-7-2020 03:25 PM
Cantik pula Bella pakai baju tradisional Sabah tu. Selain daripada gambar tu, semuanya "sesedap mata memandang"

Sekian.
Quote LadyCarefree 26-7-2020 03:27 PM
YomiuriLandMae: YT sugu pavithra dah delete all videos.. sayangnya..


Dia privatekan saja la. Nanti public semula.
Quote LadyCarefree 26-7-2020 03:33 PM
Nabellah oi, eloklah ko nasihat semua ni kt laki hang si Alepnajis tu. Cakap kat dia marriage  bukan main-main. Hehehe
Quote borrow 26-7-2020 03:51 PM
Ai pk kebanyakkan kes pukul teruk cam ni bukan tetiba ja like.. " shuben ai bertahun2 baik , pijak semut pun idok. Tp tatau why ini hari ai kena debuk sesungguh " . Mesti dh berkali2 kena abused jugaklah , mebi cubit or kena carutz. Kes paling tragis Charlize Theron tu la. Ayah kaki mabuk , ujung mak masuk jail coz bunuh ayah sheols. My dad tengking my mum pun idok , apatah lagi nak cobit.


Tp tataulah  , if b4 ni mmg baik ... mebi faktor tetiba femes , jeles..  trus jd kijam. Or kena sihir ka ...




Quote ata 26-7-2020 05:06 PM
borrow replied at 26-7-2020 03:51 PM
Ai pk kebanyakkan kes pukul teruk cam ni bukan tetiba ja like.. " shuben ai bertahun2 baik , pijak s ...

Rasanya dulu si sugu tu takde duit, jadi reda jelar sbb lelaki dia yg sara dia. Lagpn yg report ni family dia kan? Agaknya skrg dh ada duit, dia boleh independent. Bila last kena pukul, tu kiranya warning dkt laki. Jgn nk memandai pukul sbb si sugu boleh je angkat kaki dgn senang and org akan support dia.

Tbh meols xleh salahkan si sugu sbb tgk mcm dia pnya environment and lifestyle bukan senang utk dia mintak cerai.
Quote acikbrown 26-7-2020 05:17 PM
Sugu tu laki si Pavithra chuols...
Tapi acik ada baca macam si Sugu ni beratkan family dia je. Mungkin family Sugu tak puashati kot sebab Pavithra lebih diberi perhatian.
Quote borrow 26-7-2020 05:30 PM
ata replied at 26-7-2020 05:06 PM
Rasanya dulu si sugu tu takde duit, jadi reda jelar sbb lelaki dia yg sara dia. Lagpn yg report ni ...

Ada yg membesar dlm suasana abusive , so pukul debuk cam normal ja. Tataulah susah nk phm pemikiran org hihi . Kejadian kat tmpt awam. Sheols kna debuk kat parking hospital , pastu shuben bawa sabit masuk wad. Nak tanak kena report polis. If kat umah ntah2 tada report pun.

Quote Suchi 26-7-2020 05:40 PM
Udah2 netizen asik nak menentukan hala tuju org.
Kalau baca berita tu pun si sugu tu ngamuk aritu marahkan adik ipar dia kan.
Dia g sepital cari adik ipar dia tapi tak jumpa.Mungkin dihalang oleh pavi ke apa kita pun xtau apa masalah sebenar dorang.
Quote ekmal_sorrow 26-7-2020 05:40 PM
bebal astillah

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top