Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Akan Senang-senang Campur Orang Ramai, Fattah Amin Paranoid?

25-7-2020 02:32 PM| Komen: 41

Kembali ke set penggambaran memang ditunggu-tunggu sebilangan anak seni. Namun, pelakon Fattah Amin akui bimbang dijangkiti Covid-19 lebih-lebih lagi fazura sedang sarat hamilkan cahaya mata sulung mereka.



"Memang saya risau tapi dekat mana-mana kita pergi pun wabak itu ada. Tapi selagi kita semua jaga jarak dan lakukan prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan, InsyaAllah semuanya selamat.

"Saya memang akan pastikan sentiasa ikut SOP. Saya tidak akan senang-senang nak campur dengan orang ramai, jaga jarak dan tak bersalam dengan orang lain.

"Apa-apa pun kena pandai jaga diri. InsyaAllah tak ada apa-apa. Kalau saya jaga semua itu, tak ada la bawa sampai ke rumah," katanya kepada mStar.


Kredit foto: IG Fazura

Fazura dijangka melahirkan pada Oktober ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 41
Komen

Previous : 11 Tahun Impi Tubuh Langsing, Zulin Aziz Nak Lancar Produk Pengganti Makanan?

Next       : "Macam Muka Pondan Tua" -Dekorasi Kek Ruhainies Jadi Bahan Lawak

Komen Terbaru

Quote MadameOnion 27-7-2020 10:50 PM
Cantiknya faz

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 25-7-2020 02:35 PM
Jap, ape gosipnye?
Mende camni perlu ke public tau.
Common sense kot.
Kalau die cakap die x takut covid br la leh kire gosip
Quote siputpepel 25-7-2020 02:49 PM
cantiknya faz. berseri seri
Quote CiliPadiSedap 25-7-2020 03:00 PM
lofaztah
Quote rookiecake 25-7-2020 03:03 PM
MA, Fazura cantik. Glowing
Quote BarbiePink 25-7-2020 03:12 PM
Ckp mcm tu dichop paranoid?
bangang punya news.semuapun dlm
situasi sma.reporter tanya sebab kembali ke set pengembaran
Cerita shotting tak ada
yg ni jugak tt dhighlight.apo

Jap npa yg nowaday mstar ni selalu
keluarkn cerita sampah

Jap2 hari tu dh ada cerita psl ni
asal recycle lgi aman2 ja fattah tu
Still nak jual cerita nak org cerca dia


Quote YomiuriLandMae 25-7-2020 03:16 PM
Reputs cari ni terdesak sgt ke nak achieve KPI??
Quote Lailawati 25-7-2020 03:21 PM
TT bukak tanah jalan cerita separuh2...kenapa x copy paste full article...

Jadi TT yg bertanggungjawab sikit...jgn asal bukak thread, buat cerita tergantung...

Mengundang sangat perangai....
Quote syadq 25-7-2020 03:38 PM
Mmg patut pon tak bergaul sgt musim wabak ni. Btw terhibur jgk la tengok bamtah menari kat tiktok.
Quote aikee04 25-7-2020 03:54 PM
tajuk mcm nak cari pasal...
Quote supermum 25-7-2020 04:23 PM
Tak sabar pulak rasa nak tunggu Faz bersalin
Quote dua_chzy 25-7-2020 04:33 PM
Alahaaaaiiii wife Fattah lawa gilaaaaaa
Quote dua_chzy 25-7-2020 04:34 PM
Fazura ngandung baby boy ke ni? Berseri kemain!
Quote AvaAdore 25-7-2020 06:00 PM
Cantiknya faz omggg. Masa x mengandung cantik jugak, tp bila mengandung ni bertambah tambah cantiikkknya
Quote seemylevel? 25-7-2020 06:02 PM
korang komen puji2 ni

bape byr satu komen pujian?

Quote Nana_Man 25-7-2020 06:44 PM
Apa yg paranoid sgt??? Most ppl pun mcm fattah jgk kan???
Quote epuepy 25-7-2020 08:17 PM
Glowing nyerr mummy to be.. Simple je outfit, tp bersinar2
Bkn karat fazira, tp kagum ngn kecantikan tuhan
Quote LadyCarefree 25-7-2020 09:01 PM
epuepy replied at 25-7-2020 07:17 PM
Glowing nyerr mummy to be.. Simple je outfit, tp bersinar2
Bkn karat fazira, tp kagum ngn kecantika ...

Fazura tu tuhan ke?
Quote Kuasaberganda 25-7-2020 09:08 PM
wahh october. hi five libra/scorpio!
Quote epuepy 25-7-2020 10:21 PM
Ait. Standard la being  paranoid musim2 covid nih. Nak2 bini tgh pregnant anak sulung. Mau x nerves bam tah.

Mende la selit berita tangkap muat

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top