Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Belum Bersalin, Isteri Shah Iskandar Dah Teruja Nak Hamil Lagi

24-7-2020 03:17 PM| Komen: 90

Isteri Shah Iskandar gembira melaui proses kehamilan anak sulungnya.

Kata Siti Sarah Mohd. Noor, dia langsung tidak mengalami sebarang alahan.


"Sayalah bakal ibu yang paling gembira! Alhamdulillah sangat-sangat selepas penantian empat tahun. Saya rasa bersyukur dengan kehamilan ini.
 
"Baby baik sangat-sangat. Langsung tak ada morning sickness, penat, tak ada nak lemau-lemau dan energetik sahaja buat kerja, memandu dan berjumpa dengan orang," katanya melalui Instagram.

Foto: IG
Disebabkan itu Sarah berasa sangat teruja dan tak kisah jika hamil lagi dalam jarak yang dekat.

"Kalau macam ni nak mengandung lagi selang dua tahun pun tak kisah! Kepada mereka yang belum ada rezeki, jangan stres sangat fikir kerana masanya akan tiba. Insya-Allah tuhan beri. Jangan lupa doa hari-hari okay," tambahnya.



Sebelum ini Shah Iskandar meluahkan rasa gembiranya kerana penantian selama empat tahun berakhir.

Shah Iskandar, 37, berkahwin dengan Siti Sarah, 34, pada 16 Januari 2016. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 90
Komen

Previous : 11 Tahun Impi Tubuh Langsing, Zulin Aziz Nak Lancar Produk Pengganti Makanan?

Next       : "Setiap Hari Kawan Sekampung Mesej Minta Bantuan Saya,"-Nabil Ahmad

Komen Terbaru

Quote namieamuro 2-8-2020 12:45 AM
barfi replied at 24-7-2020 04:26 PM
Now tgh sarat preggy 3rd baby. Tunggu hari je ni. And yes i kurus sepanjang pregnancy. Mmg nampak  ...

i doakan perjalanan, proses semuanye dipermudahkan Allah..

dap nye bau baby newborn

Lain-lain Komen

Quote eira2310 24-7-2020 03:30 PM
tahniah...i selalu confuse muka dia dgn azlee iskandar tu..
Quote EvieWanKenobi 24-7-2020 03:44 PM
baguslah.. semoga tahun depan ada rezeki mengandung lagi..
Quote lasagna 24-7-2020 03:45 PM
ohh wow.. glowing muka heols nk jadi dedi ni..
dlu kemain kepam.. lawo wifey..
Quote barfi 24-7-2020 03:47 PM
Takde morning sickness, segar bugar sepanjang 9 bulan, memang la seronok dan rasa ok next boleh pregnant lagi.

Kalau macam iols yg 4bulan pertama 1butir nasi pun takleh telan, berjalan sikit pun hampir pitam (hb low), berat drop hampir 10kg, perit wehhhhhhh...

Quote sarah82 24-7-2020 03:49 PM
Aku tengok video org bersalin pun aku rasa sakit
Quote kuzaime 24-7-2020 03:55 PM
Rezeki dialah kot masa pgnant xde apa2 alahan, badan pun segar bugar tau2 perut aje makin membukit TAPI x adanya tiap kali pgnant pun sama aje
Quote kukuhalus 24-7-2020 03:59 PM
huntung le...
Quote Atikahmaarof 24-7-2020 04:00 PM
mestila nk mengandung lg cepat2 sbb da lama tunggu 4tahun baru direzekikan. apa pun tahniah!
Quote Nana_Man 24-7-2020 04:21 PM
Kalau umur i dah 34 baru pregnant 1st baby pun i nk cepat2 pregnant lagi. Takde nye nk plan untk 2nd or 3rd one. Masa dah suntuk gitu.
Quote Nana_Man 24-7-2020 04:22 PM
kuzaime replied at 24-7-2020 03:55 PM
Rezeki dialah kot masa pgnant xde apa2 alahan, badan pun segar bugar tau2 perut aje makin membukit:l ...

Yes, betul tu... no pregnancy is the same, no labour is the same jgk.
Quote Nana_Man 24-7-2020 04:23 PM
barfi replied at 24-7-2020 03:47 PM
Takde morning sickness, segar bugar sepanjang 9 bulan, memang la seronok dan rasa ok next boleh preg ...

Tapi best jgk drop 10kg.. hehehe.
Then u dah ada 2nd baby?
Quote barfi 24-7-2020 04:26 PM
Nana_Man replied at 24-7-2020 04:23 PM
Tapi best jgk drop 10kg.. hehehe.
Then u dah ada 2nd baby?

Now tgh sarat preggy 3rd baby. Tunggu hari je ni. And yes i kurus sepanjang pregnancy. Mmg nampak cantik sebab tak gemok kembang tapi hb low. Jadi cepat lemah. Sengsara setiap kali mengandung. Semoga Allah membalas segala keperitan ibu2 mengandung Ameen
Quote Nana_Man 24-7-2020 04:26 PM
sarah82 replied at 24-7-2020 03:49 PM
Aku tengok video org bersalin pun aku rasa sakit

Aku yg dah beranak 3 kali pun takot nk tgk video2 gitu. Seram ah..
Quote Nana_Man 24-7-2020 04:27 PM
barfi replied at 24-7-2020 04:26 PM
Now tgh sarat preggy 3rd baby. Tunggu hari je ni. And yes i kurus sepanjang pregnancy. Mmg nampak  ...

Amin.... best nye ada baby baru.. all the best. Semoga senang bersalin dan selamat nanti.
Quote sarah82 24-7-2020 04:29 PM
Nana_Man replied at 24-7-2020 04:26 PM
Aku yg dah beranak 3 kali pun takot nk tgk video2 gitu. Seram ah..

Kisahnya.. Tgk kat IG.. Hahahahaha..
Quote cikmah78 24-7-2020 04:31 PM
mikir nak hadap kk 3-4 jam tiap2 bulan ,bantut hasrat hati nk tmbh lg,tak masuk nk hadap morning sickness lg,ckp kt husband cukuplah 3 org sj...
Quote barfi 24-7-2020 04:33 PM
Nana_Man replied at 24-7-2020 04:27 PM
Amin.... best nye ada baby baru.. all the best. Semoga senang bersalin dan selamat nanti.

Ameen tq sis
Quote si_omel 24-7-2020 04:37 PM
tunggu lepas beranak, tanya balik nak mengandung lagi ke tidak. huhu.
Quote CocoCily 24-7-2020 04:38 PM
Nanti baby dah keluar nanti sila update

Kalau dapat high needs baby, larat ke nak mengandung masa baby kecik lagi


No two pregnancies are the same
No two babies are the same

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top