Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nia Nafi Potong Rambut Macam Tomboy Sebab Putus Cinta Dengan Qi

24-7-2020 09:58 AM|Oleh: LilRose| Komen: 190

"Tidak ada kena mengena dengan putus cinta ke apa."

Model, pelakon dan bekas pengacara Nia Atasha Rosli menafikan dia memotong rambut pendek kerana mahu move on dari putus cinta dengan Qi Razali.


Kredit foto: IG

Berkata kepada Gempak, dia sebaliknya berbuat demikian kerana tuntutan drama.

"Memang tipikal kalau potong rambut ni orang cakap sebab nak move on. Saya potong rambut pendek ni memang niat dah lama dan sebab tuntutan drama.

"Saya mencari peluang untuk potong rambut pendek dan inilah masa yang sesuai. Pada masa yang sama ini juga merupakan tuntutan sebuah drama yang memerlukan saya memegang watak sebagai seorang tomboy," jelasnya.


Kredit foto: IG

Walaupun episod cinta mereka terkandas tengah jalan sekitar awal tahun ini, Nia dan Qi masih berkawan baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
4
0
0
Komen: 190
Komen

Previous : 11 Tahun Impi Tubuh Langsing, Zulin Aziz Nak Lancar Produk Pengganti Makanan?

Next       : Lama Tak Dapat Tawaran Berlakon, Iqram Dinzly Buat Duit Dengan Bigo Live

Komen Terbaru

Quote SSNA 14-8-2020 06:05 AM
I je ke yg rasa qi ni mcm membosankan?? For me dia ni xda daya tarikan pun..

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 24-7-2020 10:02 AM
maaf ckp si nia ni nmpk mcm malnutrisi.. xlawa langsung. sape ntah jadikan model. geli kaka!
Quote makadek 24-7-2020 10:09 AM
Body letup
Quote Kurex 24-7-2020 10:11 AM
Drama apooo je...
Quote dua_chzy 24-7-2020 10:11 AM
Qi Razali is officially jantan tak guna sebab kemain bercinta sana sini dari akak sekolah menengah tapi sorang pun tak dibuatnya wife yang sah.
Quote hyie 24-7-2020 10:12 AM
macam sepesen dengan ex gf syafiq tepi sikit apekenama dia entah lupa pula
Quote hyie 24-7-2020 10:13 AM
haa mimi lana sis
Quote Lailerthee 24-7-2020 10:16 AM
dua_chzy replied at 24-7-2020 10:11 AM
Qi Razali is officially jantan tak guna sebab kemain bercinta sana sini dari akak sekolah menengah t ...

Betul. Sokong. Qi ni xtao apa mslh xnak settle down. Bercinta dgn yuna lama dgn nelly lama ni dgn nia pulak. Beza jauh dia dgn nia ni
Quote dua_chzy 24-7-2020 10:18 AM
Lailerthee replied at 24-7-2020 10:16 AM
Betul. Sokong. Qi ni xtao apa mslh xnak settle down. Bercinta dgn yuna lama dgn nelly lama ni dgn  ...

Tu belum kira awek2 terdahulu. Suma hot lawa tapi dia buat kongkek haram ja kot. Atau, ex ex ex ntah berapa ex dia yang tak yaqin menikah dengan dia sebab hanat sangat? Tu yang asyik ditinggal jah.
Quote Fur 24-7-2020 10:32 AM
dua_chzy replied at 24-7-2020 10:11 AM
Qi Razali is officially jantan tak guna sebab kemain bercinta sana sini dari akak sekolah menengah t ...


ciri2 bad boy mmg ada dia ni.
semua awek lawa2 pulak tu.
ntah apa dia nak dlm hidup.
mainkan perasaan anak orang je.


Quote hasniey 24-7-2020 10:33 AM
Wowww baju putih body lawaaa.perut flat
Quote djzara81 24-7-2020 10:33 AM
Dulu rembes dgn Qi time dia drummer OAG.
Quote anggeriklatifah 24-7-2020 10:39 AM
biasanya la kan
kalau dia dah serahkan segalanya pada boipreng dia
sampai tiada lagi apa2 yg ada kat dia
bila putus
dia akan tingtong

Quote adeqbun 24-7-2020 10:41 AM
djzara81 replied at 24-7-2020 10:33 AM
Dulu rembes dgn Qi time dia drummer OAG.

skang selekeh ngan muke berminyak2..stat ai geli ngan die time die jd host jjcm
Quote nura19 24-7-2020 10:58 AM
Die ni pnah jd pengacara ke wartawan utk hlive..klau x silap la..
Quote sukacactus 24-7-2020 11:04 AM
nura19 replied at 24-7-2020 10:58 AM
Die ni pnah jd pengacara ke wartawan utk hlive..klau x silap la..

Ye...dia keje kat tinker studio
Quote sukacactus 24-7-2020 11:06 AM
Ramai org igt jd model kena lawa, itu salah
Rupa dia mmg stok model sgt, dgn sharp features, exotic look, body pun mmg cutting model dia ni
Quote ezacbee 24-7-2020 11:06 AM
dua_chzy replied at 24-7-2020 10:11 AM
Qi Razali is officially jantan tak guna sebab kemain bercinta sana sini dari akak sekolah menengah t ...

Bukan haritu kata dah nak kawen?
X jadi lagi ke? ex2 semua kemain lawo
Quote GigaMom 24-7-2020 11:10 AM
Normabaru: maaf ckp si nia ni nmpk mcm malnutrisi.. xlawa langsung. sape ntah jadikan model. geli kaka!


Model memang semua malnutrisi kakak
Melainkan model plus size
Quote shark_eow7 24-7-2020 11:11 AM
dua_chzy replied at 24-7-2020 10:18 AM
Tu belum kira awek2 terdahulu. Suma hot lawa tapi dia buat kongkek haram ja kot. Atau, ex ex ex nt ...

hahahaha.. spekulasi mantappp

Lihat semua komen(190)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top