Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mati Dibakar Selepas Tolak Lamaran Bapa Saudara

23-7-2020 02:47 PM Komen: 41
Seorang remaja perempuan berusia 14 tahun maut, selepas disimbah dengan petrol dan dibakar.

Daily Star melaporkan, kejadian tersebut berpunca apabila lamaran dari bapa saudaranya untuk berkahwin ditolak oleh mangsa.

Difahamkan, Sadia yang berasal dari Chiniot, Punjab di Pakisatan, dia telah pun berjanji dengan saudara lain pada dua bulan lepas.

Bapa mangsa, Mohammad Yousuf menolak lamaran abangnya, Mohammad Yaqoob untuk berkahwin dengan anaknya.

Gambar Hiasan
Yaqoob yang berang menerkam mangsa, menyimbah petrol, membakarnya sebelum bertindak melarikan diri.

Sadia mendapat pertolongan dari orang awam yang membantu memabwanya ke hospital namun meninggal dunia sebaik tiba di sana.

Bagaimanapun apa yang mengejutkan bapa Sadia cuba menyembunyikan insiden terbabit dengan menyatakan anaknya cedera parah akibat letupan silinder.

Menurut sumber, suspek sudah berjaya ditahan dan mengaku membunuh anak saudaranya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 41
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 27-7-2020 01:25 PM

mrk anggap anak perempuan itu beban dan bawa malu  pada keluarga.

Lain-lain Komen

Quote Decaffeinated 23-7-2020 02:49 PM
Nak fitnah Islam ka ni?

Quote Bell 23-7-2020 02:59 PM
Apabenda mengarut ni? Anak sedara mana bleh kawin.
Quote Kurex 23-7-2020 03:05 PM
Kau kenapaaaaaaa
Quote bondeh 23-7-2020 03:07 PM
Selalunya pak sedara kahwin anak sedara nih bangsa youtuber sensasi...
Quote Rachel_Green 23-7-2020 03:10 PM
appooo????...dah kenapa kau Mohammad Yaqoob!!!
Quote WeAiNe 23-7-2020 03:12 PM
bapak adik badik boleh kawin ka walau sepupu?
setahu den kawin sepupu ni jika mak dgn mak adik badik
atau mak ngan bapak adik badik
Quote slavehunter 23-7-2020 03:19 PM
Nama tak mencerminkan peribadi....sorang Yusof, sorang Yaqoob.


Dulu ada budak sekolah ni nama dia Furqan, perangai macam syaitan, gangsterisme, sex ,smoke weed.

Jadi masyarakat jangan tertipu dengan nama yea.....
Quote cupu 23-7-2020 03:26 PM
slavehunter replied at 23-7-2020 03:19 PM
Nama tak mencerminkan peribadi....sorang Yusof, sorang Yaqoob.




Aku pun ada kwan nama yusof ms sek teknik dulu..nm kemain tp jahat dia mmg taraf gila babi....orang pgil usop setan.bgaduh manjang ngan bdk mrsm seb sekolah.tp skrg jd navy..haha..dh jd abah abah..
Quote duri_durians 23-7-2020 03:39 PM
apa swel nya la
Quote slavehunter 23-7-2020 04:13 PM
cupu replied at 23-7-2020 03:26 PM
Aku pun ada kwan nama yusof ms sek teknik dulu..nm kemain tp jahat dia mmg taraf gila babi....or ...

Usop usop......napa perangai ko macam syaitannirrajim ucoppp.....
Quote Artemesiaa 23-7-2020 04:17 PM
Kejamnya perbuatan family pulak gigih nak tukar cerita sebab kematian
Quote kukuhalus 23-7-2020 04:24 PM
ni jenis dh lama bernapsu dengan ank sedara..
bongok banggang...xde pompuan lain ke
Quote kucingitam 23-7-2020 04:26 PM
bondeh replied at 23-7-2020 03:07 PM
Selalunya pak sedara kahwin anak sedara nih bangsa youtuber sensasi...

haa betul...iols nak speku kat negara sinun, tapi jiran sinun rupanya

Quote gadget 23-7-2020 04:29 PM
baik dia mati dari kawin dengan org yg mcmtu nanti hidup merana kena marah,seksa dll
Quote PerKasa 23-7-2020 04:33 PM
Edited by PerKasa at 23-7-2020 04:34 PM


pompuan yg kawin dgn pakis sila ambil perhatian

ikutlah laki balik kg baru ko tau gunung ganangnya
Quote clarizsa 23-7-2020 04:51 PM
Eeuuwwww
Apa ni
Boleh incest ke sana
Jijiknya
Sian budak tu kecik lagi
ish
Quote belilies 23-7-2020 04:54 PM
Baru belajar nak menikmati hidup mangsa tu. Kesian. Mati di tangan bapa sedara sendiri. Pedo betol.
Quote gorjeous 23-7-2020 05:11 PM
Kegilaan apa kah ini??
Quote Aerhys 23-7-2020 05:57 PM
Paki"satan"

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top