Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Patutlah Gugur Banyak Kali," -Almy Nadia Bengang Dilabel Pelahap

23-7-2020 01:45 PM|Oleh: Saiful| Komen: 48

Datin Almy Nadia bengang apabila menerima kata-kata kesat dari invidivu di laman sosial.

Kata Almy, individu tersebut mendakwa keguguran yang dialaminya adalah akibat dari sering membuat ulasan makanan.

"Patut gugur banyak kali! Semua membantai saja. Haha... Dasar pelahap!" tulis individu terbabit.

Perkara itu menyebabkan isteri kepada Datuk Fizz Fairuz ini berasa tertekan sampai mengganggu fokus kerjanya.

"Minggu paling stress dengan komen orang. Lama dah tak ada perasaan ini tapi perasaan ini mula datang dengan orang petik fasal anak!" luah Almy.

Foto: IG
Sebelum ini pun ada juga netizen yang mencadangkan agar Almy berhenti membuat ulasan makanan kerana sudah keguguran dua kali.

Sementara itu Fizz kata dia akan mengambil tindakan undang-undang terhadap individu terbabit.


"Tunggu aku bawa kau pergi makan kat balai okay! See You!" tulisnya melalui Insta Story.

Sabarlah Almy. Mungkin mereka dengki agaknya tak dapat makan yang sedap-sedap. Tak begitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 48
Komen

Previous : 11 Tahun Impi Tubuh Langsing, Zulin Aziz Nak Lancar Produk Pengganti Makanan?

Next       : "Menggeletisnya Azar Azmi, Try Hard Sangat Nak Fizo Omar"

Komen Terbaru

Quote KIM.K 27-7-2020 01:34 PM
Datin nampak kurus sikit recently
Aku baru je mintak rate review dari datin. Jangan tanya berapa eh
Korang nantikanlah produk aku yg takde kena mengena dgn makanan

Lain-lain Komen

Quote barfi 23-7-2020 01:52 PM
Mulut jahat macam ni biasanya jantan2 biawak tak guna. Banyak sgt masa kat umah sampai sanggup komen DM semua org
Quote nazzse 23-7-2020 02:08 PM
Weiiii sepul thread pas ni forumer dah buka lama tau tak! Yg ko ni lembab sangat apasal?

Baik letak jawatan je semua benda kena suap dek ig
Quote Ahgerbitch 23-7-2020 02:10 PM
Kesian nya. Tak paham aku, org2 ni, gigih follow artis, tapi komen ikut sedap tekak dia saja. If you dont like what you see, then just scroll over and move on. Kan senang...
Quote Kurex 23-7-2020 02:12 PM
Bukan dah ada ke pasal ni?
Quote Rachel_Green 23-7-2020 02:31 PM
memang ada jenis manusia yg semua yg keluar dari mulut dia hanya kata2 cacian..dengki dan hinaan...kalau dia tak dapat hina orang sehari, tak senang duduk..
Quote mieymiey 23-7-2020 03:04 PM
Rosak kulit muka sheols pakai produk timbang kati (?).
Kulit muka jadi putih pink cenggitu, beza dengan tona leher.
Pakej dengan jerawat.
Aiyoooo datin.
Quote Normabaru 23-7-2020 03:32 PM
Awat pimple byk sgt datin oiii...
Quote ninjago 23-7-2020 03:51 PM
mieymiey replied at 23-7-2020 02:04 PM
Rosak kulit muka sheols pakai produk timbang kati (?).
Kulit muka jadi putih pink cenggitu, beza de ...

i ngeri tgk kulit camnie.. kalau bawah matahari terik mesti jadi merah cam udang terbakar..
btw kesian almy..asik kena buli je ngan netizen
Quote puanbintang 23-7-2020 03:55 PM
kot ye pun tak berkenan cara si almy promote makanan ke apa, tak payahlah cakap yang bukan2...masing- masing ada hati dan perasaan kot..
Quote limaupurut20 23-7-2020 04:01 PM
mana pergi Almy yg dulu itu????
Quote Miss_LoveLeen 23-7-2020 04:20 PM
Jahat tau. Dia review tu utk cari rezeki. Igt kalau ada pangkat toktin kat Malaysia ni semua kaya raya ke? Tak suka unfollow je la. Jgn buat cyber bully mcm tu.
Quote QueenCaramel 23-7-2020 04:28 PM
Cube datin pakai cecantik mase review..mesti dorang x kutoq..huhu
Quote kakasotong2 23-7-2020 04:34 PM
Kesian tgk dia ni sbnrnya. Sheols harusla stress bila kena kutuk dgn org sokmo.

Dulu meols suka tgk dia, sweet sangat masa zaman anak dara.

Skrg jd xminat. Maybe sbb tokfiz kot
Quote misz_sanggul 23-7-2020 04:44 PM
first die kena trima hakikat die mmg xbole nk kurus cam dl tp die still kna maintain bgaya mcm sherry al hadad,mek kembang cotton ke..jgn pkai product  timbang kilo ni..
suke tgk review mkn die tp tlgla jgn pkai tshirt itam, askar tshirt2 lohey kt umh..
anggap ko bkerja mcm msk ofis bl nk buat food review..common u artis hot cantek dl..
ramalan siap kate bakal mggantikan kakafaz kut
Quote gujiwa 23-7-2020 04:59 PM
lantak dia la nak buat review.. dah sumber pencarian dia..

hahaha tak suke unfollow jela.. mmg dia antara yang rajin bebenor buat review.
Quote shaiy 23-7-2020 05:24 PM
tah la bagi i suami yang pandai jaga isteri mesti isteri dia lawa.. almy ni makin busuk.. berubah drastik sangat.. fizz pun kalau sayang wife upah la maid ke,atleast ada la me time si almy ni.. ni pendapat 2sen iols..
Quote rosevelvet 23-7-2020 05:53 PM
Patutler sheol post psl stress tu. Kessah sgt mulut netizen. Datin bolayan jer. retis kan... Datin plak tu. Tp kekadang takut tgk  datin mkn. Lepas keguguran aritu selamba jer telan kt depan mata. Btw, prop ig review pic tokpis tu, tolongler buang kertas bucu tu. Nmpk pprt sgt. Kerja datin kot wat ig review. Malas n simple tu berbeza datin. Yg datin ni nmpk lebih kpd tangkap muat n asal bolehhh jer. Bahasa kasar nye pemalas. Sorry yer datin, ni honest review. I tau datin forumer
Quote BicaraHatiku 23-7-2020 05:56 PM
Dia pakai peeling ke apa muka naik jerawat batu. Selalunya yg pakai peeling mcm tu kulit nipis terdedah
Quote syamzana 23-7-2020 05:57 PM
shaiy replied at 23-7-2020 05:24 PM
tah la bagi i suami yang pandai jaga isteri mesti isteri dia lawa.. almy ni makin busuk.. berubah dr ...

kalau mampu upah maid bagai tu takde la si almy buat review sbg sumber rezeki. jaga anak2 lagi body+diri pun takdan nak care kot.unless org tu super duper rajin blh buat semua benda.

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top