Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Tular Wanita Gelang Pink Positif Covid 19, Anak Zahid Hamidi Sindir Siapa?

25-7-2020 11:10 AM Komen: 112
Kredit foto : Instagram Nurul Zahid

Baru-baru ini, tular gambar wanita memakai gelang pink 'on quarantine Covid 19' makan di restoran sebelum ditahan di wad kerana didapati positif virus itu.


Kredit foto : MH Online

Melalui satu hantaran di laman Instagramnya yang memaparkan keratan akhbar dengan artikel mengatakan wanita tersebut berjaya dikesan dan positif Covid19, Datuk Nurulhidayah Ahmad Zahid mengucapkan tahniah dan mengatakan wanita tersebut patut didakwa kerana menyebarkan virus. 

Namun, di hujung kapsyennya, anak Bekas Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi seakan-akan berbunyi nada sindiran yang memberi gambaran bahawa wanita ini mungkin tidak akan didakwa sebab tidak berbintikan Ahmad Zahid. 

Sindirannya itu dipercayai merujuk kepada kesnya sendiri yang tular dikecam kerana melanggar Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan dikenakan denda sebelum ini. 

"Ok. Tahniah la. Tu je nak bagitau. Sepatutnya orang macam ni la didakwa kena bayar denda sebab sebarkan virus. Oooo lupa, sebab makcik ni bukan binti Ahmad Zahid. kikikiki," tulisnya.


Kredit foto : Instagram Nurul Zahid


Kredit foto : Instagram Nurul Zahid

Nampaknya, Nurul Zahid masih lagi terkesan dengan kecaman yang diterimanya sebelum ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
1
Komen: 112
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote wan_mhd 27-7-2020 04:46 PM
"Ya Allah ampunilah kami dan bimbinglah kami ke jalan yang diredhai. Hidupkan kehidupan ini sepertimana an Ansari Dan Muhajrin. Laa haula wala quwata illa billah, Ya Robb.."

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 23-7-2020 06:47 PM
what a dumb thing to say..
Quote bungarose 23-7-2020 06:50 PM
Teruknyer peel
Quote cupu 23-7-2020 06:51 PM
Bodonnyer dia ni...nasib la dpt laki pak turut..klu laki aku tunjuk bodoh kat medsoc dh kn sound kot..
Quote September14 23-7-2020 06:51 PM
Xpelah bagi peluang selalu netizens yg suke perli mcmtu.. bukan binti vvip...
Quote me12345 23-7-2020 06:52 PM
Berlapang dada...jgn semua hal nk dipolitikkan
Quote monsterwife 23-7-2020 06:54 PM
Nasib engkau lah sebab dah memang org benci engkau dgn apak engkau
Quote chandrahusin 23-7-2020 06:56 PM
*tepuk dahi
apa pya turrr la hang
Quote makadek 23-7-2020 06:56 PM
Nampak low class bodo nya la dartukkk tut tut
Quote kaseh80 23-7-2020 07:03 PM
Nape la bodoh piang sgt
Quote umbut 23-7-2020 07:05 PM
Bodoh bahenol
Quote pearl.silver 23-7-2020 07:22 PM
Eleh makcik ni kecoh lak.

Tp mmg pun dr mula i tertunggu2 statement kata makcik ni kne saman. Xperasan lak xda ke?
Quote nikaido 23-7-2020 07:26 PM
Dasar keturunan indon bodoh
Quote lattehazelnut 23-7-2020 07:28 PM
Ayat dia mmg bodoh
Tp thats a fact
Yg langgar pkp kne denda etc tp makcik ni nak maafkan je ke?
Quote bondeh 23-7-2020 07:52 PM
Ayat macam kimak je antara pencaras tersohor nih
Quote dani-rox 23-7-2020 07:55 PM
terasa rupanya selama ini


balik indonlah ko acik.

Quote darkness 23-7-2020 07:59 PM
nikaido replied at 23-7-2020 07:26 PM
Dasar keturunan indon bodoh

Paling aku benci time jahid komedi ni jadi tpm. Taukla keturunan batak indon. Tapi ko dah malaysian kut..tak perlu berkobar kobar hendak membela sangat orang indon dekat malaysia ni. One word, buduh
Quote spitsid 23-7-2020 08:00 PM
Sebabtu lah klong dgn makcik gelang pink boleh geng. Sebab dua2 b***h. Nanti lepas byk teizenss kecam mula la ckp ayat cliche jumpa di padang mahsyar.
Quote jerukkedondong 23-7-2020 08:24 PM
Eh dia ni..gila penyudahnya ni..
Jgn mcm2 long
Long dgn bang long tu tak dpt anak lagi kan....
Lebih2 sngt meroyan kot bang long bagi adik baru lah nanti...
Boleh longggg..
Quote chaos_sweetly 23-7-2020 08:25 PM
Anak VIP yang perangai sooo kg.com

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top