Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Izreen Azminda Dan Ude Wahid Muncul Di Mahkamah Syariah

22-7-2020 11:36 AM| Komen: 169

Foto: IG
Kelibat Izreen Azminda dan Ude Wahid muncul di Mahkamah Rendah Syariah Gombak? Apa kes ni?

Disebabkan itu ramai pula yang membuat spekulasi rumah tangga mereka yang selama ini bahagia kini sudah dilanda badai!


Namun bukanlah seperti yang difikirkan kerana menurut aktres ini mereka hadir ke sana untuk menyelesaikan urusan denda yang dikenakan kerana berpoligami tanpa kebenaran pada awal pernikahan mereka dulu

Masa itu, Ude Wahid masih lagi menjadi suami kepada Intan Liana Saleh.


"Bayar denda nikah, tiada urusan lain. Jangan salah anggap, kami okey saja," kata Izreen kepada mStar Online.

Izreen dan Uda berkahin pada 8 Ogos 2017 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Aaron Ibrahim yang kini berusia setahun. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 169
Komen

Previous : 11 Tahun Impi Tubuh Langsing, Zulin Aziz Nak Lancar Produk Pengganti Makanan?

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote sayawifenikmie 2-8-2020 05:03 PM
abadi84 replied at 2-8-2020 02:02 PM
Intan lg suke dok rumah masak2 jaga anak
Sbb itulah kehidupan yg dia pilih dan rancang
Sekarang  ...



... may be yer maybe tidak ..... kehidupan mesti diteruskan ... kemaafan adalah dendam yang terindah .... percaya kepada kadaq dan qadar Allah .... jodoh rezeki ajal maut .... pasti ada bahagian menanti intan .. rasanya dia pun tengah bahagia tu ... menyintai tidak semestinya memiliki .....

#cakapmmgsenang

Lain-lain Komen

Quote doubleA 22-7-2020 11:53 AM
Sapo jentik jering ni? Sheols dah justify dah kt ig nya g bayar denda katanya
Quote Kurex 22-7-2020 11:58 AM
Tapi anak dia comel.... Nak je cubit pipi budak tu
Quote tumpanglalu74 22-7-2020 11:59 AM
Next!
Quote bedahmulutpuaka 22-7-2020 12:00 PM
comel betul dekmok..
Quote chinta89 22-7-2020 12:13 PM
baru je nk ckp cash tp blm lagi rupanya..

eh ak heran la, perampas2 ni kan tenang ke eh hidup diorg runtuhkan kebahagiaan org lain??
Quote Fazzbulous 22-7-2020 12:17 PM
chinta89 replied at 22-7-2020 12:13 PM
baru je nk ckp cash tp blm lagi rupanya..

eh ak heran la, perampas2 ni kan tenang ke eh hidup dio ...

luaran je beb nampak tenang..dalaman gundah gulana..opkoz la duk mikirkan kifarah...akan dtg cuma taktau bila..tak kena pada diri sndri,blh kena pd kluarga yg lain..huhuhuhu
Quote miszclassique 22-7-2020 12:31 PM
Nak speku yang dorang sengaja pergi berdua sebab nak wartawan nampak...maklumlah sekarang dah sendu
Quote kaseh80 22-7-2020 12:48 PM
Retis sendu sgt ni
Quote RatuDunia94 22-7-2020 12:48 PM
Cisss.. ingatkan netizen dah menang td..
Quote bondeh 22-7-2020 01:01 PM
Saje mengundang due eko nih. Dah senduh huh puihhhh
Quote MissLana 22-7-2020 01:02 PM
Baru tau kewujudan anak deols serta namanya Aaron huhu
Quote inspektoremos21 22-7-2020 01:11 PM
Baru nak tepuk tangan.. hmmhh
Quote Lailerthee 22-7-2020 01:15 PM
Dr td tgu org bukak benang ni hahaha
Quote ANTUGIGI 22-7-2020 01:21 PM
takut nanti jadi macam kes vanida imran & laki dia.. dlu org speku pegi pejabat agma sebab nak cerai. dorang nafi kata teman anak buah. tak lama tu betul2 cerai.
Quote Xim 22-7-2020 01:25 PM
Kurex replied at 22-7-2020 11:58 AM
Tapi anak dia comel.... Nak je cubit pipi budak tu

Ke nk cubit pp pak dia??hahaha
Quote Chakepom 22-7-2020 01:26 PM
Udeezreen 1 - netijen 0
Quote AyaqMeloSuam 22-7-2020 01:54 PM
gosippp sgt.. sja wat gosip murohann.. {:run
Quote acikbrown 22-7-2020 02:09 PM
ramai menunggu nak melahar.....
Quote salamon 22-7-2020 02:14 PM
jering nak troll netijen kononnya...aku risau hujung2 diri sdiri yg tertroll baru tau

Lihat semua komen(169)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top