Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Belum Dilancarkan Lagi, Amazon Dah Potong Harga Buku Biografi Harry Dan Meghan

Oleh: LilRose|21-7-2020 07:54 AM Komen: 13
Belum pun dilancarkan, harga buku biografi baru Putera Harry dan Meghan Markle dikurangkan hampir separuh dari harga asal oleh Amazon.


Kredit foto: Amazon

Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family yang akan dilancarkan pada 11 Ogos ini diturunkan dari 20 pound (RM107.65) kepada 13.60 pound (RM73.17).

Buku yang dinanti-nantikan itu akan menjelaskan mengapa Duke dan Duchess of Sussex itu mengundur diri sebagai anggota senior keluarga diraja Britain.

Lapor Mirror, buku sebanyak 368 halaman itu ditulis oleh bekas wartawan Omid Scobie dan wartawan diraja Carolyn Durand.


Kredit foto: Radar Online

Manakala, penerbitnya pula mendakwa buku itu akan menyangkal banyak dakwaan negatif terhadap pasangan terbabit. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Maria_Juana 26-7-2020 05:47 PM
Nonsense dua laki bini ni

Lain-lain Komen

Quote belilies 21-7-2020 10:12 AM
Kosser je nak beli. Takde pekdah. Sana sini kata tak hadap title duke n duchess tu tapi tetap jua ber"duke+duchess. Tengoklah blake lively and rachel macadams yg jauh lagi talented tu sampai skrg xnampak rupa anak (blake tu yg anak bongsu kalo xsilap)
Quote chinta89 21-7-2020 10:51 AM
x perlu nk beli pun..
Quote ~boolean 21-7-2020 11:46 AM
pemujaan penjajah nokharam seluruh keturunan dia ni harus dihentikan..
Quote husna_amal 21-7-2020 11:55 AM
Mana tahu ni sekadar teknik pemasaran buku je bagi laku jualan.
Quote Artemesiaa 21-7-2020 12:04 PM
Expected sebab ramai yang kurang senang dengan pasangan ni pasti mereka jangkakan sambutan akan sendu
Quote fizamn 21-7-2020 12:20 PM
apa kejayaan berdua mereka nie?? nuttin kot.. sorang pelakon drama so-so  sorang plak putera raja bermasalah berjaya kawen pelakon low class.. hurmmm.. at least rihanna tu kira berjaya as entrepreneur la gak..
Quote orkidorkido 21-7-2020 12:21 PM
Tak sampai setahun bertahan then nak banyak cakap, sudahlah! Freedom konon
Quote azimodin 21-7-2020 12:50 PM
Konon nak independent
Konon xnak rigid protocol
Konon xnak limelight
Konon.....
Quote Nenasketum 21-7-2020 01:31 PM
Amazon tau dah takkan laku buku ni. Kalau ada ujian dna saper bapak Harry ni, mungkin aku donload secara haram!
Quote Zaien 21-7-2020 01:54 PM
sapoo jela nak beli.. hahahaha
freedom la sangattttt...

Quote 234126 21-7-2020 05:36 PM
kuikuikui
Quote mizzmimi 21-7-2020 10:22 PM
Nak idop bebas, keje taknak, elaun nak. Lucut la dukedom tu. Walhal register charity, branding pun guna nama sussex royal.



Quote Maria_Juana 26-7-2020 05:47 PM
Nonsense dua laki bini ni

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top