Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wany Hasrita Nak Beralih Ke Bidang Lakonan

20-7-2020 10:50 AM|Oleh: kp5x| Komen: 90

Kredit foto : Instagram Wany Hasrita

Penyanyi Wany Hasrita mendedahkan yang dia sudah bersedia untuk menjadikan bidang lakonan sebagai pilihan kariernya selain pentas nyanyian.

Mempunyai pengalaman berlakon dalam sebuah telefilem sebelum ini, beliau menjelaskan dulu dia enggan berlakon kerana bimbang diberikan watak tidak bersesuaian dengan penampilannya yang bertudung. 

Bagaimanapun melihatkan perkembangan terkini yang mana sensitiviti pelakon berhijab kini dilihat semakin terjaga, penyanyi berusia 27 tahun ini berkata, hatinya mula terbuka untuk mencuba bidang lakonan.


Kredit foto : Instagram Wany Hasrita

Menyifatkan langkah yang bakal diambilnya adalah sebagai antara perancangan masa depan, pemenang anugerah Bintang Paling Popular ABPBH31 ini mengakui yang dia sedar kredibiliti dan kemampuannya sebagai pelakon dan bimbang jika tidak dapat menghayati watak diberikan.

"Saya rasa tidak mampu mengubah karakter dalam sekelip mata. Saya bimbang tidak dapat menghayati watak dengan emosi dalaman. Ini kerana saya jenis 'gila-gila'," katanya kepada BH Online. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
1
0
Komen: 90
Komen

Previous : Komen Disembuyikan Nina Iskandar, Pakar Nutrisi Beri Jawapan Balas

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote samien_Line 25-7-2020 09:48 AM
Allahumma salli ala Muhammad wa ali Muhammad

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 20-7-2020 10:57 AM
Bwahahahahahahahhahahahahahahahaha
Quote aemon 20-7-2020 10:58 AM
yep.aku dengar radio pagi td.aku percaya dia akan jadi macam miwa piljah 2.0.dah achieve semua for sure sapu anak anak vvip and shutdown the career.lol
Quote Kurex 20-7-2020 11:04 AM
Suara tak seberapa, lakonan kayu, takde bakat, takde sumbangan, sangkak, beli peminat, takde gred, suara mendatar macam suara penyanyi latar dyan trisha who are yousss, penyanyi bernombor wannabe, takde teknik vokal, mengharap youtube smule, takde menghayati lagu & watak..
Quote RatuDunia94 20-7-2020 11:10 AM
Edited by RatuDunia94 at 20-7-2020 11:19 AM

Ujung2 belakon drama Suamiku Sweet Kaki Pukul.. Suamiku Si Pancut Dalam.. Raja Pornografi Itu Suamiku... Love You Mr Onani..
Quote tikusmontok 20-7-2020 11:16 AM
RatuDunia94 replied at 20-7-2020 11:10 AM
Ujung2 belakon drama Suamiku Sweet Kaki Pukul.. Suamiku Si Pancut Dalam.. Raja Pornografi Itu Suamik ...

suamiku kaki tonjol pala, suamiku si anak ikan, bakal suamiku anak timb menteri ehh
Quote shaiy 20-7-2020 11:19 AM
sori la wany muka ko ni layak sebagai watak tempelan ja.. or kerani pejabat..
Quote naina 20-7-2020 11:19 AM
kesssahhhhh plak aku. yela tapi muda lagi kan. rebutla apa2 pon asalkan mndatang wang walau ponnnnn
Quote msrosse 20-7-2020 11:20 AM
muka tu blajar senyum dulu ... masam jerr 24 jam watak aper jer yg sesuai!
Quote hasniey 20-7-2020 11:31 AM
Brlakon la sis.nyanyi pon xberapa sgt.kalau brlakon mne tau lg hebat dr nabila razali
Quote BicaraHatiku 20-7-2020 11:36 AM
Kurex replied at 20-7-2020 11:04 AM
Suara tak seberapa, lakonan kayu, takde bakat, takde sumbangan, sangkak, beli peminat, takde gred, s ...

... dia ni pelapis Najwa Latip.

Quote Kurex 20-7-2020 11:41 AM
BicaraHatiku replied at 20-7-2020 11:36 AM
... dia ni pelapis Najwa Latip.

harap tenggelam je la wany ni macam najwa tu... biar hilang dalam industry
Quote acikbajuhijau 20-7-2020 11:54 AM
amboi. boleh ke dik?
Quote lee_sakura 20-7-2020 12:14 PM
bertambah la koleksi kayu kayan lps ni...kayu spesis apa plak ni wani ni kalo berlakon
Quote Siput_Sawah 20-7-2020 12:15 PM
Kurex replied at 20-7-2020 11:41 AM
harap tenggelam je la wany ni macam najwa tu... biar hilang dalam industry

FYI, Najwa tak tengelam yer. dia slow xtvt nyanyian sbb fokus pada pelajaran dan sekarang dia seorg lecture.
Quote Kurex 20-7-2020 12:24 PM
Siput_Sawah replied at 20-7-2020 12:15 PM
FYI, Najwa tak tengelam yer. dia slow xtvt nyanyian sbb fokus pada pelajaran dan sekarang dia seor ...

tak kisah la, tetap iols berharap wany ni akan tenggelam dan takkan muncul lagi dalam industry
Quote Teh_90 20-7-2020 12:24 PM
Siput_Sawah replied at 20-7-2020 12:15 PM
FYI, Najwa tak tengelam yer. dia slow xtvt nyanyian sbb fokus pada pelajaran dan sekarang dia seor ...

dia ambik  TEASL kan? So ngajar Englishlah tu...
Quote SherryZass 20-7-2020 01:06 PM
Berlakon iklan jela dik. Takpon berlakon yg tak ada skrip jelah yg sesuwaiii  
Quote salamon 20-7-2020 01:18 PM
sheols kalo berlakon pon msti dlm drama sampah je..
Quote bambimbom 20-7-2020 01:27 PM
cikki hauk ni.... kerlazz ko nak jd pelakon pulak... tutup tv je looo

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top