Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kaki Nadia Brian Terpelecok, Lima Hari Tak Dapat Shooting

11-7-2020 10:12 AM|Oleh: Saiful| Komen: 56

Foto: IG
Kesiannya Nadia Brian, kaki kirinya cedera ketika bermain badminton baru-baru ini.

Disebabkan itu dia tidak dapat meneruskan penggambaran yang sedang berlangsung di Kuantan, Pahang.


Difahamkan Nadia sedang bermain badminton dengan beberapa orang kru sementara menunggu waktu memulakan penggambaran.

Dia melompat sebelum kakinya terpelecok.



"Kaki mula membengkak dan terasa sakit. Doktor memaklumkan berlaku sedikit kecederaan di tisu lembut bahagian kaki saya.

"Sakitnya tak dapat saya gambarkan hingga terpaksa disuntik dengan ubat tahan sakit," katanya kepada Harian Metro.

Nadia diberi cuti rehat lima hari.



"Doktor memberi surat pelepasan kerja kepada saya untuk berehat selama lima hari dan abang Mi (Shuhaimi) pun membenarkan saya berehat buat seketika.

"Jadual penggambaran terpaksa disusun semula dan mereka akan teruskan penggambaran untuk babak lain yang tidak membabitkan saya sehingga saya benar-benar kuat untuk kembali bekerja," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 56
Komen

Previous : Ada Lelaki Ajak Mathni Razak Buat Benda Yang Menjijikkan!

Next       : Diana Dianielle Danny Beeson Hanya Ada Empat Memori Bersama Bapa

Komen Terbaru

Quote salimrock 27-7-2020 09:47 AM

orang sakit kene la ucap takziah...
walopun sexy kena la bg ucapan yg baik2



Lain-lain Komen

Quote terpaling 11-7-2020 10:16 AM
takziah kaki terpleot..
Quote EvieWanKenobi 11-7-2020 10:29 AM
takpa.. takdak efek pada sektor ekonomi Malaysia pun..
Quote Kurex 11-7-2020 10:34 AM
Gambar yg lolipop tu macam muka pondan cleopatra
Quote lattehazelnut 11-7-2020 10:47 AM
Drama shoot muka je pun..
duduk je la boleh shoot gak..
Lain la kalau ko shoot film perang ke join ninja warrior ke..
Quote salamon 11-7-2020 10:47 AM
bodo sgt saiful ni ni..mende ni pon nk masuk bodgos gak ke syial?!
Quote SherryZass 11-7-2020 10:52 AM
So? Weolls nak kena buat ape? Laki dia reda je eh tengok bini menyeksi menyeksi
Quote RatuDunia94 11-7-2020 11:12 AM
Boleh join che ta utk kategori ARTIS TERPELECOK POPULAR 2020
Quote shernazz 11-7-2020 11:13 AM
Dia ni mg dari dolu ke seksi
Ke lepas kawen makin seksi ek?
Sebab biasa tgk kat tv je.
Xseksi sebegini
Hahaha
Quote imanda 11-7-2020 11:38 AM
shernazz replied at 11-7-2020 11:13 AM
Dia ni mg dari dolu ke seksi
Ke lepas kawen makin seksi ek?
Sebab biasa tgk kat tv je.

seksi ke? xseksi wpon bukak2. seksa adela sb try hard sgt.  post kat ig tmpat yg sama posing lain2 tetap sedehhhh muka mcm pondan. sekian, cercaan i.
Quote bulalof 11-7-2020 11:43 AM
sedeynye....

Quote TerataiMelur02 11-7-2020 11:47 AM
Muka sheols skeri la.. Tak lawa langsung lagi2 bila sheols bukak mulut. Ampun karatzz NB ya
Quote bedahmenjuyah 11-7-2020 12:00 PM
imanda replied at 11-7-2020 11:38 AM
seksi ke? xseksi wpon bukak2. seksa adela sb try hard sgt.  post kat ig tmpat yg sama posing lain2 ...

Biasa ai malas nak mengeji tapi ai akui kebenaran kata2 uols ni. Dia ni pun bukan muda lagi kan. Ke rupa je tua. Kesimpulannya tak lawa dan tak seksi.
Quote shernazz 11-7-2020 12:11 PM
imanda replied at 11-7-2020 11:38 AM
seksi ke? xseksi wpon bukak2. seksa adela sb try hard sgt.  post kat ig tmpat yg sama posing lain2 ...

Ahahhahaa
Nanges nadia
Itu ka..dok bukak.sana.sini  
Motiff???
Quote slyfynx 11-7-2020 01:09 PM
So?
Nk kene sedekah al-fatihah kat ko ke?
Quote lolipopbiru 11-7-2020 01:17 PM
shernazz replied at 11-7-2020 11:13 AM
Dia ni mg dari dolu ke seksi
Ke lepas kawen makin seksi ek?
Sebab biasa tgk kat tv je.

sejak kawin makin bertambah seksi
Quote KelisaOren 11-7-2020 01:17 PM
Lesap terus dari industri seni pon bagus sebab bakat takde rupa tak elok
Quote NekNgah 11-7-2020 01:34 PM
Cik Ta elok aje sambung berlakon dengan tongkat, berkerusi roda.
Quote Leeanne88 11-7-2020 01:47 PM
NekNgah replied at 11-7-2020 01:34 PM
Cik Ta elok aje sambung berlakon dengan tongkat, berkerusi roda.

Tu la. Maintain ye vogue walaupun bertongkat. Kelas che ta
Quote Groovykid 11-7-2020 02:51 PM
KelisaOren replied at 11-7-2020 01:17 PM
Lesap terus dari industri seni pon bagus sebab bakat takde rupa tak elok

Lawak la sis

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top