Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Siapa Suami Artis Yang Galak Main Tinder Tu?

8-7-2020 11:36 AM|Oleh: SAIFUL| Komen: 139

Gosip panas lagi! Katanya ada suami seorang artis ini galak bermain aplikasi Tinder.

Macam semua orang sedia maklum, biasanya yang terjebak dengan aplikasi ini mahu mencari jodoh atau kenalan untuk bermesraan.

Menurut Miss K dari Gempak, rakannya juga mendakwa bukan sahaja aplikasi Tinder, malah suami artis berkenaan ada juga aplikasi lain.

Rakan Miss K kata, "Masalahnya Miss K, aku pun ada aplikasi lain tau selain Tinder. Kat aplikasi lain tu, pusing punya pusing, wajah yang sama jugak muncul.

"Aku sendiri tak tahu sama ada orang menyamar pakai muka suami aktres tu ke, ape ke, tapi menerusi apa yang aku check, semua sama.

"Nama pun pakai nama sama, umur pun sama, gambar pun sama... At least kalau orang menyamar mesti pakai nama lain, ye tak?" 


Foto: IG
Apa pun seperti dipetik dari Gempak, tidak pasti sama ada benar atau tidak dakwaan tersebut.

Bila tengok rumahtangga artis tersebut macam okay je. Bahagia nampaknya dengan anakyang dikurniakan.

Mungkin ada orang yang menyamar agaknya, atau apa salahnya kalau sekadar nak tambah kawan. Tak begitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 139
Komen

Previous : Azhar Sulaiman Bangga- Anak Kembar Lulus Ujian Memandu, Bakal Ambil Lesen Kapal Layar

Next       : "Saya Tahu Jaga Batas Pergaulan," -Risteena Munim

Komen Terbaru

Quote antidote 5-8-2020 10:20 AM
AnggunSophea replied at 9-7-2020 11:19 PM
Aku pulak join Baitul Jannah. Sebab umur dah 30 tak jumpa jodoh lagi. Lepas seminggu register, org ...

Alhamdulillah dah bertemu jodoh.. tahniahh.. aku dah nak masuk 40 tak jmpa2 lagi haha  semoga ber bahagia ya

Lain-lain Komen

Quote ashk4nn 8-7-2020 11:39 AM
kt tinder penah nampak yassin, shah iskandar, bapak mia sara, dan beberapa lg artis lelaki..tp x ingt pulak sape namanya
Quote Kurex 8-7-2020 11:40 AM
Atau grindr? Atau hornet?
Quote Themilo 8-7-2020 11:43 AM
Kurex replied at 8-7-2020 03:40 AM
Atau grindr? Atau hornet?

jackpot la kalau tengah online gr**dr, dapat lak laki retisss..
Quote duri_durians 8-7-2020 11:44 AM
Kurex replied at 8-7-2020 11:40 AM
Atau grindr? Atau hornet?

hahahhahahahha dasar kurex
Quote lasagnaklcc 8-7-2020 11:49 AM
Jenuh la nak meneka siapa
Quote whadda 8-7-2020 11:57 AM
tinder ni apps ape? sorry la hakak ni baru kluar gua
Quote chinta89 8-7-2020 12:34 PM
tinder utk ape?
Quote nazzse 8-7-2020 01:05 PM
So apa masalahnya Sepul oiiii
Syazwan sulkifli tu elok je main tinder zaman tunang
Quote shaiy 8-7-2020 01:06 PM

apps cari jodoh utk org single nak bermingle
Quote fuyupoktek 8-7-2020 01:07 PM
Tindee ni kalo org pakai mmg mmberi imej negatif ke? Sbb i ada kawan main tinder tp bujang lg laa mmg tgh cari calon suami
Quote salamon 8-7-2020 01:14 PM
aku nak donlod tinder gak la..manatau pat kawin dgn retis kacak ke
Quote KIM.K 8-7-2020 01:14 PM
Yang penting aku mention nak cek ccris
Quote RatuDunia94 8-7-2020 01:16 PM
Zaman skrg ni setakat gosip mosip retis ada akaun tinder is old school.. sekarang zaman artis buat video tayang bebird terus...
Quote sleepandream 8-7-2020 01:30 PM
RatuDunia94 replied at 8-7-2020 01:16 PM
Zaman skrg ni setakat gosip mosip retis ada akaun tinder is old school.. sekarang zaman artis buat v ...

khenn...
stakat main tinder jah...
retis pun manusia biasa gak main bigo main tiktok twitter segala semua..
yang jadi luar biasa bila (isi tempat kosong sendirik)
Quote MissLana 8-7-2020 02:03 PM
ntah la taktau nak ckp tp main Tinder ni mostly org carik f**k buddy jahhhh hahahaa sangsi sgt iols sbb heolss berbini kot
Quote chekacheku 8-7-2020 02:04 PM
Retis pun manusia biasa..ada sisi lain dorg mcm yg kita tgk kt tv...
Quote Normabaru 8-7-2020 02:11 PM
fuyupoktek replied at 8-7-2020 01:07 PM
Tindee ni kalo org pakai mmg mmberi imej negatif ke? Sbb i ada kawan main tinder tp bujang lg laa mm ...

Mostly dlm tu gatal kotx dan pxki..susah nak jumpa yang jaga kesucian.. Better xpyh install la. Rosak otak je. Mulut non stop asik ckp psl ngesek even dh kawen pon.  Hehe
Quote ramaramu 8-7-2020 02:13 PM
kasi la hint.. nak speku pun x blh terlampau general
Quote makton 8-7-2020 02:40 PM
mnyampah btul gosip yg byk sorok2 info. nak teka pun susah

Lihat semua komen(139)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top