Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kekasih Curang Punca Fathia Latiff Buka Tudung

5-7-2020 10:44 AM|Oleh: Saiful| Komen: 88

Fathia latiff kata dia kembali mengenakan hijab selepas sedar akan tanggungjawabnya sebagai seorang wanita Islam.

Pergaulannya dengan rakan yang berbeza agama membuatkan dia lebih mengenali diri dan asal usul.


"Saya banyak bergaul dan ketika itu terdetik siapa diri ini. Ketika solat, saya rasa macam tenang. Baru sedar rupa-ruapnya saya ni orang Melayu, Islam kena pakai hijab."

Menurutnya sebelum ini dia rasa macam cemburu melihat orang tak pakai tudung.

"Masa tak pakai tudung saya rasa macam tak sedap hati," kongsinya ketika ditemu bual oleh Caprice.


Menceritakan pengalamannya ketika mengenakan hijab pada tahun 2016, Fathia kata,

"Masa itu tengah karaoke. Tengah menyanyi saya boleh nampak benda-benda yang tak best. Saya gementar dan takut gila. Saya ambil selimut, tutup kepala."

Kredit foto: IG
Sementara itu, keputusannya untuk menanggalkan hijab pula disebabkan mempunyai masalah dengan bekas kekasih.

"Saya rasa marah dan memberontak kerana seorang lelaki yang kantoi mesej dengan wanita lain. Ketika itu saya fikir kenapa jadi baik tapi orang lain buat jahat pada saya." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 88
Komen

Previous : Netizen Tuduh Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Tinggal Sebumbung

Next       : "Standing In The Eyes Of The World" Satukan Ella, Gitaris Guns N' Roses

Komen Terbaru

Quote Zazasatomi 9-7-2020 08:33 AM
Edited by Zazasatomi at 9-7-2020 08:34 AM

Tak perlu nak bring up abt ur past..tak perlu nak ckp psl ex bf, ambil masa 5 tahun utk move on etc.

kalau reporter tanya bole je kata no komen...just move on with ur life and x perlu libatkn org yg pernah ada in ur life

Insyallah you will be happy

Lain-lain Komen

Quote zarulnazmi 5-7-2020 10:50 AM
"Sementara itu, keputusannya untuk menanggalkan hijab pula disebabkan mempunyai masalah dengan bekas kekasih."

Selama ni dia mula bertudung kerana lelaki?
Quote weezerfan 5-7-2020 10:57 AM
Dah dah lah tu. Si aiman dh kawen pon.
Quote tagas 5-7-2020 11:03 AM
pe cer degree law uitm

grad ke tak
Quote nazzse 5-7-2020 11:03 AM
Ko dah kenapa nak salahkan orang lain?? Bimbo eh..
Iman turun naik sebab lelaki meh  
Quote syidasaleh 5-7-2020 11:04 AM
weezerfan: Dah dah lah tu. Si aiman dh kawen pon.

Tak rasa Aiman. Ni mcm abg botak tu je. Lepas dia dgn aiman kan dia dgn org tu kejap
Quote Normabaru 5-7-2020 11:06 AM
Ni komen penyucian jiwa ke haper..

Bkn psl ketek ko tayang pastu ko mendadih pastu ko ada masalah discipline meh?? Dik eman pon ko tibai pasal saham dia senyap je.. Jgn sampai dia saman ko suda la ye..

Ko tu yg bipolar. Org lain ko salahkan.. Menyampah btol play victim jenis ni
Quote KIM.K 5-7-2020 11:17 AM
Kurang ajar la tiya
Sorang lelaki kantoi curang tak boleh buat pompuan amik dadah
Biasa pompuan amik dadah ni klien arab baya..package degrading sexual acts
Quote evlinne 5-7-2020 11:18 AM
Dah x cantik mcm ariana rose
Quote makbedah 5-7-2020 11:21 AM
I dulu Ada big crush on her.but tgk mcm mereng je dia ni now. Kenapa nak salahkan orang lain bila buat sesuatu? Dia Ada akal fikiran Kan utk fikirkan the outcome of it. Tak perlu kot salahkan orang lain.
Quote bambimo 5-7-2020 11:23 AM
I don't think so refer to aiman...
Sbb kalo ikut kinah aiman ni setia myb the guy lepas aiman.
Apa2 pun semoga ber bahagia
Quote Bihungoreng 5-7-2020 11:26 AM
Stop blaming others fathia.. hati kau tak tenang pon salahkan org.. org tu buh pisau kat leher ke suh kau bukak tudung.. pkok pangkal hati kauu tu..

Siyesly satu kerugian kot pada industri sbb fathia ni lawa nak mampos ok mase dia tgh naik tu.. skang mmg kertu dh layak watak kakak2 je or mak.. what a waste!!!
Quote KIM.K 5-7-2020 11:29 AM
Bihungoreng replied at 5-7-2020 11:26 AM
Stop blaming others fathia.. hati kau tak tenang pon salahkan org.. org tu buh pisau kat leher ke su ...

First of all gi pasang body dulu
Ini macam body non celeb
Quote belilies 5-7-2020 11:45 AM
Tak cukup mendalami agama kau ni FL. Kalo ye pun kau takkan salahkan org lain. Silap sendiri {:nose
Quote chekacheku 5-7-2020 11:47 AM
Muka dia pun lansung xberseri2 dah..better dia stop trus dr industri..jd org biasa2..enjoy life..cari ilmu agama..apa semua..
Quote salamon 5-7-2020 11:49 AM
bukak tudung sbb masalah bf, kalau bukak baju plak masalah dgn sape lak?!
Quote Acikgomen 5-7-2020 11:56 AM
salamon replied at 5-7-2020 11:49 AM
bukak tudung sbb masalah bf, kalau bukak baju plak masalah dgn sape lak?!

Baju pun dah bukak kan tuari menari2 tayang tetek
Quote Nes3in1 5-7-2020 11:57 AM
Cari la bakal suami yg semenggah. Tak payah lagi berkawan dgn anju. Move on. Fokus pd bidang lakonan. Disiplin. Tak payah menyanyi.
Quote Aunty_Acid 5-7-2020 11:57 AM
Semlm aku nmpk aiman blakon citer ape ye dgn oktavia tu
Puas aku telek dpn2 tv tang mane hensemnya aiman ni, very the biasa je muka dia
Quote salamon 5-7-2020 11:58 AM
Acikgomen replied at 5-7-2020 11:56 AM
Baju pun dah bukak kan tuari menari2 tayang tetek

tunggu sheols bukak spender dgn bra je la nnti kan

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top