Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Netizen Tuduh Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Tinggal Sebumbung

5-7-2020 10:10 AM|Oleh: Saiful| Komen: 62

Sejak dah bertunang, makin mesra Ayda Jebat dengan Nabil Mahir.

Kalau tengok di Intsagram, memang banyak mereka habiskan masa bersama sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).



Bila dah kerap sangat kongsi perkembangan bersama, ada pula yang membuat spekulasi mereka tinggal sebumbung.

Antara komen, "Seronoknya belum kahwin boleh satu rumah. Dulu-dulu aku bertunang jangan harap dapat jumpa macam ni selalu"

Tidak mahu netizen terus bersangka buruk, Ayda Jebat tampil membalas komen.

Katanya dia masih tidak berani untuk berjumpa di luar disebabkan Covid-19.

"Kita masih tak berani nak luar sangat, takut. Jadi lebih baik jumpa, mesyuarat, penggambaran di rumah. Lebih selamat dan selesa. Tak perlu pakai mask dan sanitizer," tulisnya.

Foto: IG
Begitu rupanya, jadi jangan tuduh bukan-bukan lagi ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
3
0
0
Komen: 62
Komen

Previous : "Tak Boleh Tengok Saya Berjaya Sikit" - Siapa Tuduh Ifa Raziah Buang Usus Tu Hati Hitam

Next       : Kekasih Curang Punca Fathia Latiff Buka Tudung

Komen Terbaru

Quote rosannazmia 12-7-2020 07:30 PM
meow_tompok replied at 6-7-2020 12:22 PM
ramai forumer tak follow ig retis retis malaysia
so kiranya, wartawan cari ni dia punye kerja up ...

Ahhh... Ade betul jugak ye.. Mcm meols mmg x follo aida n nabil ni.. Gituh lah akk annoying ngn cari saiful n seteru heols bila buka benang2 retis ni.. Tp terima kasih jugala sbb menghapdate ig post meke2 ni.. Huwaaaaa

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 5-7-2020 10:24 AM
Bijik la.
Semua thread wartawan cari mesti pasal netizen komen,
IG story.
IG post.
Senang gile keje korang.
Dah la semua artis picisan je

- CARI
Quote tagas 5-7-2020 10:27 AM
bertahan ke umahtangga couple2 jenis tak matured camni
Quote KIM.K 5-7-2020 10:34 AM
Entah2 dah nikah tak haritu
Tak sangka si nabil longang boleh menundukkan aida jebat heshe kan alpha. Nampak beta sangat loni malu2 segan2
Quote Kurex 5-7-2020 10:43 AM
Woi eda mat aris, eah la muka kau pelik bila mencebik, kau buat pulak mulut herot tu, lagi nampak pelik la lancau
Quote Acikgomen 5-7-2020 10:44 AM
KIM.K replied at 5-7-2020 10:34 AM
Entah2 dah nikah tak haritu
Tak sangka si nabil longang boleh menundukkan aida jebat heshe kan alph ...

Acik rengsa sbb minah nih ckp mcm rempit. Ada ke dok adik kulu adik kilir dgn client yg nak bagi job kat dia. Manager dia dah la perasan mcm retis dia tuh kelas A sangat

Memula acik husnudzon je la mebi heshe anak bongsu kot makbapak telupa nak didik ke apa, rupanya heshe anak org kampung je mak janda dok bela heshe dgn adik beradik lain sensorang and heshe sebenonye anak sulung
Ehhh gedik nau betina neh aihhh
Quote nazzse 5-7-2020 11:05 AM
Pernah deals dgn dia ke acik?
Kesian, couple plak dengan mamat ni, lagilah takkan berubah level matured dia
Quote chocobozhere 5-7-2020 11:08 AM
acik rosnah ni sejenis badan cun, kulit cun, hidung dia pun aku rasa perfect tp tetap muka dia biasa je.. bese org cakap kalau kulit putih je lawa, kulit puteh je lawa, tapi bila dia ni aku tak tahu mana tak kena. still nampak tak lawa.. maybe sebab dia suka buat mimik muka pelik2 atau dia memang tak lawa.. entah lah. haha
Quote KIM.K 5-7-2020 11:11 AM
Acikgomen replied at 5-7-2020 10:44 AM
Acik rengsa sbb minah nih ckp mcm rempit. Ada ke dok adik kulu adik kilir dgn client yg nak bagi j ...

Hahah yelah mengkalu 26 tahun duk adik-adik lagi ngan klien cina penin la juga. Nape tak sebot kenid jahh. Asal comel je adik

Tapi si kenid ni tak reti menjoyah kan. Menadah je kasi nurtizen maki tupon dapat gak saok anak orka. Takyah naek turon kelab jual pookey as soOosial climber



Quote Bihungoreng 5-7-2020 11:23 AM
I rasa si ayda xde annoying camni ddlu.. bila dgn nabil ni cam org xbtol je.. nabil ni mmg hyperactive ke uols? Mcm bangang sepanjang mase je i tgk.. rengsa btol tgk 2 org ni.. cpt2 kawen and lenyap dpd dunia hiburan..
Quote limaubali007 5-7-2020 11:32 AM
Edited by limaubali007 at 5-7-2020 02:18 PM

AJ dgn nabil nampak cam budak2 sangat. Nampak gaya mcm ramai netizen tak suka AJ dgn nabil ni.. Tapi iolls rasa dia ngan nabil ok, sama2 sesuai sebab sama2 sewel, kira sekufu la.. Pompuan cerdik pandai mana pilih nabil as hubby, pompuan cerdik pandai tak rela di bully dan di rendah-rendahkn si nabil ni dgn lawak bodoh dan kelakuan tak matang dia, AJ je hadap.. Sesuai la..
Quote wickedwisdom 5-7-2020 11:38 AM
Padanlaj dua ni
Quote prettyuglybabe 5-7-2020 11:41 AM
selalu dok menggesel menggeletis sebelum kawin ni, dah kawin mesti tak lama.. contohnya.........
Quote chekacheku 5-7-2020 11:43 AM
Entah apa yg xkena..serba xkena kalo tgk adik da bat ni..
Quote Themilo 5-7-2020 11:44 AM
so bila nabil nak curah air atas kepala aida nih?
Quote salamon 5-7-2020 11:54 AM
nmpak muda la rosnah mat aris skrg ni
Quote weezerfan 5-7-2020 01:35 PM
Nabil dhlah kepam muka plak mcm sex predator
Quote MisXoXo 5-7-2020 02:31 PM
Ayda kemain sama naik dgn nabil ni.nabil ni anak orka.dh biasa senang.apa nk pk ssh.hrp dh kawin jd matang lah yerkkkk.
Quote namieamuro 5-7-2020 02:37 PM
dasyat level reporter skrg..dgn komen picisan je dh jadi artikel
Quote putu 5-7-2020 03:22 PM
Lelaki ni xda kerja ka?

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top