Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Foto Daiyan Trisha Dijadikan Tempat Lepas Nafsu

29-6-2020 12:22 PM|Oleh: Saiful| Komen: 55


Foto: IG
Kesian pula bila dengar gambar Daiyan Trisha disalahgunakan di laman web Tumblr.

Namun penyanyi ini mengambil pendekatan untuk tidak mengulas panjang mengenainya.


Daiyan juga menyatakan yang dia sudah mengetahui tentang foto terbabit.

"Minta maaf saya taknak komen apa-apa. Saya harap semua orang boleh laporkan laman web itu," katanya kepada Gempak.

Foto: IG
Difahamkan foto tersebut memparkan Daiyan sedang menjelir lidah dan disertakan dengan ayat lucah oleh seseorang yang tak bertanggungjawab.

Isu ini turut menjadi bahan bualan hangat di Twitter apabila seorang pengguna Twitter meluahkan rasa marah dengan sikap lelaki tak bermoranl yang menggunakan gambar wanita untuk melepaskan nafsu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 55
Komen

Previous : Fizo Omar Tak Tuntut Hak Penjagaan Anak Kekal

Next       : Wanie Kayrie Fobia Nak Muat Naik Video TikTok

'Dukun' Mabuk Bakar Kemenyan Sebelum Rogol Janda
"Macam Otak Manusia!" - Gordon Ramsay Kata, Tiada Buah Lebih Busuk Dari Durian
Fizo Omar Tak Tuntut Hak Penjagaan Anak Kekal
Isu Rogol Makin Serius, Bekas Penagih Kongsi Ilmu Jalanan Tundukkan Penyerang
Wanie Kayrie Fobia Nak Muat Naik Video TikTok
Budak Bawah Umur Ajak Buat Maksiat, Ustaz Pula Cuba Dekati Zizi Kirana
Guna Patung Dewa Sebagai Props, Blackpink Dikecam Hina Agama Hindu
'Cabaran Besar, Bagi Saya Masa Pertimbang Jadi Calon PM Ke-9' - Shafie Apdal
'Serik!" - Hawa Rizwana Masuk Kereta Orang Lari Dari Dikejar Anjing Masa Jogging
Faezah Elai Dikecam Pakaian Ikut Sunnah, Lidah Ikut Syaitan
Pengurus Kantoikan Fattzura Bakal Timang Baby Boy?
Berjam Tunggu, Amyza Kecewa Pihak Anju Tak Datang Serah Dokumen Saman
"Walau Berkali-kali Dihancurkan Hatinya..." - Joy Revfa Kagum Dengan Bella Astillah
Kalut Gambar Tiada Dalam Sistem, Gadis Lupa Tanggal Mask Masa Perbaharui Lesen
Jejas Keselamatan Negara, India Haramkan TikTok Dan WeChat
"Hang Dari Dulu Butthurt Dengan Ceq" - Caprice Bengang 'Disindir' PU Rahmat
2 Remaja Mati Ditembak Lepas Tanya Ketinggian Lelaki
"Maaf, Kami Memang Tak Sengaja Mahu Hina" - Penerbit Buku Rebirth
Syifa Melvin Kongsi Rahsia Murah Rezeki
Ruhainies Takut Orang Tuduh Menunjuk Hulur Sumbangan
Siapa Top 5 Paling 'High Fashion' Majalah Blu Inc? Jom Semak
Linda Rafar Akhirnya Saman Dr Rusyaini RM1 Juta
"Kira Dah Bertunanglah Tu,"- Akhirnya, Mira Filzah Mengaku...
Sharnaaz Ahmad Ucap Selamat Hari Ibu Pada Nabila, Dah Berbaik Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote orkedkecik 1-7-2020 10:51 PM
rayray28 replied at 30-6-2020 11:38 PM
Ye kan.. Dia amik rupa bcl ke sbg penanda aras ek?  Dh jd beriras dh

i memang terfikir jugak dia ambil muka bcl,alter bagi rupa gitu

Lain-lain Komen

Quote padris 29-6-2020 12:49 PM
buat mimik muka & gaya  mcm ni, memang mengundanglah lelaki s*ng*p  komen benda x elok...



Quote Kurex 29-6-2020 12:57 PM
Memang retis sendu nak buat comeback kena create cerita jantan sangap kacau ke lancauuuu??!!!
Quote sukacactus 29-6-2020 01:00 PM
Bengkok betul jari dia
Quote Themilo 29-6-2020 01:07 PM
Kurex replied at 29-6-2020 04:57 AM
Memang retis sendu nak buat comeback kena create cerita jantan sangap kacau ke lancauuuu??!!!

kan.. sheols ni sapa? pernah 2-3 kali dengar nama, tapi tak kenal muka. pelakon ke? kalau penyanyi, ada lagu hits ke? or just another tibaiunta?
Quote prizadane 29-6-2020 01:12 PM
sukacactus replied at 29-6-2020 01:00 PM
Bengkok betul jari dia

Bengkok cam jari iols...siap ada yang tanya, tak sakit ke..haha

Tapi gambar dia memang sengaja mengundang. Nasib la dik
Quote NonaNaga 29-6-2020 01:19 PM
apa ntah produk2 dia...tidak boleh diingati
Quote dewi_rina 29-6-2020 01:21 PM
Lantak ko lah dik, memang mengundang sangat
Jelir2 lidah macam tu.. bbnu betul !
Ada lagi 1 post yang mengundang, ketap bibir
Motif sangat yang post gambar selfie sambil ketap bibir kat media sosial
Tengok pun memang dah boleh buat orang berahi
Yg tak boleh blah pakai tudung pun suka post gambar2 buat orang sangat onz {:spot
Quote Kurex 29-6-2020 01:24 PM
Themilo replied at 29-6-2020 01:07 PM
kan.. sheols ni sapa? pernah 2-3 kali dengar nama, tapi tak kenal muka. pelakon ke? kalau penyanyi ...


Suara dia layak utk jadi penyanyi latar je kakak
Quote RatuDunia94 29-6-2020 01:32 PM
Apa kata fynn jamal?
Quote sukacactus 29-6-2020 01:37 PM
prizadane replied at 29-6-2020 01:12 PM
Bengkok cam jari iols...siap ada yang tanya, tak sakit ke..haha

Tapi gambar dia memang sengaja  ...

Oh iye? Hahahaha
Haah part mengundang tu aku malas nak ulas
Sdr mencari so mendapat la....ke dia enjoy je perhatian mcm tu
Quote mieymiey 29-6-2020 01:40 PM
Lain nawwwww muka sheols sekarang. Nampak matang.
Quote MatDeghem 29-6-2020 01:50 PM
Themilo replied at 29-6-2020 01:07 PM
kan.. sheols ni sapa? pernah 2-3 kali dengar nama, tapi tak kenal muka. pelakon ke? kalau penyanyi ...

Tibaiunta level international ... Kerana dapat pegi international fashion show.... Gituuu



Quote dudaberhias 29-6-2020 02:26 PM
who are yousss??
jantan low class mana yang menyangap dekat sheosl tu?
Quote missbigrockstar 29-6-2020 02:32 PM
Tak kesian. Sebab dia sendiri mengundang
Quote Perawankota 29-6-2020 02:56 PM
Muka sejak buat dah x manis mcm dulu..
Quote edoraixora 29-6-2020 02:58 PM
dia ada buat muka ke?

muka asal molek comeyy dohhh, muda jer pun lagi, apesal lah nk ubah2
Quote tagas 29-6-2020 03:58 PM
modal capmelan jantan2 mcm poji newawi
Quote EvieWanKenobi 29-6-2020 04:21 PM
tak paham kenapa nak jelir2 lidah???
Quote LadyCarefree 29-6-2020 04:56 PM
Benda ni pon nk jd isu

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top