Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fizo Dapat Tawaran RM25,000 Untuk Jadi Peneman Satu Malam

26-6-2020 10:25 AM|Oleh: Saiful| Komen: 126

Foto: IG
Fizo Omar mendedahkan ada sindiket penipuan yang cuba memperdaya dirinya.

Aktor ini katanya pernah beberapa kali mendapat tawaran beribu ringgit sampai ada yang sanggup masukkan duit dalam akaun walaupun sebelum berjumpa.


"Wow dpt job! RM25,000 satu malam.

"Saya pasti ini adalah penipuan, tapi bukan pertama kali saya dapat kiriman mesej sebegini menerusi Instagram.

"Kadang-kadang terfikir juga apa motif mereka ni? Ada tu siap minta nombor akaun nak masukkan duit dulu kemudian baru jumpa depan-depan.

"Barang recond macam saya ni pun ada harga, kalau yang brand new dan wanita-wanita pula tak tahulah berapa kan?" kongsinya melalui Instagram.



Fizo juga sempat membalas mesej scammer terbabit dengan cara yang sarkastik.

"Bunyi pelik kan? Tapi benda ni wujud dalam realiti, bukan dalam drama je.

"Kadang-kadang apa yang berlaku dalam drama sebenarnya menjelaskan apa yang berlaku dalam hidup kita sehari-hari.

"Tak apalah, yang penting #kitajagakita dan tak perlu sibuk nak jaga orang lain kan kalau diri sendiri tak terjaga," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 126
Komen

Previous : Dah Kali Ketiga, Fasha Sandha Tetap Gementar Lalui Proses Bersalin

Next       : "Moga Ini Berita Baik Buat Anda" - Amyza Sedia Terima Dokumen Dari Peguam Anju

Komen Terbaru

Quote afie_m 8-7-2020 04:57 PM
scammer ja lah.itu pun nak heboh ke....

Lain-lain Komen

Quote cikatilia 26-6-2020 10:31 AM
lols.... nanti bayar mahal2 dia dtg satu van dgn family
Quote Kurex 26-6-2020 10:33 AM
Semoga dapat belajar bola timbang dengan fizo omar dengan lebih mendalam
Quote nuno 26-6-2020 10:39 AM
Amik la pijo..leh belikan mama kerusi ogawa
Quote tomyam12 26-6-2020 10:44 AM
Attention seeker betul
Quote Orix 26-6-2020 10:45 AM
cikatilia replied at 26-6-2020 10:31 AM
lols.... nanti bayar mahal2 dia dtg satu van dgn family

Hahahahahahhahhha LOL
Quote ezacbee 26-6-2020 10:48 AM
cikatilia replied at 26-6-2020 10:31 AM
lols.... nanti bayar mahal2 dia dtg satu van dgn family

Yekot..
Quote nisako 26-6-2020 10:48 AM
adui sape la minat kat dia ni...........sanggup tu......
Quote dua_chzy 26-6-2020 10:49 AM
Poyo yach.

Ambik ja la Fizo. Dah ko pun takda job.
Quote puanbintang 26-6-2020 10:56 AM
bajet hot sangat ko abam pijo...
Quote merahrose 26-6-2020 11:08 AM
why not x rugi pn at least ada duit..untung2 bleh beli krsi urut baru
Quote Joysparta 26-6-2020 11:13 AM
motip share dgn sume orang?? tgk ko pun dah loye...poyo..
Quote newyork 26-6-2020 11:16 AM
Ada kawan aku yg gundu pun dpt msg camni gak.. spam jah kot..
Quote card_reader 26-6-2020 11:20 AM
benda tu spam je kot....semua org boleh dpt text mcm tu,
Quote manehnya 26-6-2020 11:21 AM
Duh iklan tu melambak lah now
Heran aperw
Quote mawardia 26-6-2020 11:25 AM
Sampah nya
Quote lasagna 26-6-2020 11:25 AM
Joysparta replied at 26-6-2020 11:13 AM
motip share dgn sume orang?? tgk ko pun dah loye...poyo..

dia nk war-war kn wpun dah mendudas still laku.. camtu lah..
Quote prettyuglybabe 26-6-2020 11:26 AM
sebab scam la dia bising..
kalau betul diam-diam je kot dia sebat..
Quote jijilaaa 26-6-2020 11:28 AM
motif?? nak kata ko hot ke pijo?
Quote kualibesi 26-6-2020 11:32 AM
hermmm, kalau akak, xde laaaa nk byar si pijo nieee.. xselera

Lihat semua komen(126)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top