Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bagus Jep, Pandai Jaga Aurat Isteri

26-6-2020 10:03 AM|Oleh: Saiful| Komen: 106

Jep Sepahtu diraikan oleh isteri dan anak-anaknya dengan sebiji kek sempena Hari Bapa pada 21 Jun lepas.

Pelawak ini ada berkongsi detik manis itu dengan memuat naik beberapa gambar di Instagram.


Apa yang menjadi perhatian adalah bila Jep dipuji kerana peka dengan aurat isterinya sebelum memuat naik gambarnya di media sosial.

Jep meletakkan emoji di bahagian dada isterinya, Sariyanti kerana tidah mahu ia menjadi tontonan umum.


Di ruangan komen, ramai yang menjadikan Jep sebagai salah seorang artis contoh.

"Ini membuktikan Jep adalah seorang yang teliti. Tak adalah macam sesetengah artis, main hentam je," antara salah satu komen.

Foto: IG
Jep dan Sariyanti berkahwin pada Februari 2017 dan dikurniakan dua orang anak. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 106
Komen

Previous : Nak Tahu Punca Difitnah, Fauzi Mahu Berkenalan Dengan Dalang Sebar Video Lucah

Next       : Dah Kali Ketiga, Fasha Sandha Tetap Gementar Lalui Proses Bersalin

Komen Terbaru

Quote rayray28 3-7-2020 11:46 PM
umbut replied at 3-7-2020 11:19 PM
Kan dah ada yg buka thread ni.. hot... bkn laki mati.. bini yg mati laki acah2 x leh tidur malam t ...

Laaa yeke?  X pasan plak threadnya.. Nk g cari jap.. Tertinggal ketapi

Lain-lain Komen

Quote KBW2 26-6-2020 10:05 AM
Euwwwwwwwww
Quote lolipopbiru 26-6-2020 10:06 AM
bagus jep ni sari pun bagus isteri yang patuh baik tapi jep jgn la serabai sgt kdg mcm org tak mandi je tgk
Quote aznizazzadele 26-6-2020 10:06 AM
adoiiii... ni pun jadi ceritera
Quote mrsbale 26-6-2020 10:25 AM
Jep mmg bagus. Moga jd contoh utk suami2 lain kat ig
Quote 234126 26-6-2020 10:26 AM
jep naik badan sama sariyanti mengandung kah? Kalau kurus helok jugak dia dgn rambut pendek kuikuikui.

Tapi untung sariyanti ni. Jep walau dia camgitu kelakar pun nampak dia jenis family man. Simpan duit pun beli rumah elok utk bini dan anak2.
Quote Kurex 26-6-2020 10:34 AM
Lagi sorang tu anak siapa???
Quote sue_liah 26-6-2020 10:34 AM
inilah yg sari mahukan..bukan mcm ex sheols tu ek

untung jep famili man..rumah pun mewah cantik je
Quote ninnamina 26-6-2020 10:37 AM
Tengok happy2 je sari uruskan rumah tangga dia.
Quote JiEunTak 26-6-2020 10:37 AM
Sari ni nampak dominant tp jep berjaya lembutkan dia... Sari ni pun private person juga x dak dok update selfie manjang kat socmed wpun dia mmg jelita naturally.... Suka tgk family ni... Sejuk je...moga bahagia ke jannah...
Quote umbut 26-6-2020 10:42 AM
Tak sia2 sari bercerai dulu sebab x bahagia ngan laki gemuk dia dulu. Dapat jep bertiang lagi bagus.. syura je lum dapat calon
Quote umbut 26-6-2020 10:43 AM
Kurex replied at 26-6-2020 10:34 AM
Lagi sorang tu anak siapa???

Anak ngan ex laki 2 boy. Ngan jep sepasang
Quote Abot 26-6-2020 10:46 AM
aznizazzadele: adoiiii... ni pun jadi ceritera


Tula kan pelik msia ni. Batak{:yameteh
Quote Abot 26-6-2020 10:46 AM
sue_liah: inilah yg sari mahukan..bukan mcm ex sheols tu ekuntung jep famili man..rumah pun mewah cantik je

Ex die knp dlu ye
Quote prettyuglybabe 26-6-2020 10:47 AM
sue_liah replied at 26-6-2020 10:34 AM
inilah yg sari mahukan..bukan mcm ex sheols tu ek

untung jep famili man..rumah pun mewah cantik j ...

napa ex dia? biawak ke?
Quote puanbintang 26-6-2020 10:53 AM
sari yanti ni lawas, jep boleh tak kemas- kemaskan rambut tu..geram tgk serabai..
Quote kokocrunch 26-6-2020 10:56 AM
tahniah jep & sari dpt baby baru...
Quote ariellin 26-6-2020 10:57 AM
bosannya kapel ni
Quote Kancilkering 26-6-2020 10:59 AM
kelebihan kahwin dengan janda...
sebab janda tu akan berubah sebaik mungkin sebab dpt mendirikan rumah tangga semula...
Quote MisXoXo 26-6-2020 10:59 AM
Jep ni pun dominant jg.all ikut jg kepala dia gayanya...xleh nk terlalu hampir dgn media.nikah pn tertutup.ada satu majlis dia chow ikut pntu belakang ke apa angkut bini dia ni.xnk ditemubual.masa tu mcm xsweet lah..ckah memolek.tp i suka ja pasangan ni..low profile..lagi over Rahim sejk dgn bini no 2.mcm depa yg glamer plak guna nama sepahtu..ahahahaha

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top