CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Sports Toto Membazir Je Sedia Mesin Disinfeksi, Tak Tengok Berita Ke?

20-6-2020 12:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4445| Komen: 4

Description: Amboi, kedai agensi nombor ramalan Sport Toto pun menyediakan mesin penyahkuman di pintu masuk premis.
Amboi, kedai agensi nombor ramalan Sport Toto pun menyediakan mesin disinfeksi di pintu masuk premis. 



Premis perniagaan lain pun mengamalkan prosedur operasi standard (SOP) normal baru sebelum membenarkan pelanggan masuk. Tapi, tak adalah sampai menyediakan mesin disinfeksi. Tak mahal ke tu?


Kredit foto: Twitter

Walaupun tidak dikenal pasti lokasi kedai nombor ramalan ini, ramai berseloroh mahu mengunjunginya semata-mata untuk mencuba mesin berkenaan.

Mungkin mereka tidak tahu mesin atau terowong disinfeksi ini tidak berkesan membunuh Covid-19.


Kredit foto: Sinar Harian


"Justeru Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) tidak menyarankan penggunaannya sebagai langkah untuk mengurangkan jangkitan Covid-19 terhadap manusia," kata Ketua Pengarah Kesihatan Datuk Dr Noor Hisham Abdullah yang dipetik dari Sinar Harian. - CARI
5

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote belilies 20-6-2020 01:40 PM
Tak mahal katakau? Bisnes nombor ramalan lah antara biz yg menguntungkan. Lagi bagus deyols pasang mesin sanitizer tu kat stiap premis deyols, dlm tu sll ramai org
Quote matchstick 20-6-2020 07:16 PM
Minggu lepas aku singgah petron kt temerloh nk masuk kedai dia ada mesin gini..kelass petron tu wpun lokasi luar bandar ada effort nk letak mesin gini
Quote Supersirap 20-6-2020 10:04 PM
Biasalah syarikat no ekor memang kaya-raya, apa yang hendak dihairankan
Quote husna_amal 22-6-2020 10:38 AM
Sekurangnya kedai ni ada sediakan cara cegah selain pemakaian mask dan sanitizer walaupun mesin disinfeksi tak boleh hapuskan covid 19.

Lihat semua komen(4)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:28 PM GMT+8 , Processed in 0.075568 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top