CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tiga Bulan Tak Bekerja, Duit Simpanan Amar Baharin Berkurangan

20-6-2020 09:58 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17284| Komen: 88|Original author: Oleh: Saiful

Description: Disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan, Amar Baharin dah tiga bulan tak bekerja.
Disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan, Amar Baharin dah tiga bulan tak bekerja.

Aktor ini mengakui yang wang simpanannya semakin berkurangan dan kini dia bersyukur kerana kerajaan sudah memberi kebenaran untuk menjalani semula aktiviti seni termasuk penggambaran.





Walaupun terpaksa mengikut prosedur operasi standard (SOP), namun suami kepada Amyra Rosli ini seronok dapat shooting seperti biasa.

"Syukur, namun kena lebih berhati-hati ketika makan dan bersolek. Semua kru memang akan pakai topeng muka, makan pun kena satu meja hanya dua orang sahaja dan setiap pagi kena periksa suhu badan," katanya kepada mStar Online.


Foto: IG

Dalam masa sama, Amar berkata setiap kali balik ke rumah dia akan pastikan terus mandi, bersihkan diri dan solat sebelum bermain dengan anak-anak.

"Ini perkara yang baru dan bagi saya dengan cara ini, saya rasa lebih bersih," tambahnya. - CARI
2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
4

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 20-6-2020 10:01 AM
Adui, mende camni pun kene bukak thread ke Sepul oi.

- CARI
Quote Lengkong 20-6-2020 10:09 AM
slyfynx replied at 20-6-2020 10:01 AM
Adui, mende camni pun kene bukak thread ke Sepul oi.

- CARI

Hahahah

Quote LadyCarefree 20-6-2020 10:29 AM
Apo?!?!!! Dah xkerja memanglah duit simpanan kurang. Apeke bingai punya statement. Lg bangang pembuka thread.
Quote doubleA 20-6-2020 11:18 AM
What to expect from cari sepol
Quote airmineral 20-6-2020 11:23 AM
duit org len makin byk ke kalau xkeje {:freak
apooo la bagi cite mcmni
Quote zuriey 20-6-2020 11:32 AM
Ya tuhan eyebag si amirah
Kasihan..
Quote CauPandin 20-6-2020 11:38 AM
sepol dan sendu berpesah teda...


gegeh meols masok smua thread arini
Quote KIM.K 20-6-2020 12:27 PM
Sepol chuol amik berapa kalau nak publish berita ringan feather duster macamni

Boleh cover berita iols pulak
Quote Suchi 20-6-2020 12:43 PM
Dia mmg takde bisnes or duta produk ke? Seksa gak la kn kalau jenis berlakon je semata2.

Quote lolipopbiru 20-6-2020 12:45 PM
Suchi replied at 20-6-2020 12:43 PM
Dia mmg takde bisnes or duta produk ke? Seksa gak la kn kalau jenis berlakon je semata2.

tak ada. kalau ada pun pair dgn wife dia. duta baju raya prima valet. lain duta tak ada. kalau tgk amyra lg byk job dr amar
Quote Ritacomels 20-6-2020 12:53 PM
Wowww gossip terhangat utk tahun ni ..clap2
Quote sayawifenikmie 20-6-2020 01:03 PM

mira ni kena meniaga ... dia cantik .. banyak follower ... orang sayang dia .. meniaga benda2 yag elok elok la .... takyah dah pi shooting ...
Quote Xim 20-6-2020 01:05 PM
Buat la ig review....xkn xde yg offer kot
Quote pencintaABC 20-6-2020 01:14 PM
sayawifenikmie replied at 20-6-2020 01:03 PM
mira ni kena meniaga ... dia cantik .. banyak follower ... orang sayang dia .. meniaga benda2 yag  ...

Jangan meniaga timbang kilo overclaim dah la
Quote kelapaparut 20-6-2020 01:21 PM
buatla produk sendiri ke mcm pomade ke kasut lelaki ke, pakaian dalam..byk je lubok rezeki kalu dah ade name tu
Quote sayawifenikmie 20-6-2020 01:43 PM
pencintaABC replied at 20-6-2020 01:14 PM
Jangan meniaga timbang kilo overclaim dah la




bukan semua produk tempatan kosmetik timbang kilo .... ada banyak jer yg dibuat berdasarkan research .... dan kalau meniaga, tak semestinya meniaga kosmetik dan skincare ....
Quote pencintaABC 20-6-2020 01:46 PM
sayawifenikmie replied at 20-6-2020 01:43 PM
bukan semua produk tempatan kosmetik timbang kilo .... ada banyak jer yg dibuat berdasarkan  ...

Setuju..tapi ramai retis ni kebanyakan nya ikut trend..orang jual boba tea dia pun jual, org jual sanitizer dgn mask dia pon jual, orang jual kosmetik pun follow.
Quote Aunty_Acid 20-6-2020 01:47 PM
Edited by Aunty_Acid at 20-6-2020 05:49 AM

Cantik betul amyra ni
Isteri diuji ketika suaminya tidak punya apa2
Quote sayawifenikmie 20-6-2020 01:50 PM
pencintaABC replied at 20-6-2020 01:46 PM
Setuju..tapi ramai retis ni kebanyakan nya ikut trend..orang jual boba tea dia pun jual, org jual  ...



kannn .....

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.124232 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top