CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Terima 113 Laporan, Siti Kassim Dipanggil Ke Bukit Aman

18-6-2020 11:11 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5294| Komen: 72

Description: Polis akan memanggil Siti Kassim atau nama sebenarnya Siti Zabedah Kassim untuk dirakam keterangannya di Bukit Aman berhubung kenyataan di muat naik di Facebooknya.
Polis akan memanggil Siti Kassim atau nama sebenarnya Siti Zabedah Kassim untuk dirakam keterangannya di Bukit Aman berhubung kenyataan dimuat naik di Facebooknya.


Foto: FB Siti Kasim


Memetik Berita Harian, sehingga kini polis menerima 113 laporan di seluruh negara terhadap peguam itu dan telah memulakan siasatan terhadap pemilik akaun FB 'Siti Kasim' pada 27 Mei lalu.

"Siasatan dijalankan mengikut Seksyen 505(b) Kanun Keseksaan serta Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia (AKMM) 1998.

"Ia masing-masing kerana sengaja mengaibkan dengan niat boleh membangkitkan pecah keamanan, dan penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian," kata Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed. - CARI
2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Andyscenes 18-6-2020 10:13 AM
muka je modern, nama desa asli.
Quote axl_bach 18-6-2020 10:16 AM
Andyscenes replied at 18-6-2020 10:13 AM
muka je modern, nama desa asli.

Muka mcm tu moden ke? Yg nmpk acah2 urban tu rambut dia jer kot
Quote amyza82 18-6-2020 10:20 AM
Andyscenes replied at 18-6-2020 10:13 AM
muka je modern, nama desa asli.

moden ke dik

dengan muka cam ni tambah pulak badan gedempol, acik2 kat kg lagi helok dik
Quote Tinot7 18-6-2020 10:27 AM
Andyscenes replied at 18-6-2020 10:13 AM
muka je modern, nama desa asli.

Bior betik?
Ke ini taste hang?
Quote Nenasketum 18-6-2020 11:02 AM
axl_bach replied at 18-6-2020 10:16 AM
Muka mcm tu moden ke? Yg nmpk acah2 urban tu rambut dia jer kot

Laaah moden rupanya macam tu. Letak lah rambut biru, mata biru, masih rupa onggiler kampung tak cukup kaseh sayang kat rumah.
Quote sarah82 18-6-2020 11:07 AM
Andyscenes replied at 18-6-2020 10:13 AM
muka je modern, nama desa asli.

Ang biar betik andy?????? Makcik nab aku umur 70 lagi lawa dari st kasim ni
Quote amyainsamad 18-6-2020 11:07 AM
moden sgt...hihihihi
Quote Tinot7 18-6-2020 11:14 AM
sarah82 replied at 18-6-2020 11:07 AM
Ang biar betik andy?????? Makcik nab aku umur 70 lagi lawa dari st kasim ni

Tetiber trase kecian kat andy.. jadi fokus pulak..
Quote sarah82 18-6-2020 11:15 AM
Tinot7 replied at 18-6-2020 11:14 AM
Tetiber trase kecian kat andy.. jadi fokus pulak..

Hahahahaah..andy nak wanita yg cantik tau.. Dia bgtau aku.. Aku doakan dia cepat nikah lahir anak2 yg cantik dan ensem mcm dia.
Quote Tinot7 18-6-2020 11:16 AM
sarah82 replied at 18-6-2020 11:15 AM
Hahahahaah..andy nak wanita yg cantik tau.. Dia bgtau aku.. Aku doakan dia cepat nikah lahir anak2 ...

Ehh.. andy tak kawen lagi ke masih belum menimang cahaya mata?
Quote Supersirap 18-6-2020 11:17 AM
Semoga mendapat Nur Hidayah kepada beliau, itu sahaja
Quote sarah82 18-6-2020 11:18 AM
Tinot7 replied at 18-6-2020 11:16 AM
Ehh.. andy tak kawen lagi ke masih belum menimang cahaya mata?

Hahahaa.. Yg ni kena tanya dia... Andy.. Sila jawabbb...
Quote Tinot7 18-6-2020 11:20 AM
sarah82 replied at 18-6-2020 11:18 AM
Hahahaa.. Yg ni kena tanya dia... Andy.. Sila jawabbb...

Kalau seru pun, tak hingin dia menjawab... malu weehhhh
Quote sarah82 18-6-2020 11:21 AM
Tinot7 replied at 18-6-2020 11:20 AM
Kalau seru pun, tak hingin dia menjawab... malu weehhhh

Choiiii.. Dia sibuk kerja tu.. Mlm karang muncul la.. Tu kalau dia tak layan game.. Hahahaa.. Aku ada hasut dia main game zombie sbb aku tengah cari partner nak siapkan task.. Dia x layan.
Quote Tinot7 18-6-2020 11:24 AM
sarah82 replied at 18-6-2020 11:21 AM
Choiiii.. Dia sibuk kerja tu.. Mlm karang muncul la.. Tu kalau dia tak layan game.. Hahahaa.. Aku  ...

Kalau sarah cantik mcm miss universe, rentas lautan api pun dia sanggup... hahahah.. dah taste dia pompan cantik.. cuma istilah moden dia mungkin tak sama mcm kita yg lain..
Dan mungkin juga istilah cantik pada mata dia, berbeza dgn kita semua...
Quote sarah82 18-6-2020 11:26 AM
Tinot7 replied at 18-6-2020 11:24 AM
Kalau sarah cantik mcm miss universe, rentas lautan api pun dia sanggup... hahahah.. dah taste dia ...

Hahahaha.. Andy tu 30 an.. Muda lagi..dia kena cari yg muda2 juga.. Aku ada ckp.. Kat forum ni ramai mengorat saja la..
Quote Tinot7 18-6-2020 11:30 AM
sarah82 replied at 18-6-2020 11:26 AM
Hahahaha.. Andy tu 30 an.. Muda lagi..dia kena cari yg muda2 juga.. Aku ada ckp.. Kat forum ni ram ...

Nak cari dlm porem, mmg takkan dpt la.. andy patut pi tmpt2 yg org2 muda lepak.. kat porem ni sume dah kertu. Iols pun tak tau mana hangout org muda2 sbb iols bkn jenis hangout.

Disarankan andy utk join kelab2 rekreasi ka, surau2 taman perumahan ka, jadi anggota kelab2 islamik kaa.. kalau persatuan2 islamik ni, depa rajin matchmake org. Ni nasihat iols la..

Kalau andy tanak yg islamik, pi la clubbing. Berlambak minah2 kelab kat sana.. dpt mcm haneesyahani pun boleh.. ni pendapat iols la.
Quote sarah82 18-6-2020 11:32 AM
Tinot7 replied at 18-6-2020 11:30 AM
Nak cari dlm porem, mmg takkan dpt la.. andy patut pi tmpt2 yg org2 muda lepak.. kat porem ni sume ...

Hahaha.. Habis la andyyy.. Dengar tuuu..
Quote Tinot7 18-6-2020 11:35 AM
sarah82 replied at 18-6-2020 11:32 AM
Hahaha.. Habis la andyyy.. Dengar tuuu..

Tak lama nnt, kita dgr la andy kawen.. bila nak kawen tu, ajak2 la kitorang ke jemputan kawen nanti.. andy jgn lupa tau! Iols nak tuntut nasik minyak ni..

Lihat semua komen(72)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.119849 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top