CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Didenda RM2,000 Angkara 'Kentutkan' Polis

17-6-2020 06:57 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2337| Komen: 14

Description: Seorang lelaki didenda 500 euro (kira-kira RM2,412) hanya kerana terkentut dengan kuat ketika ditahan untuk pemeriksaan.
Seorang lelaki didenda 500 euro (RM2,412) hanya kerana terkentut dengan kuat ketika ditahan untuk pemeriksaan.

Menurut laporan AFP yang dipetik Harian Metro, lelaki terbabit mengadu kepada portal berita, O24 bahawa dia diperlakukan tidak adil hanya kerana kesalahan yang tidak dapat dikawalnya itu.



Gambar hiasan

Bagaimanapun, polis Austria menerusi Twitter mempertahankan tindakan mereka dengan menegaskan bahawa lelaki berkenaan sengaja kentut dengan kuat ketika mengangkat sedikit punggungnya dari bangku dengan merenung ke arah polis.

Malah, mereka mendakwa dia menyukarkan kerja polis apabila enggan memberi kerjasama ketika pemeriksaan.

Lelaki terbabit juga disarankan mengikut prosedur undang-undang jika mahu mencabar undang-undang berkenaan. - CARI
10

Bagus
8

Marah
5

Terkejut
1

Sedih
5

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (30 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 17-6-2020 07:10 PM
Kentut bau durian ke
Quote Kurex 17-6-2020 07:11 PM
Atau bau petai
Quote 234126 17-6-2020 09:08 PM
Balas je balik cari bilik tahanan yg paling kecik pastu ajak gang polis lain kentut blah dan tutup pintu.

Bilik tahanan kan takda tingkap. Biar dia rasakan kuasa ‘kentut tak sengaja’ dia tu kuikuikui
Quote epuepy 17-6-2020 11:23 PM
Rasa nye berita ni lagi Best baca dri berita almy nadia mood swing sbb durian dlm keta. Chooi sgt.

Quote epuepy 17-6-2020 11:24 PM
Ni mesti pakej bau x hingat sekali. Pencemaran bunyi and bau. Tu yg polis saman tuh

Quote Xim 17-6-2020 11:39 PM
Siot la....mngekek bace tajuk...kejadahnye kentut kat polis.....tringt satu kes pnjenayah mase kena gari dia ciritkan dua org polis.....hareyyyy.....
Quote bedahmenjuyah 17-6-2020 11:46 PM

Bau bacang kot
Quote ikanmasin 18-6-2020 12:54 AM
keranamu kentut..alahaiii
Quote Tinot7 18-6-2020 08:36 AM
Eewww... busuknya pangai
Quote OmJualGas 18-6-2020 08:41 AM
May the force be with you...
Quote husna_amal 18-6-2020 09:46 AM
Haha dengan kentut pun polis ni nak berkira.
Quote Sham143 18-6-2020 10:34 AM
Edited by Sham143 at 18-6-2020 05:54 PM

Hi..hi.. Kentut dah la kuat.. Siap angkat punggung lagi.. Dah kentut merenung tajam pulak tu kat polis.. Mana polis tu tk angin..
Quote nefnefnef 18-6-2020 02:27 PM
{:thief harus polis tekup hidung tak hingat ni. Sengaja khennnn
Quote Hannah.Montana 18-6-2020 02:35 PM
durian buah tahi

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:40 AM GMT+8 , Processed in 0.086977 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top