Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Datin Almy Nadia 'Naik Hantu' Bau Durian Musang King Dalam Kereta

17-6-2020 01:13 PM|Oleh: Saiful| Komen: 64

Datin Almy Nadia naik hantu gara-gara kereta yang dinaiki diletakkan durian musang king.

Disebabkan itu, isteri kepada Datuk Fizz Fairuz ini jadi pening kepala sampai tak larat nak bangun!


"Pantang mak, nenek moyang dalam kereta ada durian siap pasang pendingin hawa. Letaklah petua apa pun memang takkan jalan. Jadi, kesudahannya perang dunia la jawapnya.

"Saya makan durian, tempoyak, tapi tak boleh ada durian dalam kereta. Itu boleh cari penyakit ya. 'Mood' ke laut dalam tengah.

"Disebabkan bau durian dalam kereta, perjalan yang tak sampai sejam 30 minit boleh buat perang dunia tau. Disebabkan bau durian juga dalam kereta saya langsung tak boleh bangun," katanya menerusi IG Story.

Foto: IG
Difahamkan ia berlaku ketika Almy dalam perjalanan dari Raub ke Kuala Lumpur. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
2
0
0
Komen: 64
Komen

Previous : "Hidup Menunjuk, Hutang Tak Nak Bayar"- Ruhainies

Next       : Siapa Kata Eizlan Yusof Dah Tak Boleh Berlakon, Mengarah?

Komen Terbaru

Quote Gumball 25-6-2020 09:26 PM
Naik hantu..???!!!
Dah boleh bayang kebingitan dia ngamok naik hantu tuh..

Lain-lain Komen

Quote elzy 17-6-2020 01:16 PM
Datin Almy naik hantu, aku naik meluat
Quote Kurex 17-6-2020 01:30 PM
Sebab naik hantu pun kena bukak benang ke???? Dah la petik dari ig..

Memang makin sangkak la industry hiburan Malaysia ni..

Dah la sangkak, takde gred sangat, berita sampah, berita tak mengembang minda, gosip kalau tak pasal jantan, pasal reaksi artis, nak pulak petik dari ig, lepas tu petik komen peminat, semalam cerita pasal si model hitam kerak maafkan orang sampai ke sudah, tadi berita azhar leman tepuk dahi, lepas tu anzalna, hari tu petik ig story penyanyi suara makin jantan siti nurhaliza kena skodeng, takde berita atau cerita lain ke yg datangkan hasil ke, ehhhhhhhh perlu ke berita bodoh sangkak cibai lahnat kimak petikan ig twitter ni semua????!!!!!!!
Quote sukacactus 17-6-2020 01:32 PM
Ntah apa2  la gossip wartawan cari ni
Ini ke kelas yg tersendiri yg diperkatakan ramai tu...huh!
Quote Boomibulat 17-6-2020 01:37 PM
Naik hantu ke naik kereta sebenarnya ni..
Quote zuriey 17-6-2020 01:41 PM
Mkn durian tp tak boleh bau durian??
Dia ni baca forum ke
Aku tgk rmh dia dah semenggah sikit
Myb akibat kutukan forumer sini
Badan tu kasi kurus la datin tak lalu pula nak tgk
Quote kiah_mai_pulak 17-6-2020 01:42 PM
ehh japp,, dh tu kita nk kena mggelabah tetkssss ke tak dgn berita smpah mcm ni?
Quote Nenasketum 17-6-2020 01:49 PM
Keta diorang velfire kan? Laki ko la bangang. Invest la beli Cooler box coleman ke haper. Kalau sengkek (), beli jer tempat letak ice tu ha. Dah bongok, bangang pulak. Perlu ke sebut Musang King? Kalau Blackthorn tu adalah sikit standard. (Tetiba hangin plak dengan dia ni)
Quote mewo 17-6-2020 01:53 PM
So??


+ itu durian bukan jiran yg letak kan?


Quote Madel 17-6-2020 02:05 PM
Nak komen sat agi nampak mcm berkeladak itam hati aku ni
Tapi ya allah, acik ooooii..tolong la tenguk diri anda kat cermin
2020 masih panjang, usaha dan gigih kan diri utk berubah yach.
Quote Buritan 17-6-2020 02:17 PM
Kurex replied at 17-6-2020 01:30 PM
Sebab naik hantu pun kena bukak benang ke???? Dah la petik dari ig..

Memang makin sangkak la ind ...

Berita letak durian pun ratus ribu like.. tak fhm.aku.. aku yg letak gambo tadak sape like.. emm
Quote dewi_rina 17-6-2020 02:29 PM
Motif tau iols hari2 nak kena meratib nama tin almy hari2
Rasa bulan ni je dah berapa kali iols meratib nama dia
Quote rosevelvet 17-6-2020 02:34 PM
Nenasketum replied at 17-6-2020 01:49 PM
Keta diorang velfire kan? Laki ko la bangang. Invest la beli Cooler box coleman ke haper. Kalau seng ...

Haruslah. Buat review mkn2 pun sheol mention mkn nasi beras basmathi. Ada org kecam ke sbb review tempoyak tp mkn ngn beras biasa
Quote Fettybombom 17-6-2020 02:37 PM
Aku pon boleh pening bau durian dlm kete.. Jauh lak tu...
Quote namieamuro 17-6-2020 02:40 PM
Madel replied at 17-6-2020 02:05 PM
Nak komen sat agi nampak mcm berkeladak itam hati aku ni
Tapi ya allah, acik ooooii..tolong la ...

chuols kne pi menghadap prof muhayayayayah ni bg buang keladak tu sume


baru ritu uols tgk chite dunia baru the movie..gojes tin my dlm tu..syg nye lps branak pinak tin my jauh tersasar..
Quote RatuDunia94 17-6-2020 02:41 PM
Classynya berita ni...
Quote namieamuro 17-6-2020 02:43 PM
sok ape pulak topik psl tin my bakal dipersembahkan pd rakyat porom

mujor ler slow dh tred ruheinis
Quote Cyempaka 17-6-2020 02:47 PM
apa dah jadi dgn retis2 tanahair ni? tu hari nourul depp naik hantu. ni almy pulak naik hantu
kesian hantu
Quote BicaraHatiku 17-6-2020 02:51 PM
Cyempaka replied at 17-6-2020 02:47 PM
apa dah jadi dgn retis2 tanahair ni? tu hari nourul depp naik hantu. ni almy pulak naik hantu
kesia ...

Bill TNB melambong kot...
Quote terpaling 17-6-2020 02:55 PM
ok datin weols semua dah take note psal berita penting berkenaan datin ni..

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top