CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Azhar Sulaiman Tepuk Dahi Tengok Rambut Anak Warna Jingga

17-6-2020 12:09 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 34262| Komen: 205|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sesiapa yang mempunyai anak remaja mesti faham dengan apa yang dilalui oleh Azhar Sulaiman.
Foto: IG

Sesiapa yang mempunyai anak remaja mesti faham dengan apa yang dilalui oleh Azhar Sulaiman.

Anaknya, Kasih Iris Leona kini berusia 18 tahun dan semakin menjadi perhatian ramai.



Baru-baru ini Leona tampil dengan imej baru dengan mewarnakan rambutnya dengan warna jingga.

Di Intagram, pelakon ini memberikan respon dengan memuat naik gambar tepuk dahi.

???Ya Allah jingga laa pulak rambutnyaaa. Ingat I was the only one yang giler today rupanya???,??? tulisnya di kapsyen.


Netizen terhibur dengan reaksi Azhar dan ada yang berkongsi perkara tersebut memang normal di kalangan remaja yang baru nak meningkat naik.

Dalam masa yang sama ada juga yang mendoakan agar anak Azhar akan berhijab suatu hari nanti. -CARI
2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote budakshinchan 17-6-2020 12:12 PM
aksi terkejut sambil tepuk dahi pon nk di rakam semata nk posting kat social media
Quote buangmasa 17-6-2020 12:14 PM
anak dia kuat main tik tok.. posting nak kaler rambut je dah brp upload
Quote Boomibulat 17-6-2020 12:15 PM
Mentang2 anak lawa asik nak tayang je..semoga dpt jadi menantu abah AS..
Quote BicaraHatiku 17-6-2020 12:17 PM
Edited by BicaraHatiku at 17-6-2020 12:22 PM
budakshinchan replied at 17-6-2020 12:12 PM
aksi terkejut sambil tepuk dahi pon nk di rakam semata nk posting kat social media

Alah...demi content sume ni...era semua kena tunjuk membebel kan? Takut followers merudum. Nmpk tak kelas dah
Quote terpaling 17-6-2020 12:20 PM
aku rasa azhar sleman ni cam lapar perhatian netizen lak sejak akhir2 ni..
Quote umbut 17-6-2020 12:22 PM
Biarlah.. bbnu kan.. aku dulu muda2 mcm2 warna kaler rambut.. konon cantik ikut trend
Quote terpaling 17-6-2020 12:22 PM
tp anak dia ni mmg lawa la..
Quote auza_chiyoko 17-6-2020 12:22 PM
aku je ke yg rse anak puan dia ni xlawa mana pun...mak dia pun besa2 je..sbb orka trs dipuja dipndang cantek...yg laki tu okeyyy skit

AS xpyh nk bt2 trkejut sgt dgn kaler rmbut anak ko tu...bfore tu pun kaler mcm tealive gak...
Quote Kurex 17-6-2020 12:43 PM
Hensem anak jantan dia...
Quote misz_sanggul 17-6-2020 12:49 PM
die kaya kan bole x pgi scaling n putihkan gigi..
ketara sgt pdhl still hensem tganggu tgk
Quote Beribear 17-6-2020 12:49 PM
Haah iolss tengok pon cantik biasa2 je bukan cantik yg woWwwtu. Tp okaylah kaler rambut tu sesuai dgn dia. Mcm warna rambut Kim Possible kartun tu. Kalau rambut iolss tak rosak, iolss pon teringin nak kaler2 rambut ni.. Githcheww
Quote Missfadh 17-6-2020 12:51 PM
Anak mami yg sulung je tak berapa nak lawa. Kecik sgt Kalau tgk kat depan2. Yg kembar tu elok. Bagi I okay ke rambut Oren tu.
Quote harkktuih 17-6-2020 12:51 PM
Ini pun jd bahan berita
Quote ekselen 17-6-2020 12:51 PM
auza_chiyoko replied at 17-6-2020 12:22 PM
aku je ke yg rse anak puan dia ni xlawa mana pun...mak dia pun besa2 je..sbb orka trs dipuja dipndan ...

Aah...i pun rasa mcm tu..ikut muka mak.. Bese2 je pun...cuma anak retis harusla pemenat2 ckp lawa lawa lawa... Bdk farhatul yg sibuk belajar ngaji tu lg lawa dr beliau ni..oopss!!!
Quote Lailerthee 17-6-2020 12:56 PM
Advantage anak2 dia ni kaya and lawa laa sikit. Klu x knfm xdpt perhatian netizen pon
Quote cmf_premierleag 17-6-2020 01:00 PM
mami zahar pun hensem merembes ms muda ya
esp dlm v/klip janji tinggal janji KRU
Mami frust dgn aleeza kassim
tp bila dh kertu2 ni iols rasa norman KRU is super hensem and tetap cool mcm dulu
Quote dua_chzy 17-6-2020 01:01 PM
Aiol dah lama teringin nak dye rambut kaler meriah macam Leonna ini.

Tapi sebab aiol bekerja dalam sektor pendidikan, ku pendam sajork la hasrat hati iniew.
Quote cmf_premierleag 17-6-2020 01:02 PM
tgk mami dan isteri ni stok2 parents urban ya
selamba je bagi leona dan kakak dia pakai hot pants ke hulu ke hilir
si kakak tu ada skali tu tgh buat doodles conteng kat dinding bilik dia...masuk ig story hanya pakai spender jah.terus nmpk alur bontot sheols
Quote dudaberhias 17-6-2020 01:06 PM
tapi anak mami lawa dan hellokkk...
jingga2 tu pun masih cantik la...
cuma lagi lawa rambut asal

Lihat semua komen(205)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:25 AM GMT+8 , Processed in 0.183017 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top