CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Staf KLIA 'Kurang Ajaq' Tengking Noorul Depp Dikenakan Tindakan Disiplin

17-6-2020 10:54 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 17749| Komen: 91

Description: Susulan sikap 'kurang ajar' staf di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) baru-baru ini, Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) memuat naik satu kenyataan memohon maaf kepada Noorul Depp ...
Susulan sikap 'kurang ajar' staf di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) baru-baru ini, Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) memuat naik satu kenyataan memohon maaf kepada Noorul Depp dan keluarganya.



Kredit foto: IG Nourul

Dalam kenyataannya, MAHB mengesahkan kejadian itu selepas menjalankan siasatan dan pihaknya memutuskan untuk mengenakan tindakan disiplin terhadap anggota keselamatan terbabit.

Sebelum ini, Nourul meluahkan rasa rasa terkilan terhadap anggota keselamatan di KLIA yang bersikap biadab dan meninggi suara terhadapnya.

Sementara itu, Nourul dalam kemas kininya semalam, menegaskan tiada niat membuka aib anggota terbabit.



Katanya, video berkenaan dibuat dalam keadaan beremosi dan tertekan.

"Kalau saya nak tunjuk dan buka aib orang lain, saya akan sebut namanya, tapi saya tidak sebut dan biar orang atasan menguruskannya.



"Saya rakam video dengan niat menegur. Sebagai seorang penyanyi, saya juga dalam bidang perkhidmatan jadi saya faham mereka mungkin tak ada masa berehat dan emosi pun terganggu," katanya yang meminta warganet 'menghadam' mesej cuba disampaikannya sebelum meninggalkan komen secara melulu. - CARI
6

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mleeen82 17-6-2020 10:57 AM
Quote TerataiMelur02 17-6-2020 11:00 AM
Ye.. Semua orang tau awak penyanyi
Quote manehnya 17-6-2020 11:05 AM
Oke..... Papejebler
Quote aderaderker 17-6-2020 11:18 AM
Lagi la naik kepala retis2 nanti,  complain kat socmed instead of guna saluran yg betul.

Memang la yg menengking tu tak bagus,  tapi awak yg complain kat socmed tu bagus sangat ke..
Quote CikDaNdeLi0n 17-6-2020 11:22 AM
Ohh penyanyi dlm bidang perkhidmatan yer??
Quote Lailerthee 17-6-2020 11:29 AM
Untung laa jd penyanyi post kt sosial media terus dpt layanan vvip
Quote ellejo 17-6-2020 11:32 AM
staff tu taknak viralkan diri dia ker
Quote terpaling 17-6-2020 11:35 AM
sebab retis yg kecoh2??
Quote nazzse 17-6-2020 11:37 AM
so sbb retis sendu viralkan MAHB kena minta maaf? Marhaen biasa komplen idoknyer diambil perhatian
Quote KIM.K 17-6-2020 11:40 AM
Lama jugakan mertua nurul duk msia
Quote husna_amal 17-6-2020 11:40 AM
Bagus dikenakan tindakan kat pegawai tu.
Quote foxneo 17-6-2020 12:07 PM
KIM.K replied at 17-6-2020 11:40 AM
Lama jugakan mertua nurul duk msia

hari tu tengok ig nurul dia kata in law dia stranded sebab covid19. tak boleh fly keluar
Quote rosli_nurizzati 17-6-2020 12:18 PM
lagi meluat aku dgn hang.. ntah2 kena tengking sbb buat diva.. one side story ja..
Quote ekselen 17-6-2020 12:26 PM
Mungkin tgh2 pandemik byk sgt sop nk kena ajar kt org...org pun jadik stress...sbb pengalaman i selama kat klia mmg xpernah ada kes mcm ni. Mostly staff kat ground mmg sgt membantu bila dah dlm situasi tertentu...i mmg tabik staff klia kt ground sbb diorg xpernah herdik2 ke or tinggi2 sore kt passenger lg...maybe nasib ko xbaik nuruldepp oii...aku fhm je org dlm bidang services ni...maybe pegawai tu pun silap jgk, harap2 dia pun amik ikhtibar la walo dlm keadaan apa sekalipun bwk2 byk bersabar...moga semuanya ok
Quote BicaraHatiku 17-6-2020 12:34 PM
nazzse replied at 17-6-2020 11:37 AM
so sbb retis sendu viralkan MAHB kena minta maaf? Marhaen biasa komplen idoknyer diambil perhatian

Kannn.. iols dah lama komplen pasal vendors Satellite Building yg menyemak kat tengah2 org berjalan dengan kiosk jual baju berbagai ...dah mcm terminal Bas Melaka tetap ada
Quote Qistinazaini91 17-6-2020 12:38 PM
TerataiMelur02 replied at 17-6-2020 11:00 AM
Ye.. Semua orang tau awak penyanyi

Tak perlu nak negatif sangat, dia cuma nak bgtau dia pun dalam bidang perkhidmatan je sebagai penghibur. Bukan nak berlagak aku artis gitu.
Quote Qistinazaini91 17-6-2020 12:39 PM
aderaderker replied at 17-6-2020 11:18 AM
Lagi la naik kepala retis2 nanti,  complain kat socmed instead of guna saluran yg betul.

Memang  ...

Rasanya dia dah buat aduan dekat saluran yg betul tu yg pohak klia dah ambik tindakan. Betul x? Dalam video dia pun x tulis nama.
Quote dudaberhias 17-6-2020 12:42 PM
menyampah semua benda nak share dekat sosial media...
kena dekat diri sendiri nanti baru tau... tunggu cash jah cikki2 begini
Quote OsHiN_hOnEy 17-6-2020 12:56 PM
tengok cara defensive dia kat soc med
kita can imagine how rude she herself was

konon dia lar paling baik
takmo aibkan org
hang tu yg weng takda akai
mcm pompuan kurang siuman
konon tok laki omputih
hang ghasa hang kasta tinggi

puihh mmg retis tersangkak
eiii

Lihat semua komen(91)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:03 AM GMT+8 , Processed in 0.067053 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top