CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Masih Buli Siber Dan Lempar Fitnah? Ini Amaran Keras Dari Azharina!

17-6-2020 10:35 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9721| Komen: 72

Description: Rupa-rupanya, masih ada yang melemparkan tohmahan terhadap penyanyi Azharina walaupun sudah menjelaskan isu 'tutup gedung beli-belah'.
Rupa-rupanya, masih ada yang melemparkan tohmahan terhadap penyanyi Azharina walaupun sudah menjelaskan isu 'tutup gedung beli-belah'.

Menerusi Facebook, Azharina memberi amaran kepada seorang warga maya bernama John Henry supaya menghentikan buli siber dan fitnah terhadapnya sekeluarga.



Kredit foto: FB Azharina

"Nina akan buat laporan Polis dan tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang pada kamu dan sesiapa yang menghina serta memaki hamun saya dan keluarga di media sosial," tulisnya.





Sebelum ini, Azharina berkongsi kenangannya memakai beg sekolah berjenama Prada yang dibeli di 'bundle' dan bapanya pernah mengarahkan sebuat pusat beli belah menutup operasi bagi memberi laluan dia dan adiknya untuk berbelanja selama satu sejam.

Ekoran menjadi buah mulut warga maya, Azharina kemudian tampil menjelaskan bahawa dia langsung tiada niat untuk bermegah.

"Saya faham kehidupan sebagai anak seni ramai yang tidak suka walaupun tidak mengenali siapa saya. Saya salahkan diri sendiri, tapi biar saya betulkan perkara sebenar.


Kredit foto: IG Azharina

"Jika boleh dihuraikan, konteks kata dalam artikel diterbitkan tidak lengkap. Disebabkan itu ia disalah erti segelintir pihak. Saya tidak pernah kata saya bermegah. Apabila wartawan bertanya pada saya apakah memori waktu kecil yang saya ingat bersama adik, jadi saya pun bercerita.

"Ketika itu saya melawat adik di Miri. Ayah membawa kami ke sebuah pusat beli-belah dan masuk dalam Parkson. Ayah memberikan masa 45 minit hingga sejam untuk kami berbelanja," katanya kepada Harian Metro. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaling 17-6-2020 10:38 AM
sentap ka nokk??
Quote helicornia 17-6-2020 10:41 AM
lorr dia bukak cerita pastu nak salahkan netizen. klu ko tak citer org pun tak tau. btw pasaraya parkson je pun...hihi
Quote kakyungpilah85 17-6-2020 10:43 AM
Dia ni tua sebelum waktunya... Padahal sebaya kakyung je ni.. Tapi gaya, pakaian macam acik2 dah.. Masa muda dulu pon gaya macam acik umur 40an je..
Quote epal21 17-6-2020 10:43 AM
Parkson ke yg ditutup tu? Propa betul.
Quote terpaling 17-6-2020 10:46 AM
kakyungpilah85 replied at 17-6-2020 02:43 AM
Dia ni tua sebelum waktunya... Padahal sebaya kakyung je ni.. Tapi gaya, pakaian macam acik2 dah.. M ...

dia mmg nampak cam acik2..
Quote terpaling 17-6-2020 10:48 AM
helicornia replied at 17-6-2020 02:41 AM
lorr dia bukak cerita pastu nak salahkan netizen. klu ko tak citer org pun tak tau. btw pasaraya par ...

ceh parkson ja ka?? ingat high end butik.. proparina lah ko ni azharina !!
Quote kiyudi 17-6-2020 11:02 AM
over sgt la smpai nk ttp mall utk ko sorg soping...

mcm anak sultan plak....
Quote JohnnyLever 17-6-2020 11:08 AM
artis sangkak jadi juara di tangan juri tetapi bukan di hati peminat

Quote kaseh80 17-6-2020 11:10 AM
Dah nmpk kepams
Quote red_velvet 17-6-2020 11:11 AM
kakyungpilah85 replied at 17-6-2020 10:43 AM
Dia ni tua sebelum waktunya... Padahal sebaya kakyung je ni.. Tapi gaya, pakaian macam acik2 dah.. M ...

Badan dia bam2 kot lepas tu dress up ntah apa2 , penuh kaler2 striking.. dengan turban macam doh donut teroverproof,.. bukan semua sajak pakai turban tu...
Quote aderaderker 17-6-2020 11:21 AM
#teamjohnhenry

Quote ellejo 17-6-2020 11:23 AM
aku baca biasa je. sentapkah?
Quote Lailerthee 17-6-2020 11:28 AM
Kemaen sentap lgi acik
Quote Buritan 17-6-2020 11:30 AM
kiyudi replied at 17-6-2020 11:02 AM
over sgt la smpai nk ttp mall utk ko sorg soping...

mcm anak sultan plak....

Silver dating tutup satu hotel pun tak bising.. ko ckp mmg mendapatla
Quote pearl.silver 17-6-2020 11:34 AM
Ayat harini ayah bawa dia and adik gi parkson dah benarkn shopping selama sejam
Kedengaran lebih realistik dari sebelum ini
Ayah dia arahkn mall tutup utk bg dia shopping sejam.

Camne ahopping mall tu tutup? Pengunjung yg dah ada kne halau keluar dulu ke sblum tutup tu..
Quote husna_amal 17-6-2020 11:39 AM
Kena perli pun dia ni dah koyak. Buat tak tahu kan senang.
Quote Cyempaka 17-6-2020 11:48 AM
anak orang kaya... tutup mall... prada.. blablabla namun gaya yg dihasilkan cuma sebaris makcik jual pisang goreng
sedeh
lainkali upah la orang lain bukak cerita tu... xde la nampak sedeh dan terlalu mencoba sangat
Quote hyie 17-6-2020 11:53 AM
dah bapak dia kaya, so boleh je nak tutup mall ke airport ke apa asalkan mampu bayar...netizen sentap lelebih kenapa? dia mintak duit nenek ngko ke nyeh?
Quote ekselen 17-6-2020 11:56 AM
helicornia replied at 17-6-2020 10:41 AM
lorr dia bukak cerita pastu nak salahkan netizen. klu ko tak citer org pun tak tau. btw pasaraya par ...

Kan..bkn dia citer tu mmg bermegah ke? Kalo aku citer benda lain kot...punya byk memori tu jgk dia nk up hmmm...saja lapar perhatian kot. Kalo x up citer cenggitu lg sendu agaknya. Pastu viral gi salahkan netizen, salahkan wartawan...senangnya hidup cenggini...

Lihat semua komen(72)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:43 AM GMT+8 , Processed in 0.071659 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top