CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Isu Rumah Tangga Masih Jadi Tanda Tanya, Kini LCB Dikatakan Muflis Pula?

16-6-2020 01:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12452| Komen: 37

Description: Belum reda isu rumah tangga yang masih menjadi tanda tanya peminat, muncul pula khabar angin kononnya pelakon Laudya Cynthia Bella kini muflis.
Belum reda isu rumah tangga yang masih menjadi tanda tanya peminat, muncul pula khabar angin kononnya pelakon Laudya Cynthia Bella kini muflis.



Khabar angin itu muncul selepas Laudya dikatakan dalam proses menjual kediamannya dengan Engku Emran di Jakarta Selatan yang menguatkan lagi spekulasi tersebut.

Malah, menurut laporan TribunNews seperti dipetik mStar, jiran tetangga ada melihat beberapa individu dipercayai calon pembeli datang meninjau kediaman itu yang dijual pada harga kira-kira RM3.6 juta.


Foto: IG LCB

"Kelmarin, saya dengar anak Presiden Indonesia, Pak Joko Widodo, tapi tak jadi kerana halamannya kecil," kata Titi Hayati menerusi YouTube Indosiar.


Sementara itu, seorang lelaki yang diarahkan mengubah suai kediaman berkenaan enggan mengulas lanjut apabila disoal mengenai kesahihan perkara itu. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote 234126 16-6-2020 01:04 PM
dia nak beli rumah lagi besar agaknya kot. Lawa la dia ni. Anak erra pun mcm suka je dgn dia kan? mesti keibuan sangat.
Quote Orix 16-6-2020 01:15 PM
Aik mcm pelik je kalau dia muflis. Tgok LCB ni punya lifestyle idok le lavish mn pun. Dia pn byak bisnes kan. Bisnes tudung, kek
Quote Tinot7 16-6-2020 01:20 PM
Lepas mekap, cun.. tanpa mekap, biashe2 je..

Kalau muflis, bkn ke depa boleh cek kat sana?
Quote cicicumel 16-6-2020 01:21 PM
jual je pon. byk lg aset dia. mustahil je muflis. produk dia pon byk. mgkin nk jual sbb rumah tu x guna. btw pic profile EE kt Ig dah tukar ek? sblm ni pic bini dia n anak dia x silap. so....
Quote LadyCarefree 16-6-2020 01:28 PM
Xkan la jual rumah je muflis. Lol
Quote missyL 16-6-2020 01:30 PM
Hahaha. Jual rmh nk beli aset baru la kot. Rmh baru.
Tetangga pn. Xde keje ke.
Iols pon xde keje jgk nk komen ni lol
Quote VespaSilbe 16-6-2020 01:30 PM
Rupa tak mekap cam anak kawan iols jek
Okla lawa
Quote buragazz 16-6-2020 01:34 PM
Aku pun pelik sejak bila jual rumah muflis.. bukan ke klu dah muflis aset terus kene rampas.. sorry klu salah..
Quote Abot 16-6-2020 01:50 PM
Muka die lembut la.. i loike..muke iols jenis garang.. {:cryrun
Quote NekNgah 16-6-2020 02:16 PM
Tak follow dua laki bini ni.  Nak gak tahu apa ceritanya..
Quote Anne.W 16-6-2020 02:20 PM
I suka dia ni.. Jenis mak tiri baik. Drama pon xde.. Humble je.. Xmerempan kt soc med.. Xcanang masalah even pokok dh goyang2.. syg lom ada ank sendiri.. Ape pun isu hrp2 blh settle cara baik.. She deserves so much in life
Quote rospinki 16-6-2020 03:05 PM
muka laki dia tu apsal pesen mulut mencuih jek manjang..nmpk seksi ke?
rugi jah kawen ngan laki tu..LCB ni bisa cari yg lebih ganteng dan have have
Quote KBW2 16-6-2020 03:09 PM
suami beak
Quote KBW2 16-6-2020 03:10 PM
Orix replied at 16-6-2020 01:15 PM
Aik mcm pelik je kalau dia muflis. Tgok LCB ni punya lifestyle idok le lavish mn pun. Dia pn byak bi ...

Bisnes kek celebs di indonesia rata-rata bungkussss
Quote Xim 16-6-2020 03:34 PM
X makeup tutup mule cemtu nmpk mcm emma atau amira othman pulek
Quote husna_amal 16-6-2020 03:43 PM
Masih lagi misteri dia cerai ke tak dengan Engku Imran tu?
Quote misuke 16-6-2020 04:31 PM
acah2 macam jong ki dgn hye kyo la.. tp yg tu lg ganas.. diruntuhkan terus rumah tu... lcb xnak ada kenangan dh kot dgn ee.... pity her
Quote miraclehopes 16-6-2020 04:46 PM
misuke replied at 16-6-2020 04:31 PM
acah2 macam jong ki dgn hye kyo la.. tp yg tu lg ganas.. diruntuhkan terus rumah tu... lcb xnak ada  ...

bukan ke rumah tu diorg tak pnh duduk pun
Quote Rara77 16-6-2020 06:27 PM
Very humble person. itu pasal org susah nk dpt berita dia sbb bukan jenis meroyan mencanang merempan mcm sesetengah artis mcm org gila

Lihat semua komen(37)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 03:03 PM GMT+8 , Processed in 0.096887 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top