CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nama Tercemar, Shah Hazvee Bersyukur Diberi Peluang Terima Tawaran Berlakon

12-6-2020 10:56 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4423| Komen: 16|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Alhamdulillah rezeki lakonan masih berjalan seperti biasa."
"Alhamdulillah rezeki lakonan masih berjalan seperti biasa."

Pelakon Shah Radhi Hazvee bersyukur diberi peluang dan masih menerima tawaran berlakon meski nama tercemar teruk ekoran kontroversi memikat isteri orang untuk melakukan persetubuhan, baru-baru ini.





Kredit foto: IG

"Saya dibenarkan untuk bekerja dan tiada sebarang halangan. Saya bersyukur masih menerima tawaran berlakon dan diberi peluang untuk mencari rezeki walaupun terpalit dengan isu panas," katanya kepada Harian Metro.

Akuinya, isu itu memberi impak negatif terhadap karier lakonannya.

"Tapi, saya harap industri tidak terus menghukum memandangkan kes ini masih dalam perbicaraan," katanya.



Kredit foto: IG

Katanya, ketika dipanggil untuk memberi siasatan, Shah terus menghubungi ibunya kerana mahu memaklumkan perkara itu dari mulutnya sendiri sebelum orang lain menyampaikannya.

"Alhamdulillah selepas diikat jamin saya terus berjumpa mak.  Dia berfikiran positif serta kenal saya luar dan dalam," ujarnya.




Kredit foto: IG

Semoga semua pihak terutama yang bekerjasama dengan Shah dalam industri lakonan tidak memandang serong selagi kes belum selesai. - CARI
1

Bagus
1

Marah
3

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote meow_tompok 12-6-2020 11:16 AM
kalau lakonan mu best, citer yg mu berlakon pun best... hoccay je nak tgk

kalau sendu mendu meleweh mcm drama melayu yg lain ... mmg tak tgk la. remy ishak & ayda jebat punye drama pun tak selera nak tgk walaupun pelakon fofuler



Quote Kurex 12-6-2020 11:28 AM
Edited by Kurex at 12-6-2020 11:40 AM

Ok... Dirimu dimaafkan.... Kata boylondonn dalam hati sebab dia tak suka membirah walaupun dia suka layan grindr, tinder, hornet
Quote electricopop 12-6-2020 01:03 PM
Who are youuu?? Nampak muda... adik adik sangat!
Quote slyfynx 12-6-2020 01:03 PM
Sblm and selepas kontroversi pun aku still x kenal ko dek.

- CARI
Quote mieymiey 12-6-2020 01:42 PM
Heols tak nafikan kan?
Quote LadyCarefree 12-6-2020 02:07 PM
Siapalah mangkok ni? Bila nak hapus retis2 yang takde bakat ni semua?
Quote Noraniza_Iblis 12-6-2020 03:47 PM
penat heshe buat kontrovesii gahh..
ujung2 masih di whoareyusss kannn acik porem..
hahaha
Quote RatuDunia94 12-6-2020 03:56 PM
Sape ckp x boleh dimaafkan.. berlambak retis2 perampas suami org akhirnya dimaafkan netizen.. siap disanjung
Quote Nenasketum 12-6-2020 04:04 PM
Gilerrr tak dapat tawaran berlakon. Taim ni la ko dapat attention sebab kes tengah hot. Kalau tak suam kuku jer
Quote Pixie902 12-6-2020 04:32 PM
Sepatutnya bertaubat...bukan hanya bersyukur dapat tawaran berlakon lagi.

Dah ditimpa musibah pun tak reti2 nak muhasabah diri.
Quote husna_amal 12-6-2020 05:00 PM
Harap2 bukan cerita rekaan lah masih terima tawaran lakonan tu.
Quote anilanil 12-6-2020 11:11 PM
Rengsa nengok misai ala hidup segan, mati takmau ko dekk..shave je la. Mcm kucin jantan miang pon ada.
Quote dudaberhias 12-6-2020 11:42 PM
Bukan onlyfans je lah yunk, lagi masyyk
Quote tomitomes 13-6-2020 01:52 AM
Noraniza_Iblis replied at 12-6-2020 03:47 PM
penat heshe buat kontrovesii gahh..
ujung2 masih di whoareyusss kannn acik porem..
hahaha

but seriously tak kenal....sian dia
Quote pencintaABC 13-6-2020 01:56 AM
Iols follow pon sebab kontroversi kena tangkap tu. takpe la dik kalau ada leak boleh jer femes. Mcm capik blkg siket.
Quote Tinot7 13-6-2020 11:06 AM
Sbb isu panas tu la depa kenai hang..

Lihat semua komen(16)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 07:01 AM GMT+8 , Processed in 1.189545 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top