CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tolong, Polis! Dia Buat Hal Lagi" - Lelaki Gila Kembali Buat Kacau Depan Rumah Tokti

11-6-2020 07:24 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 53557| Komen: 452

Description: Seramnya bila rumah penyanyi nombor satu negara, hari ini didatangi individu tidak dikenali dan membuat kecoh.


Seramnya bila rumah penyanyi nombor satu negara, hari ini didatangi individu tidak dikenali dan membuat kecoh.

Menerusi Insta Storynya, Datuk Seri Siti Nurhaliza memaklumkan bahawa ia bukan kali pertama individu itu membuat kecoh di rumahnya dan sudah dipenjarakan beberapa tahun lalu.



"Tolong! Macam mana nak buat? Ingat tak orang tak siuman yang pernah buat kacau di rumah saya dulu?

"Kini menjelma lagi menjerit-jerit depan rumah," tulisnya.


Kredit foto: IG Story Siti


Menurut laporan mStar Online, pada Oktober 2015, seorang duda dua anak yang juga penganggur dipenjarakan enam bulan selepas didakwa menunjukkan kemaluan di hadapan rumah Siti. - CARI
2

Bagus
5

Marah
4

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote emilyrose 11-6-2020 07:28 PM
tak kan lah itu pun tak tau apa nak buat..? report polis laa, bukan nya tag pdrm.. anak jantan ramai dlm rumah tu buat apa..?
Quote belilies 11-6-2020 07:31 PM
Iols tak paham kenapa penyanyi tersohorrr negara berpangkat datuk tak ambik inisiatif naik balai mintak consultation daripada pihak polis pasal org gila kacau sheols melalak depan umah???? Perlu ke sampai post kat ig? {:nose
Quote EvieWanKenobi 11-6-2020 07:33 PM
awat tak terus call polis??
Quote kaseh80 11-6-2020 07:37 PM
Telefon polis la lagi cepat

sempat pula tu up kat Ig
Quote Kurex 11-6-2020 07:41 PM
Punya ramai jantan dalam tu, takkan la tak ada yg boleh diharap
Quote emilyrose 11-6-2020 07:41 PM
Edited by emilyrose at 11-6-2020 07:43 PM
belilies replied at 11-6-2020 07:31 PM
Iols tak paham kenapa penyanyi tersohorrr negara berpangkat datuk tak ambik inisiatif naik balai min ...


bangang kan..? boleh pulak post kat igs tanya netz macam mana nak buat..
budak darjah 6 pun tau apa nak buat tau tokti..

so lepas ni kalau dak piyah kena kidnap, aku andaikan dia akan post kat igs dulu tanya view dari netz apa nak buat..
Quote belilies 11-6-2020 07:57 PM
emilyrose replied at 11-6-2020 07:41 PM
bangang kan..? boleh pulak post kat igs tanya netz macam mana nak buat..
budak darjah 6 pun tau ...

Itulah. Attention seeker betul. Pangkat datuk kan.... Apalah salah kol polis dtg umah mintak consult kalo malas nak naik balai tu.
Quote sharlenetexas 11-6-2020 07:59 PM
Takkan takde pokgad?
Quote aderaderker 11-6-2020 08:05 PM
Aku terkejut seorang Tokti boleh up ni kat socmed.

Kalau si kemut or kakaknya risteena yg buat lagu ni tu kira pemandangan biasa....
Quote krustykrab 11-6-2020 08:10 PM
emilyrose replied at 11-6-2020 07:28 PM
tak kan lah itu pun tak tau apa nak buat..? report polis laa, bukan nya tag pdrm.. anak jantan ramai ...

Anak jantan perabih duit ja lol
Quote kuzaime 11-6-2020 08:16 PM
Tok t tok k lebih dr mampu kot kalau nak upah pengawal utk jaga rumah n upah bodyguard utk ikut aje tok t kalau keluar kemana2. Keselamatan terjamin n jadi sumber rezeki jugak utk org yg dia upah. + nak upah tu pun selidik2 ler jugak takut pagar makan padi nanti
Quote Orix 11-6-2020 08:19 PM
Downgrade sungguh penyanyi tersohor negara up status mcm ni. Bbnu sungguh. Bukan laki dia ad bisnes bodyguard ke ? Awat bodyguard tak pi halau
Quote Fly_over 11-6-2020 08:25 PM
dgn igs tu maka polis pun dtg ke rumah beliau
Quote rosevelvet 11-6-2020 08:26 PM
aderaderker replied at 11-6-2020 08:05 PM
Aku terkejut seorang Tokti boleh up ni kat socmed.

Kalau si kemut or kakaknya risteena yg buat l ...

Tkejut gak bila sheol up kt ig tajuk gitu
Quote Lailerthee 11-6-2020 08:27 PM
Sempat post kat ig lg
Quote little_sis 11-6-2020 08:33 PM
aku rasa mesti umah dia ad guard semua dan dia pun dh amik tindakan sepatutnya report polis ke apa.. ni mesti la berdasarkan pengalaman dia yg lepas, kan org tu dah pernah kena penjara.. dan aku rasa yg dia up kat ig tu cuma nak berkongsi je dgn peminat..
Quote kikiharris 11-6-2020 08:34 PM
Akibat kalau phone berjahit kat tangan.social media yg dia sibukkan dulu..
Quote sukacactus 11-6-2020 08:37 PM
Tok ti oiii!!
Awat xbuat poll terus kat igs tu
Tya followers nak panggil polis ke tidak
Belah mana yg percent besar, tok ti ikut je
Tu pun nak kena ajar ke
Quote bungarose 11-6-2020 08:37 PM
Lain macam laks tokti lately

Lihat semua komen(452)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 10:07 AM GMT+8 , Processed in 0.073880 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top