CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kantoi Berduaan Dalam Semak, Dirogol Pula 'AJK Rukun Tetangga' Depan Kekasih

11-6-2020 04:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10745| Komen: 61

Description: Seorang gadis yang kantoi berdua-duaan dalam semak dengan kekasihnya kemudian diperkosa lelaki yang melihat perbuatan mereka.
Seorang gadis yang kantoi berdua-duaan dalam semak dengan kekasihnya kemudian diperkosa lelaki yang melihat perbuatan mereka.

Memetik TribunNews, suspek yang mengaku sebagai pengerusi Rukun Tetangga di kejiranan Singkawang, Kalimantan Barat, mengikat teman lelaki mangsa pada sebatang pokok sebelum merogol gadis itu di hadapan kekasihnya.



Gambar hiasan

Ketika disoal, suspek mengaku berada berhampiran halaman sebuah sekolah apabila menyedari mangsa dan kekasihnya sedang melakukan hubungan intim di dalam semak berdekatan.

Suspek kemudian menyergah selepas menyuluh lampu suluh ke arah mereka.

Dia juga merampas kunci motor milik kekasih mangsa dan memaksa mereka menyambung perbuatan tidak senonoh di hadapannya.

Suspek mengugut akan memanggil rakan-rakannya jika mereka enggan menurut.

Selepas puas melihat aksi panas mereka, suspek mengikat kekasih mangsa pada pokok sebelum memperkosa gadis itu.


Jurucakap polis, AKP Tri Prasetiyo di sidang media pada Isnin lalu, mengesahkan suspek merogol gadis bawah umur dan melakukan jenayah curi motosikal pada 28 April tahun lalu.

Katanya, selepas mengikat lelaki itu, suspek memaksa mangsa memuaskan nafsu berahinya sebanyak tiga kali di tempat kejadian.

Tidak cukup dengan itu, suspek membawa mangsa menaiki motor berkenaan ke sebuah kawasan bekas lombong di Kabupaten Mempawah sebelum melakukan hubungan intim tiga kali lagi.

Selepas puas, suspek membawa mangsa ke simpang tiga Kota Mempawah dan meninggalkannya di tepi jalan sebelum menuju ke bandar Pontianak.

Selepas setahun bersembunyi daripada polis, suspek akhirnya berjaya ditahan di daerah daerah Pasar Beringin, Singkawang Barat, Kalimantan Barat.

Suspek berdepan hukuman penjara maksimum 15 tahun kerana merogol gadis bawah umur dan penjara sembilan tahun kerana mencuri. - CARI
9

Bagus
6

Marah
5

Terkejut
2

Sedih
5

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Gintoki08

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote saviour_09 11-6-2020 04:16 PM
6 round ko tibai

punde punya manusia
Quote clarizsa 11-6-2020 04:17 PM
Tak taulah nk komen cmna
Tak takut covid ke
Quote Nahnukutu 11-6-2020 04:21 PM
saviour_09 replied at 11-6-2020 04:16 PM
6 round ko tibai

punde punya manusia

Ally cuma nak tau dia punya circulation method macam mana...
Quote Nahnukutu 11-6-2020 04:22 PM
OMG auto correct...

Aku nak tulis calculation
Quote tiesza169 11-6-2020 04:22 PM
clarizsa replied at 11-6-2020 04:17 PM
Tak taulah nk komen cmna
Tak takut covid ke

Tu kes tahun lepas... Dapat tangkap tahun ni... Setahun menunggu tu
Quote Xim 11-6-2020 04:24 PM
6x??dlm mase sejam ke??lemah sgt tu.....kena pegi berurut
Quote addved 11-6-2020 04:27 PM
Sick bastard
Quote manehnya 11-6-2020 04:31 PM
Woi gilaaaa
Quote ninjago 11-6-2020 04:32 PM
berita2 dr Tibunews selalu buat org heart attack. kisah dia bombastik semua.
Quote Nahnukutu 11-6-2020 04:38 PM
Xim replied at 11-6-2020 04:24 PM
6x??dlm mase sejam ke??lemah sgt tu.....kena pegi berurut

Lemah? Awak ni lelaki ka perempuan?
Quote saviour_09 11-6-2020 04:41 PM
Nahnukutu replied at 11-6-2020 04:22 PM
OMG auto correct...

Aku nak tulis calculation

5 minit per round kot

tu boleh hentam sampai 6 kali punde ni

syaiton betul
Quote Nahnukutu 11-6-2020 04:43 PM
saviour_09 replied at 11-6-2020 04:41 PM
5 minit per round kot

tu boleh hentam sampai 6 kali punde ni

Itu nak kira average

Maksud aku macam mana dia kira 6x tu.

6 kali crettt atau 6 kali celup.

Aku speku dia celup ja tapi tak game.
Quote Xim 11-6-2020 04:44 PM
Nahnukutu replied at 11-6-2020 04:38 PM
Lemah? Awak ni lelaki ka perempuan?

Kenapa nak tau??
Quote ellejo 11-6-2020 04:47 PM
kinky tau celop, pusing ronda kota, celop lagi tepi semak.
Quote Nenolen 11-6-2020 04:53 PM
Xim replied at 11-6-2020 04:24 PM
6x??dlm mase sejam ke??lemah sgt tu.....kena pegi berurut

Tak dak maknanyer...tu gerenti 2 minit ja dah goal...pastu rehat 30 mins...baru beraksi 2 min goal lagi...rehat blk 30 min pastu beraksi lagi tak sampai 1 min goal lagik...puiiii
Quote noor2 11-6-2020 05:06 PM
Dalam semak waktu malam. ..depa ni x fikir ke ada ular tedung ke....penjahat ke...kalau ular sekali kena patuk mati terus.....
Quote pasa 11-6-2020 05:12 PM
6 round dia balun

Quote Xim 11-6-2020 05:22 PM
Nenolen replied at 11-6-2020 04:53 PM
Tak dak maknanyer...tu gerenti 2 minit ja dah goal...pastu rehat 30 mins...baru beraksi 2 min goal ...

Hehe agaknye la tu.....
Quote dewi_rina 11-6-2020 05:30 PM
Setan sangat

Lihat semua komen(61)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 11:32 AM GMT+8 , Processed in 0.187934 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top