CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bukan Zara Zya, Azlee Khairi Bercinta Dengan Usahawan Kosmetik

11-6-2020 12:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 23172| Komen: 84|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini ramai yang menyangka Azlee Khairi ada hubungan istimewa dengan Zara Zya.
Sebelum ini ramai yang menyangka Azlee Khairi ada hubungan istimewa dengan Zara Zya.

Namun semuanya tidak benar bila aktor ini mengakui sedang menjalinkan hubungan dengan seorang ahli perniaan yang juga pengasas kosmetik dikenali sebagai Aniss,22.


Foto: IG
"Kami mula berkenalan sudah lama iaitu ketika awal-awal saya membuat kemunculan semula tahun lalu. Apabila makin hari makin ada keselesaan dalam berkawan. Cuma, saya memang takkan teruskan hubungan ke fasa yang lebih serius selagi tidak mendapat persetujuan daripada keluarga Aniss sendiri.

"Bercinta tu sebenarnya macam tak tahu bila muncul. Saya akan berjumpa dengan keluarga Aniss dulu dan mendapatkan persetujuan," katanya kepada Harian Metro.



Katanya hubungan tersebut mendapat raksi positif daripada keluarga Aniss.

"Buat masa sekarang apabila bersembang dalam telefon memang positif. Tapi nak kena bercakap bertentang mata juga. Orang kata 'man to man talking' itu lebih bagus," tambahnya.

Menurutnya lagi, Aniss tidak pernah memaksanya untuk bercerita tentang kehidupan yang lalu.



"Ye perkahwinan sudah biasa. Sebab itu saya terbuka dalam soal perhubungan. Cuma saya tak nak lebihkan peribadi dalam kerjaya yang saya baru ceburi balik ini.

"Aniss juga tahu perkara ini dari awal perkenalan lagi. Sebab itu dia tidak mahu paksa saya untuk bercerita mengenai kehidupan saya yang lalu. Apa yang saya cerita itu pun dari semasa ke semasa yang saya selesa untuk bercerita dengan dia.

"Apa pun, saya tetap akan fokus kerjaya sama juga macam mana matlamat saya masa mula masuk semula bidang lakonan." -CARI

1

Bagus
1

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaling 11-6-2020 12:50 PM
oo dah menduda la dia ni rupanya..
Quote Kurex 11-6-2020 12:59 PM
awak ni... jgn la bagitau lagi... malu saya
Quote Acikgomen 11-6-2020 01:02 PM
Kurex replied at 11-6-2020 12:59 PM
awak ni... jgn la bagitau lagi... malu saya

Mesti chuols cantekkk mcm keknis khennnnz
Quote innocent_me 11-6-2020 01:05 PM
anis mana nii..ada gambar tak?
Quote miemiecha 11-6-2020 01:10 PM
selamat berbahagia azlee keri, mohon katup butang baju, mek kenottttt
Quote ellejo 11-6-2020 01:12 PM
cuba korang masuk ig heshe. tengok kat following heols ada ig nama anissoficial. founder apa entah perempuan tu.
Quote Kurex 11-6-2020 01:19 PM
Acikgomen replied at 11-6-2020 01:02 PM
Mesti chuols cantekkk mcm keknis khennnnz

cantik macam marian rivera, seksi macam adriana lima, suara merdu macam siti nurhaliza....
Quote hanni_ruzz 11-6-2020 01:20 PM
22 tahun, mudanyaaa...
apalah sangat zara zya tu bak kata Azlee

semoga berbahagia lah ya
Quote Acikgomen 11-6-2020 01:24 PM
Kurex replied at 11-6-2020 01:19 PM
cantik macam marian rivera, seksi macam adriana lima, suara merdu macam siti nurhaliza....

Semua tu ada kat bamjat dah dekkk
Quote lattehazelnut 11-6-2020 01:50 PM
Mcm bangla je.. posing pun mcm indian from india..
Quote Mokki 11-6-2020 01:51 PM
Cerah msa depan ye
Quote ngek 11-6-2020 01:51 PM
harusslahh nak berjodohan dengan usahawan.
Quote ngek 11-6-2020 01:52 PM
lattehazelnut replied at 11-6-2020 01:50 PM
Mcm bangla je.. posing pun mcm indian from india..

khensss.
Quote bottombikini 11-6-2020 01:57 PM
lattehazelnut replied at 11-6-2020 01:50 PM
Mcm bangla je.. posing pun mcm indian from india..

hadoyaiii...

heols feeling hensem abis dah yg pic last tuh
kau ingat kau hail amir ke posing begitu?


Quote Asdira 11-6-2020 02:30 PM
hanni_ruzz replied at 11-6-2020 01:20 PM
22 tahun, mudanyaaa...
apalah sangat zara zya tu bak kata Azlee


Zara zya dah 32..
Baik ambik yg kurang 10 thn kan...
Quote wak_pijah 11-6-2020 02:30 PM
Mcm ajay devgan pulak bila tgk lama2 dia ni.
Quote Ritacomels 11-6-2020 03:09 PM
Umur dia 31?but y heols nmpk cam 38??
Quote NekNgah 11-6-2020 03:53 PM
Sorry, cannot lah with this guy. Nampak gatal.
Quote dewi_rina 11-6-2020 04:10 PM

azleekhairiofficial
Verified
Kalau sy pulisss tentu sy akan tangkap diri sy sendiri sbb dah buat jenayah berat mencuri hati dan membawa lari hari awak tanpa keizinan..

Motif sangat dah tua2 nak buat punchline geli2

Lihat semua komen(84)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:15 AM GMT+8 , Processed in 0.085954 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top