CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bila Makcik Bawang Sakit Hati, Pakai Macam Elizad Pun Dicercanya

10-6-2020 04:47 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9828| Komen: 30

Description: Nampaknya, Siti Elizad yang gemar mengikuti aktiviti permotoran mengundang rasa kurang senang seorang 'makcik bawang'.
Nampaknya, Siti Elizad yang gemar mengikuti aktiviti permotoran mengundang rasa kurang senang seorang 'makcik bawang'.



Difahamkan, dalam perkongsian foto bersama Shamsul Baharin Abdul Rahman dan kumpulan mereka ketika menyertai aktiviti permotoran pada hujung minggu, individu berkenaan meninggalkan komen jelik terhadap pelakon berusia 36 tahun itu.

"Eee, macam jantan," tulisnya yang kemudian memadam komen berkenaan selepas 'dihentam' peminat Elizad.


Kredit foto: mStar/IG Elizad

Berkata kepada mStar Online, Elizad tidak kisah dengan pandangan orang kerana baginya, dia selesa berpakaian sesuai dengan imej penunggang motosikal berkuasa tinggi.


"Tak kisahlah orang nak kata macam jantan pun, bawa motor takkan nak pakai skirt pula.

"Yang penting makcik tu sakit hati pula kita pakai macam itu. Makcik ada masalah ke dengan kita?

"Kalau gambar seksi bukan main lagi semua kecam, ini kita pakai baju tiada yang terdedah pun kena kecam!" katanya kepada mStar.



Pakai begitu pun menjadi isu ya? - CARI

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rogayahtop 10-6-2020 04:55 PM
berangan je nok  pompuan bawak superbile semua ni. kalau jatuh motor tepi jalan tu pun harap mat rempit tolong angkat. yg bawak motor kurang ajo tu semua bikers part timer yg weekend je menyemak highway karak.  oops jgn terasa pulak ye

geli tgk pompuan fake bawak superbike je kononnya  spesis pompuan bawak moto besar kat malaysia ni mcm lindaong ke erra ke same je fake. yg orinyer makcik2 merempit pg pasar malam naik kapchai. tak pun adik2 student pegi kelas bawak c70 moto atuk, tukar minyak hitam pun buat sendiri.

psstu yg akak tgk fulltime bikers ni moto kapchai pun ok je bawak gi surau jalan2 petang.
Quote prettyuglybabe 10-6-2020 04:59 PM
yang kau buat issue pasal komen orang tu apa pulak..
baca relax-relax sudah la..
bukannya dia cerca ke apa..
takat komen mcam jantan pun nak jadi story..
Quote Kurex 10-6-2020 05:23 PM
Dah la jadi dj ntah pape
Quote RatuDunia94 10-6-2020 05:52 PM
Alolooo komen makcik seciput gitu pon mstar siap buat artikel khas..
Quote 3480 10-6-2020 06:18 PM
Hihi.. mil aku dlu rempit kesana kesini dgn c70 n ex5 ja.. bedesup! laki dia bonceng kt blkg
Quote Tinot7 10-6-2020 06:31 PM
Biar la dia nak komen. Yg lain terkoyak tu nape? Komen acik2 bawang kg lagi pedas.

Bekas cikgu iols bonceng motor bekas stodeng yg kendian jadi somi dia.. takde pun kecoh.. tapi dia bkn retis la.. haha
Quote ariellin 10-6-2020 06:42 PM
Dia ni berlakun tak natural nampak fake je dia berlakun jd dj pun x best
Quote cha-cha 10-6-2020 07:21 PM
Toksik nya. Jeles le tew hidup dia sendu di angin lalu orang lain ada motor besar
Quote Lailerthee 10-6-2020 07:50 PM
Xkan dye nk naik moto pakai jubah pulaaa
Quote rospinki 10-6-2020 08:16 PM
baju kotak kotak tu macam baju aku la{:smile
Quote Nenasketum 10-6-2020 08:38 PM
Kalau acik tu cakap, ‘eeee kepala besor dari kepala’ baru di ok kot sebab kenyataan
Quote per706 10-6-2020 09:10 PM
Acik ni mesti yg jenis naik moto,kain batik terselak smpai lutut ye cik...dosheeee tau
Quote eyansss 10-6-2020 09:48 PM
rogayahtop replied at 10-6-2020 04:55 PM
berangan je nok  pompuan bawak superbile semua ni. kalau jatuh motor tepi jalan tu pun harap mat rem ...

lelaki kala tergolek ngan superbike pun harap mat rempit angkat jugak...  hehehe...  superbike memang sejenis makhluk yang berat...
Quote 234126 10-6-2020 10:12 PM
Cantik je iol tengok sesuai dgn aktiviti. Kang pakai kain mati terjerut pulak
Quote fadzyjemi 11-6-2020 12:28 AM
Ok jer si elizad ni if jumpa depan2.. Da nape makcik tu sakit hati dgn dia? Jeles tgk dia merambu bermotor ker?
Quote allshares 11-6-2020 12:28 AM
Habis, kene pakai baju kurung ke? Pakai ikut kesesuaian aktiviti, tak salah pun
Quote cahaya_almas 11-6-2020 12:33 AM
I ok je ngan dja..berlakon best..makin cantik lak tu....n dia kurus tinggi..pakai apa2 pn nmpk elok je....
Quote elzy 11-6-2020 08:00 AM
Makcik tu bosan duk rumah saja bergurau manja kot..
Quote husna_amal 11-6-2020 09:23 AM
patut elizad jangan layan komen macam tu.

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 11:23 AM GMT+8 , Processed in 0.076479 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top