CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Pengemis Zaman Moden? Tak Kisahlah, Janji Dapat Naik Mustang Wak Doyok!

8-6-2020 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12773| Komen: 52

Description: "Wak, berapa retweet dan like untuk saya naik kereta wak?"
"Wak, berapa retweet dan like untuk saya naik kereta wak?"

Seorang remaja tidak kisah dilabel sebagai 'pengemis zaman moden' asalkan dapat menaiki kereta mewah Mustang Shelby GT500 milik Wak Doyok.



Kredit foto: IG Wak

Ketika dihubungi mStar Online, Ahmad Syakir Mohd Ghani berkata, pada mulanya dia sekadar suka-suka saja membalas Insta Story Wak Doyok sebelum mengajukan soalan berkenaan kepadanya.




Selepas berkongsi perkara itu di Twitter, dia kini meraih lebih 30,000 ulang kicau. Nampaknya, tak lama lagi impiannya bakal direalisasikan Wak Doyok.

Awalnya, Syakir sendiri tidak menyangka Wak Doyok akan membalas Direct Message (DM) selepas melihat posting ikon fesyen itu mengenai sebuah kereta. Maklumlah, orang ramai peminat kan?



"Lepas dah capai 20,000 retweet, Wak Doyok kata kepada saya 'janji harus ditepati, tapi waktu belum set lagi'.

"Saya sebenarnya memang minat kereta Mustang. Saya juga follow Wak Doyok sebab fesyen," katanya.

Pun begitu, ada juga segelintir pelayar kurang senang dengan ciapan remaja berkenaan dan meninggalkan komen negatif terhadapnya.




Kredit foto: Twitter

Bagaimanapun, Syakir tidak kisah dan dia sudah cukup gembira atas kesudian Wak Doyok melayan permintaannya itu. - CARI
4

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 8-6-2020 11:27 AM
Memang kena bukak eh benang sampah?????
Quote Megikari 8-6-2020 11:30 AM
I tak rasa pun tu macam mengemis ke hapa. Ok la, maybe dia memang minat doyok ni atau teringin nak rasa naik mustang tapi tak mampu. Plus, boleh jugak jadi inspirasi utk budak ni usaha jadi kaya bila dah dewasa nanti. There.. done husnuzon..
Quote RatuDunia94 8-6-2020 11:39 AM
Ke sbb budak tu comel. Maka dilayan?? Dapat naik kereta dan ...........
Quote matbad 8-6-2020 11:43 AM
Megikari: I tak rasa pun tu macam mengemis ke hapa. Ok la, maybe dia memang minat doyok ni atau teringin nak rasa naik mustang tapi tak mampu. Plus, boleh jugak ...

{:spec
Betul..ini la dikatakan inspirasi..ambk yg baik sudah
Quote Skuau 8-6-2020 11:55 AM
mengapa 'acara' spt ini tidak dipertandingkan peringkat olimpik..Sy yakin Msia ada bakat yg boleh menyumbang pingat emas.
Quote missyL 8-6-2020 11:55 AM
Wak doyok ni bisnes ape die..
Jual pomade pon mewah semcm
Quote kiah_mai_pulak 8-6-2020 11:57 AM
RatuDunia94 replied at 8-6-2020 11:39 AM
Ke sbb budak tu comel. Maka dilayan?? Dapat naik kereta dan ...........

kannnnnnnnn. stock2 ank hekan. melayan lah si wak tu., cuba muka n body stock2 rahim sepahtu abang korang tu? kosserlahhh wak nk melayan
Quote dejure 8-6-2020 12:05 PM
missyL replied at 8-6-2020 11:55 AM
Wak doyok ni bisnes ape die..
Jual pomade pon mewah semcm

Tu x kesah lg yg pelik dulu mcm mna si azrinaz blh jatuh cinta dgn dia ni smp bertunang..nsb baik x jd kahwin
Quote slyfynx 8-6-2020 12:40 PM
Pe pekdah orang tau mende ni.
X perlu la famouskan orang2 xde maruah ni.
Quote chandrahusin 8-6-2020 12:44 PM
Marah betul korang
Apa lagi jom la menggelupor
Quote Lailerthee 8-6-2020 12:45 PM
Untung laaa boleh naik kete mewah
Quote LembingDayanti 8-6-2020 12:47 PM
Oh no wonder la budak tu jambu. Hati2 dik oi
Quote babyorange 8-6-2020 12:49 PM
RatuDunia94 replied at 8-6-2020 11:39 AM
Ke sbb budak tu comel. Maka dilayan?? Dapat naik kereta dan ...........

Yup iols pon trpk mende same mse baca ni td. Harus la wak akan tunaikan sbb bdk tu 'menyelerakan' pd mata die la tu. So nnt die da tunaikan prmintaan bdk tu, then bdk tu plak diminta tunaikan prmintaan wak. Huhhh....dasarrr lgbt
Quote babyorange 8-6-2020 12:50 PM
dejure replied at 8-6-2020 12:05 PM
Tu x kesah lg yg pelik dulu mcm mna si azrinaz blh jatuh cinta dgn dia ni smp bertunang..nsb baik  ...

Kannnn iols pon msh muskil smp skrg. Kerr wak da mandrem azrinaz? Xkn trok sgt azrinaz smp xleh pk lngsg. Seb baik x jadi kawen.
Quote Nenasketum 8-6-2020 12:52 PM
Bila Wak nak masuk jail? Sekian!
Quote bedahmenjuyah 8-6-2020 01:25 PM
Nenasketum replied at 8-6-2020 12:52 PM
Bila Wak nak masuk jail? Sekian!

Spot on hahahaaha
Quote Tweety_Senrose 8-6-2020 01:47 PM
uolls budak ni 16 taun. Hati2 ye dik.
Quote acikbajuhijau 8-6-2020 01:47 PM
missyL replied at 8-6-2020 03:55 AM
Wak doyok ni bisnes ape die..
Jual pomade pon mewah semcm

Terfikir benda yang sama. Cara dia portray life dia nmpk sgt lavish. Dia jana duit dari mana ek?
Quote LemangGoreng 8-6-2020 01:48 PM
xpe le nk merase. haha bkn hari2 dpt naik

Lihat semua komen(52)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:46 AM GMT+8 , Processed in 2.117351 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top