Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Atikah Suhaime, Datuk Lokman Sabar Menanti Hari Bahagia

8-6-2020 10:43 AM|Oleh: Saiful| Komen: 162

Atikah Suhaime boleh membawa hubungan cintanya dengan Datuk Lokman Teh ke fasa seterusnya hanya apabila pandemik COVID-19 berakhir.

Mereka berjauhan disebabkan Atikah di Singapura manakala Lokman di Kuala Lumpur kerana pelaksaan Perintah Kawalan Pergerakan.

Foto: IG
"Hubungan jarak jauh menyebabkan tiada apa yang boleh dirancang buat masa ini, apatah lagi larangan merentas negara masih dikuat kuasa.

"Saya berharap COVID-19 segera berakhir. Selagi belum selesai, selagi itulah segala perancangan ke fasa seterusnya tidak boleh terlaksana. Apakan daya, kami juga terpaksa berpisah jauh buat seketika," katanya kepada BH Online.

Bagi yang tak tahu, cinta mereka mula tejalin selepas diperkenalkan oleh rakan mereka.



"Saya dan kekasih diperkenalkan oleh rakan-rakan. Kebetulan rakan saya juga berkawan dengan Lokman. Awalnya, sekadar teman biasa, tetapi lama kelamaan kami gembira bersama," tambahnya.

Buat masa sekarang Atikah sedang menunggu masa untuk kembali ke Malaysia.


"Saya sudah lama berehat, hampir tiga bulan. Perasaan rindu kembali bekerja membuak-buak, apatah lagi saya masih mempunyai baki 10 episod untuk drama Dendam Cinta Arissa terbitan Radius One Sdn Bhd.

"Saya sudah berbincang dengan keluarga keputusan pulang ke Kuala Lumpur. Keluarga bimbang sekiranya saya tak dapat pulang dalam tempoh lama berikutan tanggungjawab pada tugas." -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 162
Komen

Previous : Nazim Othman Mimpi Dicabut Nyawa Dua Kali Sampai Takut Nak Tidur

Next       : Izzue Islam Ajar Elisya Sandha Berlakon Romantis Tanpa Bersentuhan

Komen Terbaru

Quote terpaling 10-6-2020 09:18 PM
ShawnGray77 replied at 10-6-2020 12:22 PM
Got ler ... ig @zaitun.official.Hopefully they will continue la brand ni. BMF now sure boleh nai ...

ohh ada ig.. baru aku tahu.. ok nanti aku pi usha !!

Lain-lain Komen

Quote minah_selekeh 6-6-2020 11:38 AM
"Pewaris produk penjagaan badan popular"?? Zaitun tu masih popular ke uolls?? Ke dah rebrand to something popular yang iolls tak tau..
Quote Atata 6-6-2020 11:39 AM
Bgs kawin ngan awie ja haritu.. muka lebih kurang
Quote irvene 6-6-2020 11:41 AM
Atata replied at 6-6-2020 11:39 AM
Bgs kawin ngan awie ja haritu.. muka lebih kurang


takde jodoh uolss
Quote jerukkedondong 6-6-2020 11:55 AM
Atata replied at 6-6-2020 11:39 AM
Bgs kawin ngan awie ja haritu.. muka lebih kurang

Dah awipael rejek camtu je nak buat camane uols..
Quote GigaMom 6-6-2020 12:27 PM
Atata replied at 6-6-2020 11:39 AM
Bgs kawin ngan awie ja haritu.. muka lebih kurang

Haha
Adoi btl la..
Quote cikpisang 6-6-2020 12:30 PM
lokman tu lg parah dari tikah ni. Takde ke laki elok sikit tikah ni nak cari. Apa2 pun sekufu la dedua ni
Quote sukacactus 6-6-2020 12:35 PM
Dari segi keligatan, diorang sekufu
So elok la berjodohan
Quote bedahmenjuyah 6-6-2020 12:43 PM
Keligatan? Cer cerita
Quote nipskacang 6-6-2020 12:48 PM
Wah nk kawen eh diorg tahniohhhh
Quote inspektoremos21 6-6-2020 12:48 PM
Muka atikah dah jadi mcm muka ashanti bini anang pulak dalam gambar tu
Quote gummiebear 6-6-2020 12:52 PM
cikpisang replied at 6-6-2020 12:30 PM
lokman tu lg parah dari tikah ni. Takde ke laki elok sikit tikah ni nak cari. Apa2 pun sekufu la ded ...

Spill the tea sis
Quote sharlenetexas 6-6-2020 01:17 PM
Datuk boksit?
Quote 234126 6-6-2020 01:36 PM
walaupun dia kena tinggal dek awie,  poket awie sedikit kempis kot yang ni ada harapan menebal poket walaupun dispeku dato dari kayangan boksit. Jadi rupa tu dia pejam mata je lah
Quote kiah_mai_pulak 6-6-2020 01:37 PM
oohhhhhh bakal mertua dh tau ke belum ni hal trisome aritu?
Quote terpaling 6-6-2020 01:41 PM
minah_selekeh replied at 6-6-2020 03:38 AM
"ewaris produk penjagaan badan popular"?? Zaitun tu masih popular ke uolls?? Ke dah rebrand to some ...

dh berzaman2 aku takde nmpak brg2 zaitun kat mana2 kedai.. wujud lagi ke??
Quote cmf_premierleag 6-6-2020 01:42 PM
zaitun..gunakan tanpa was was
Quote cmf_premierleag 6-6-2020 01:43 PM
tikah ni ada iras pajura
teringat gambo sheols.cantik ketet sheols
Quote fair_iza 6-6-2020 01:44 PM
Tikah ni cantas lokman drpd sepupu lopa ke? Atau depa putus dulu sebelum Tikah masuk line?
Quote Nenasketum 6-6-2020 01:48 PM
minah_selekeh replied at 6-6-2020 11:38 AM
"Pewaris produk penjagaan badan popular"?? Zaitun tu masih popular ke uolls?? Ke dah rebrand to some ...

Last ioll check dengan kazens di SG, produk Jeton memang ada lagi. Tapi kat sini dah terbarai rasanya

Lihat semua komen(162)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top