CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Nak Saya Minta Maaf? Kalian Minta Maaf Dari Saya Dulu" - Samantha Katie

6-6-2020 10:48 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14039| Komen: 72|Original author: Oleh: LilRose

Description: Kecaman demi kecaman diterima tidak menjentik hati bekas ratu cantik, Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James untuk membuat permohonan maaf.
Kecaman demi kecaman diterima tidak menjentik hati bekas ratu cantik, Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James untuk membuat permohonan maaf.


Kredit foto: IG


Samantha mendakwa tidak terkesan dengan kecaman bertubi-tubi di laman sosial kerana mengeluarkan kenyataan yang disifatkan berbaur perkauman, malah enggan memohon maaf walaupun didesak pelbagai pihak.

"Maaf, komen sebegini tidak mendatangkan rasa empati kepada diri saya seperti yang anda harapkan. Saya tidak akan meminta maaf langsung atas semua ini.
 
"Hanya kerana saya tidak memuat naik video saya menangis, tidak bermakna saya tidak bersimpati (atas apa yang berlaku)," tulisnya di Instagram.


Kredit foto: IG


Tegasnya, orang ramai perlu meminta maaf kepadanya terlebih dahulu sebelum menagih permohonan maaf daripadanya.


Kredit foto: IG

Samantha sebelum ini didakwa mengeluarkan kenyataan berunsur rasis terhadap kematian lelaki kulit hitam di Amerika Syarikat, George Flyod. - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 6-6-2020 10:54 AM
Dia ni mental..{:smile
Quote Fly_over 6-6-2020 11:06 AM

sheols teging. teruk kne kecam tak tutup pn komen. blue tick sheols pn dh dpt balik
Quote belilies 6-6-2020 11:17 AM
Tapi sheols betul pun. Org sana tu dah selalu sangat main race card.
Quote beta_carotene 6-6-2020 11:22 AM
kenapa la sheols ni represent as MISS MALAYSIA
muka2 stok pelancong bukan rakyat local
Quote RatuDunia94 6-6-2020 11:26 AM
Somehow iols suka queen yg bold mcm ni.. not always YES SIR... YES MAM. She entitled to her own opinion. Nowadays beauty queen is too pageant patty "i'm doing charity for past 10 years.. i build a school for poor children in slum.. bla bla bla.. tapi disebaliknya hipokrit!.. You go girl!
Quote Duta lover 6-6-2020 11:26 AM
Tapi aku suka je karakter dia ni. Besfren dia pun melayu yg teman dia sampai ke us tu. Dia ni x racist. Just outspoken tapi bukan jenis urban...dia jenis yg loud..kampung2 sikit perangai.

Aku x faham napa nak attack dia lelebih
So far aku follow je ig dia..dia ni jenis chill n menghiburkan.

Aku rasa org malaysia yg kecam dia ni 70% just ikut2 je...x faham pun apa yg berlaku.
Quote minah_selekeh 6-6-2020 11:35 AM
Duta lover replied at 6-6-2020 11:26 AM
Tapi aku suka je karakter dia ni. Besfren dia pun melayu yg teman dia sampai ke us tu. Dia ni x raci ...

Ye.. Bila tengok balik, dia ni teruk kena kecam just because ada yang start kecam.. So, yang budak2 acah woke ni semua sambung kecam.. Jap lagi, ada isu baru, die down la kecaman tu.. Kental jugak dia tak tutup komen.. By the way, muka dia ni very thye bitch face ya.. Tak nampak Malaysian Hospitality langsung..
Quote 234126 6-6-2020 01:24 PM
Lea michelle teruk kena kecam juga pasal ni. Tapi cara dia minta maaf sama mcm modus operandi tinbo. she is not responsible for what people misperceived from her statements. And she played ‘im pregnant please go easy on me’ sentiments so orang maafkan diaz
Quote swayne 6-6-2020 01:29 PM
Dia ni pun dibesarkan dengan indian family. I rasa dia bergaul multi racial since kecik lagi. Bila baca oenceritaan dia kat ig kekadang rasa macam shes normal orang biasa biasa. Cuma dia jenis bold and outspoken.
Quote terpaling 6-6-2020 01:42 PM
pening aku tgk dia ni..
Quote ehehnurza018 6-6-2020 01:58 PM
Duta lover replied at 6-6-2020 11:26 AM
Tapi aku suka je karakter dia ni. Besfren dia pun melayu yg teman dia sampai ke us tu. Dia ni x raci ...

Bukan jenis urban? Tapi nampak mcm ye. Sebab dress up semua. Tapi i tabik dia ada bestfriend malay girl walau dia kacukan and not malay
Quote febreze 6-6-2020 02:09 PM
RatuDunia94: Somehow iols suka queen yg bold mcm ni.. not always YES SIR... YES MAM. She entitled to her own opinion. Nowadays beauty queen is too pageant patty  ...


tu yg Elainne berbulu je ngn dia dulu kann ahahaha
Quote Nes3in1 6-6-2020 03:22 PM
You go girl...









{:love
Quote Lailerthee 6-6-2020 03:30 PM
Aku suka je cra pembawakan diri dia ni. Dia ada pendirian tetap
Quote CiliPadiSedap 6-6-2020 03:40 PM
Dia malaysian ke? Fikir mexico capuucino. Kulit dia tinted terbaik mat salleh confirm jealous siap mat salleh jemur tgh panas nak dpt kulit cm dia.
Quote Melur1 6-6-2020 03:43 PM
belilies replied at 6-6-2020 11:17 AM
Tapi sheols betul pun. Org sana tu dah selalu sangat main race card.

Tak baca news ke? Berapa ramai yg mati kena bunuh oleh police sebab racial profiling, lack of training, etc.
Quote belilies 6-6-2020 04:17 PM
Melur1 replied at 6-6-2020 03:43 PM
Tak baca news ke? Berapa ramai yg mati kena bunuh oleh police sebab racial profiling, lack of trai ...

Baca. Tapi #blacklivesmatter is not my fight. Iols fight for ecology je. Takde pekdah nak fight utk race.
Quote Zack8hunter 6-6-2020 06:46 PM
RatuDunia94 replied at 6-6-2020 11:26 AM
Somehow iols suka queen yg bold mcm ni.. not always YES SIR... YES MAM. She entitled to her own opin ...

setuju...boring la kalo tgk ratu cantik yg mcm robot..
Quote aderaderker 6-6-2020 07:39 PM
Orang kita suka yg Queen yg lemah lembut sopan santun je kut..

Yg bold macam ni konon tak represent our country.

Lemah lembut kat public tapi belakang ligat nak mampus buat apa.
Fake af.

Lihat semua komen(72)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.067715 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top